Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά τις ανησυχίες και τις συζητήσεις σας. Με έχουν βοηθήσει πολύ μέχρι τώρα. Αποφάσισα να γράψω κι εγώ για κάτι που με απασχολεί, μήπως ξέρει κάποια να με ενημερώσει και να ηρεμήσω λίγο...

Μπήκα στην 26η εβδομάδα κυήσεως. Μέχρι τώρα όλα καλά. Και Β επιπέδου και καμπύλη σακχάρου και γενικά όλες οι εξετάσεις. Απο την προηγούμενη εβδομάδα ο μπέμπης άρχισε να κουνιέται πολύ και να κλοτσάει. Υπάρχουν μέρες που δεν σταματάει καθόλου. Ακόμα και οταν περπατάω τον νοιώθω και που μου δίνει τέτοιες κλοτσιές που πονάω. Δεν μιλάμε για οταν ξαπλώνω. Τον βλέπω να κινείται μέσα στην κοιλιά μου, και να πηγαίνει πάνω κάτω. Πήρα τηλ. τον γιατρό και μου είπε οτι είναι φυσιολογικό αλλά υπάρχει περίπτωση αν κάνει κάτι απότομο ο μπέμπης να σπάσουν τα νερά........ Γι'αυτό και πρέπει να μείνω ήρεμη και ξεκούραστη όσο γίνεται. Θα πάω την Τετάρτη να με δει αλλά έχω πολύ άγχος.

Είναι φυσιολογικό να κινείται τόσο πολύ? Και υπάρχει όντως τέτοιος κίνδυνος? Τι πρέπει να κάνω? Έχει τύχει σε καμιά σας?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων που με ακούσατε και με συγχωρείτε αν σας κούρασα με τις ανησυχίες μου.....

Διαφημίσεις

μα τι τραβάμε !! Δεν μπορούμε να ευχαριστηθούμε την πιο όμορφη περιοδο της ζωής μας!

Εγω ανησυχώ γιατι είναι ήσυχο το μωρό μου εσύ γιατί είναι ζωηρούλι...

Ευχομαι να πάνε όλα καλά προσπάθησε να είσαι ήρεμη και οσο μπορείς να ξεκουράζεσαι.

Τα ιδια είχα στην πρωτή εγκυμοσύνη μου ... Υπερκινητικό μωρό η κοιλιά μου πηγαινε και ερχόταν νόμιζες οτι θα σκιστεί και θα βγει κανα χέρι.. Ο γιατρος μου είχε συστήσει ξεκούραση και σχεδόν καθολου περπάτημα προς αποφυγήν προωρου τοκετού ,αποτέλεσμα; γεννησα με καισαρική αφου αυτος βολεύτηκε εκει μέσα και δεν έλεγε να μας κανει την τιμή!

Σου ευχομαι να πανε ολα καλα!

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

Η αλήθεια είναι οτι δεν κουράζομαι και ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό... Ήρεμη είμαι όσο μπορώ.

Απ' οτι μου λες όμως όντως υπάρχει κίνδυνος πρόωρου τοκετού. Αφού στο είχε πει και εσένα ο γιατρός σου... Αυτό μόνο που το σκέφτομαι μου κόβονται τα πόδια. Δεν ξέρω γιατί φοβάμαι τόσο πολύ. Τώρα περιμένω την Τετάρτη που θα πάω να τον δει και έχω αγωνία τι θα μου πει. Μακάρι να μου πει οτι ολα είναι μια χαρά και να με καθησυχάσει. Το δικό σου το μωράκι μια χαρά κάνει και είναι ήσυχο και δεν σε παιδεύει κιόλας. Με το καλό να έρθουν και όλα θα τα ξεχάσουμε

δεν ξερω αν υπαρχει τετοιος κινδυνος. προσωπικα ειχα ενα θεοπαλαβο εμβρυο! υπερκινητικο μεχρι βλακειας σε σημειο που ελεγα πως θα βγει κανενα χερι η κανενα ποδι απο το πουθενα. δε με ανησυχησε ποτε το οτι ηταν τοσο ζωηρος ουτε και ρωτησα το γιατρο. καποια στιγμη που εκανα καρδιοτοκογραφημα και κατεγραφε τις κινησεις του μωρου μου ειχε πει μονο πως ειναι καλο που ειναι ζωηρουλης.

