Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

Χθες βράδυ γύρισα με τον μικρό σπίτι και μπήκα στην αποθήκη να βγάλω τα ρούχα από το πλυντήριο και να βάλω άλλο ένα. έρχεται ο γιος μου 28 μηνών ως συνήθως μαζί μου και έπαιζε με την πόρτα, ε λοιπόν πότε βγήκε και κατά λάθος κλείδωσε κιόλας δεν πήρα χαμπάρι τα έχασα εγώ μέσα κλειδωμένη και μικρός έξω με τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές και πανικόβλητος να φωνάζει ο "μαμά βγες έξω αμέσως, τώρα είπα". Έψαχνα να βρω κάτι για να σπάσω την κλειδαριά ή την πόρτα αλλά για κακή μου τύχη πριν λίγες μέρες καθάρισα την αποθήκη και μετέφερα στην αποθήκη της ταράτσας τα εργαλεία του άντρα μου γιατί δεν χωρούσα να μπω να βάλω πλυντήριο και από τα νεύρα μου δεν άφησα ούτε κατσαβίδι εκεί. Μιλώντας συνεχώς με τον γιο μου για να μην απομακρυνθεί και προσπαθώντας να τον καθησυχάσω κατόρθωσα με μια παραμάνα να ξεβιδώσω το εξωτερικό της κλειδαριάς και με μια κεραία που έσπασα γύρισα ίσια το κλειδί και το έριξα κάτω.Ευτυχώς ο γιος μου συνεργάστηκε άψογα το πουλάκι μου και μου έδωσε το κλειδί κάτω από την πόρτα και χτύπησε και το πόμολο να μπει στην θέση του γιατί το είχα βγάλει στην προσπάθεια μου να ανοίξω.

Τέτοιο τρόμο δεν έχω ζήσει ποτέ στην ζωή μου ήταν το χειρότερο απ΄όλα. Όταν βγήκα με κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια και έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά μου, και όλο το υπόλοιπο βράδυ αν με έχανε από τα μάτια του φώναζε να πάω πίσω.

Τα είδα όλα έτρεμα με έπιασε το στομάχι μου έκανα εμετό και κάθε φόρα που το σκέφτομαι κλαίω ήταν τρομερό.

Εν κατακλείδι αν δεν έχετε αφαιρέσει όλα τα κλειδιά από τις πόρτες κάντε το(εγώ είχα αφήσει μόνο της αποθήκης γιατί εκεί έχω τα απορρυπαντικά)

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλους,

Χθες βράδυ γύρισα με τον μικρό σπίτι και μπήκα στην αποθήκη να βγάλω τα ρούχα από το πλυντήριο και να βάλω άλλο ένα. έρχεται ο γιος μου 28 μηνών ως συνήθως μαζί μου και έπαιζε με την πόρτα, ε λοιπόν πότε βγήκε και κατά λάθος κλείδωσε κιόλας δεν πήρα χαμπάρι τα έχασα εγώ μέσα κλειδωμένη και μικρός έξω με τις μπαλκονόπορτες ανοιχτές και πανικόβλητος να φωνάζει ο "μαμά βγες έξω αμέσως, τώρα είπα". Έψαχνα να βρω κάτι για να σπάσω την κλειδαριά ή την πόρτα αλλά για κακή μου τύχη πριν λίγες μέρες καθάρισα την αποθήκη και μετέφερα στην αποθήκη της ταράτσας τα εργαλεία του άντρα μου γιατί δεν χωρούσα να μπω να βάλω πλυντήριο και από τα νεύρα μου δεν άφησα ούτε κατσαβίδι εκεί. Μιλώντας συνεχώς με τον γιο μου για να μην απομακρυνθεί και προσπαθώντας να τον καθησυχάσω κατόρθωσα με μια παραμάνα να ξεβιδώσω το εξωτερικό της κλειδαριάς και με μια κεραία που έσπασα γύρισα ίσια το κλειδί και το έριξα κάτω.Ευτυχώς ο γιος μου συνεργάστηκε άψογα το πουλάκι μου και μου έδωσε το κλειδί κάτω από την πόρτα και χτύπησε και το πόμολο να μπει στην θέση του γιατί το είχα βγάλει στην προσπάθεια μου να ανοίξω.

Τέτοιο τρόμο δεν έχω ζήσει ποτέ στην ζωή μου ήταν το χειρότερο απ΄όλα. Όταν βγήκα με κοιτούσε με γουρλωμένα μάτια και έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά μου, και όλο το υπόλοιπο βράδυ αν με έχανε από τα μάτια του φώναζε να πάω πίσω.

Τα είδα όλα έτρεμα με έπιασε το στομάχι μου έκανα εμετό και κάθε φόρα που το σκέφτομαι κλαίω ήταν τρομερό.