μην ανησυχεις καλη μου και κοιτα να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου. περναει τοσο γρηγορα ο καιρος και στο τελος λες ''μα για τι πραγματα καθομουν κι εσκαγα?''. εγω τουλαχιστον αυτο ειπα:)

και ναι οπως και η ΜΑΤΘΙΛΔΗ ετσι κι εγω την εφαγα την καισαρικη..απο το πολυ κουνημα,κουραστηκε και ξεχασε να βγει!

με το καλο το μωρακι σου!

tt1108c2.aspx

Καλησπέρα,

Παρακολουθώ σχεδόν καθημερινά τις ανησυχίες και τις συζητήσεις σας. Με έχουν βοηθήσει πολύ μέχρι τώρα. Αποφάσισα να γράψω κι εγώ για κάτι που με απασχολεί, μήπως ξέρει κάποια να με ενημερώσει και να ηρεμήσω λίγο...

Μπήκα στην 26η εβδομάδα κυήσεως. Μέχρι τώρα όλα καλά. Και Β επιπέδου και καμπύλη σακχάρου και γενικά όλες οι εξετάσεις. Απο την προηγούμενη εβδομάδα ο μπέμπης άρχισε να κουνιέται πολύ και να κλοτσάει. Υπάρχουν μέρες που δεν σταματάει καθόλου. Ακόμα και οταν περπατάω τον νοιώθω και που μου δίνει τέτοιες κλοτσιές που πονάω. Δεν μιλάμε για οταν ξαπλώνω. Τον βλέπω να κινείται μέσα στην κοιλιά μου, και να πηγαίνει πάνω κάτω. Πήρα τηλ. τον γιατρό και μου είπε οτι είναι φυσιολογικό αλλά υπάρχει περίπτωση αν κάνει κάτι απότομο ο μπέμπης να σπάσουν τα νερά........ Γι'αυτό και πρέπει να μείνω ήρεμη και ξεκούραστη όσο γίνεται. Θα πάω την Τετάρτη να με δει αλλά έχω πολύ άγχος.

Είναι φυσιολογικό να κινείται τόσο πολύ? Και υπάρχει όντως τέτοιος κίνδυνος? Τι πρέπει να κάνω? Έχει τύχει σε καμιά σας?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων που με ακούσατε και με συγχωρείτε αν σας κούρασα με τις ανησυχίες μου.....

καλησπέρα κ από μενα!!!! δεν εχω ξανα ακουσει για σπασιμο των νερων από υπερκινητικοτητα του μωρού!!:shock::shock::shock: ποτε!!!! και αυτοι οι γιατροι μην μας αγχωνουν υπερβολικα ???? λέω εγώ......:?:

b1xOp2.png

QBskp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ έχω ακούσει οτι γενικά είναι καλό να κινείται το μωρό και δεν θα ανησυχούσα...αλλά ξαφνικά άρχισε να κινείται τόσο πολύ. Απο τη μια μέρα στην άλλη. Και δεν σταματάει με τίποτα.Αυτό με ανησύχησε πιο πολύ. Δεν πειράζει που με κλοτσάει και με πονάει αλλά ανησυχώ μην κάνει κανένα κακό και τρέχουμε και δεν φτάνουμε....

Και εγω εχω ακουσει και εχω διαβασει οτι μπορει να σπασουν τα νερα απο την υπερκινητικοτητα αλλα συμβαινει πολυ σπανια.Και η δικια μου συνεχεια με κλοτσαει ειδικα προς τα κατω και μου ειπε ο γιατρος να μην ανυσηχω,δεν ειναι κατι το σοβαρο

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Καλησπέρα,

ολα μια χαρα ειναι και φυσιολογικα.. εχω μια κορη και στον μηνα αυτο την ενοιωθα γλυκα και απαλα να κινειται στην κοιλια μου.. τωρα στον γιο την ιδια εβδομαδα κυησης κουνιεμαι ολοκληρη ειτε ορθια ειτε καθιστη,ειτε ξαπλωμενη, σε σημειο να νοιωθω και αβολα καμια φορα..

φροντισε να ξεκουραζεσαι οσο περνα ο καιρος και βαραινεις και να εχεις το νου σου στις συσπασεις.. καλη ζωη να κανεις και θα χεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!

Καλησπέρα,

καλησπερα:lol::lol::lol: ειμαι και εγω 26 εβδομαδεσ ακριβωσ σημερα,μαζι παμε:lol::lol::lol: εχω και εγω ακριβωσ το ιδιο,δυνατεσ κλοτσιεσ ακομα και στο περπατημα η ενω κοιμαμαι κ ξυπναω απο τισ κλοτσιεσ λεσ κ εχω χουλιγκαν μεσα στην κοιλια μου:shock::shock::shock::shock: σημερα ημουν στο γιατρο και τα επαιξε με τοση κινηση αλλα μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο οπωσ σε σενα....σημιοτεον το νινι μου εχει παρει και θεση....αλλα δεν μου ειπε ο γιατροσ ξεκουραση γιατι μπορει το νινι αν κανει κατι αποτομο να σπασουν τα νερα....αλλα αφου το ειπε ο γιατροσ σου:shock::shock::shock: ανυσηχω ομωσ τωρα με αυτο....:shock::shock::shock:οποτε οποια αλλη μανουλα ξερει ασ μασ πει:-P

dev000br___.png

Διαφημίσεις

vaso lux εσένα σε είδε σήμερα ο γιατρός σου και σου είπε οτι όλα είναι εντάξει? Εγώ θα πάω την Τετάρτη. Αν μου κι εμένα τα ίδια θα ησυχάσω λιγάκι... Αφου σου είπε οτι ολα είναι φυσιολογικά μην αγχώνεσαι. Εμένα έχει ένα μήνα να με δεί περίπου γι' αυτό έχω άγχος τώρα. Μακάρι να μου πει κι εμένα τα ίδια. Πάντως έχουμε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα. Κι εμένα τα ίδια κάνει

vaso lux εσένα σε είδε σήμερα ο γιατρός σου και σου είπε οτι όλα είναι εντάξει? Εγώ θα πάω την Τετάρτη. Αν μου κι εμένα τα ίδια θα ησυχάσω λιγάκι... Αφου σου είπε οτι ολα είναι φυσιολογικά μην αγχώνεσαι. Εμένα έχει ένα μήνα να με δεί περίπου γι' αυτό έχω άγχος τώρα. Μακάρι να μου πει κι εμένα τα ίδια. Πάντως έχουμε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα. Κι εμένα τα ίδια κάνει

μου ειπε οτι ολα ειναι οκ,και οτι το νινι εχει παρει θεση,τπτ αλλο,,,,,αλλα εγω απο οτι το ιδα το νινι μοθ ειναι πολι χαμηλα:shock::shock::shock::shock: ασχετα που ο ντοκτορ δεν ειπε τιποτα για αυτο....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

dev000br___.png

καλησπερα!!με το καλο να ερθει το μωρουλι σου γερο και δυνατο!!μηπως το οτι ειναι ζωηρο το νινι σου εχςι και σχεση με την διατροφη σου;;δηλαδη αν καταναλωνεις ζαχαρη καφε χυμο πορτοκαλι σοκολατα κλπ συνηθως τους προκαλει υπερδιεγερση..

και παλι με το καλο!!!!

Την διατροφή μου την προσέχω όσο μπορώ γιατί ξέρω με τα γλυκά αυτό γίνεται περισσότερο κινητικό. Το θέμα είναι οτι όλη τη διάρκεια της μέρας αυτό κλοτσάει ανεξάρτητα με το τι τρώω και πότε... Μάλλον είναι ζωηρό απο φυσικού του...

vaso lux αν είχε δει κατι ανησυχητικό ο γιατρός σου θα στο έλεγε. Ωστόσο οτι απορία έχεις να τον ρωτάς. Δεν είναι ντροπή. Για να μη μένεις κι εσύ με την απορία

Καλησπερα σας!! Μόλις είδα τον τίτλο του θέματος, λέω εδω είμαστε. Εδω θα γράψω και γω το πρόβλημα μου!! Ειμαι στην 28η εβδομάδα και Όλα είναι μια χαρα. Σήμερα το μεσημερι όμως, εκει που καθομουν παρατήρησα ένα διαφανες υγρό Σα νερό να βγαίνει απο τη μια μου θηλή. Κι Εγώ μετα απο περιέργεια ζουληξα λιγάκι και το άλλο μου στήθος και τσουπ... Βγήκε και απο κει Αυτό το διαφανες υγρό. Μηπως ξέρετε τι είναι;; σας έχει τύχει εσάς;; Είναι λόγος για να ανησυχησω;;;

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας!! Μόλις είδα τον τίτλο του θέματος, λέω εδω είμαστε. Εδω θα γράψω και γω το πρόβλημα μου!! Ειμαι στην 28η εβδομάδα και Όλα είναι μια χαρα. Σήμερα το μεσημερι όμως, εκει που καθομουν παρατήρησα ένα διαφανες υγρό Σα νερό να βγαίνει απο τη μια μου θηλή. Κι Εγώ μετα απο περιέργεια ζουληξα λιγάκι και το άλλο μου στήθος και τσουπ... Βγήκε και απο κει Αυτό το διαφανες υγρό. Μηπως ξέρετε τι είναι;; σας έχει τύχει εσάς;; Είναι λόγος για να ανησυχησω;;;

Καλως την στη παρεα!!Αυτο λεγεται πρωτογαλα και ειναι απολυτος φυσικο να το βγαλεις!Εγω ανησυχουσα που δεν εβγαζα και χτες κει που καθομουν τσουπ και αρχισε τις σταγονιτσες.Καποιες το εχουν και απο πιο νωρις καποιες μπορει και καθολου.Δες και εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23028 γι'αυτο το θεμα :wink:

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Καλως την στη παρεα!!Αυτο λεγεται πρωτογαλα και ειναι απολυτος φυσικο να το βγαλεις!Εγω ανησυχουσα που δεν εβγαζα και χτες κει που καθομουν τσουπ και αρχισε τις σταγονιτσες.Καποιες το εχουν και απο πιο νωρις καποιες μπορει και καθολου.Δες και εδω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23028 γι'αυτο το θεμα :wink:

Σε Ευχαριστώ πολυ!! Η αλήθεια εινι Ότι ο άντρας μου ανησύχησε πιο πολυ και άρχισε να μου λέει Ότι μπορεί να είναι σημάδι προωρου τοκετού.... Τι να πεις... Άντρες παιδι μου σου λέει μετα θαρραλεοι... Απαπαπαπα...

Σε Ευχαριστώ πολυ!! Η αλήθεια εινι Ότι ο άντρας μου ανησύχησε πιο πολυ και άρχισε να μου λέει Ότι μπορεί να είναι σημάδι προωρου τοκετού.... Τι να πεις... Άντρες παιδι μου σου λέει μετα θαρραλεοι... Απαπαπαπα...

χαχαχαχα ο δικος μου το αντιθετο!Οποτε του λεω για καμια χαζομαρα που ανησυχησα αρχιζει και με κοροιδευει που κανω σαν υστερικια καμια φορα!Ολα πολυ ελαφρα τα παιρνει για τιποτα δεν ανησυζχει

aRjHp3.pngiD6Np3.png