Εν κατακλείδι αν δεν έχετε αφαιρέσει όλα τα κλειδιά από τις πόρτες κάντε το(εγώ είχα αφήσει μόνο της αποθήκης γιατί εκεί έχω τα απορρυπαντικά)

Παναγία μου!!!!Ανατρίχιασα μόνο στην σκέψη....:shock::shock::shock: Φαντάζομαι την λαχτάρα σου....

n0tup2.png και θηλάζουμε!!!:D

06.02.2011 Ήρθες καρδιά μου...

Αχ τρομαζω με αυτα...ειμαι γενικα πανικοβλητη και δεν ξερω τι θα εκανα,,,καλα το χειριστικες παντως...μου θυμισες το ξαδερφακι μου που κλειδωσε τη γιαγια του στο μπανιο ανοιξες την πορτα και πηγε στη γειτονισα που ηταν και νονα του,η γυναικα νομιζε πως ο μικρος απλα ηρθε να παιξει με τον γιο της και δεν του ειπε τιποτα...η γιαγια η καημενη ειχε παθε σοκ..μεγαλη γυναικα..να τρμει μην πεσει απο κανενα μπαλκονι η μην φυγει εξω στο δρομο...μετα απο λιγη ωρα η νονα ρωτησε τον μικρο που ειναι η μαμα του γιατι οταν παει εκει ο μικρος η μητερα του παντα μετα απο λιγα λεπτα παει και αυτη στην νονο...ευτυχως της ειπε ο μικρος τι εκανε και πηγε η γυναικα με αντικλειδι πηρε τηλ την μανα του παιδιου και ανοιξαν το μπανιο...ειχε παθει σοκ η καημενη η γιαγια...ο μικρος χαμπαρι δεν πηρε το ειδε σαν πλακα...τι να πεις θελει προσοχη

Ο δικός μου κλείδωσε την μάνα μου στο μπαλκόνι πριν απο κάτι μήνες. Έκλεισε την ασφάλεια του πατζουριου και μετά δεν μπορούσε να την ανοίξει! Κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό η μάνα μου κι ευτυχώς είχε το κινητό της μαζί της και με πήρε (εγώ ήμουν πολλά χιλιόμετρα μακριά - σοκ τεράστιο κι εγώ) και πήρα τον δίπλα και μπήκε στο σπίτι και άνοιξε στη μάνα μου (που για άλλη μια φορά - παρόλο που σκοτωνόμαστε για αυτό - ευτυχώς είχε αφήσει ξεκλείδωτη την πόρτα του σπιτιού και μπορεσε και μπήκε ο διπλανός).

Θέλει πολύ προσοχή!

Άλλη μία φορά πήγα τα σκουπίδια κάτω και αναγκαστικά τον αφήνω για λίγο (βγαίνει στο μπαλκόνι και μιλάμε μέχρι να τα πετάξω) κι επειδή ήταν πολλά πήρα το ασανσερ και κατέβηκα. Ανέβηκα κι όλα καλά και μετα απο πέντε λεπτά κλείστηκε στο ασανσέρ η γειτόνισσα!!! Έπαθα σοκ! Σκέφτηκα τι θα είχε γίνει αν είχα μπει εγώ - χωρίς κινητό και με το σπίτι ορθάνοιχτό - πέντε λεπτά πριν στο ασανσέρ!!!

Θα το ξεπεράσεις το σοκ και πολύ καλά έκανες και το είπες για να είμαστε προσεκτικές!

line_feet_beg_40_time_1231736400_text_ef20ecf0e5ecf0effdebe7f220eceff520e5dfede1e9.gif

• 2 weeks later...

μια γνωστη μου με διδυμα ηταν 2χρονων τοτε την κλειδωσαν στο μπανιοκαι μετα απο πολλα πηδηξε η καημενη απ το παραθυρακι του μπανιου και σακατευτηκε. φωναζε αλλα δεν την ακουγε κανενας και ειχε και φαγητο στη φωτια και μπαλκονοπορτες ορθανοιχτες

Διαφημίσεις

εμενα το βλασταρι μου εχει κλειδωσει τον μπαμπα του μεσα στο μπανιο ενω εκανε μπανιο.ευτυχως ημουν σπιτι.ουτε ξεραμε οτι εφτανε εκει πανω ποσο μαλλον οτι ξερει να γυρναει το κλειδι.εχουμε παρει τα κλειδια απο τις πορτες και του μπανιου το εχουμε πανω σε ενα ντουλαπι πλεον.αυτο που καταφερε να κανει καποια στιγμη ηταν να ανοιξει την εξωπορτα και αμεσως τον αρπαξα!!!εχει μετα απο δυο βηματα σκαλες.απο τοτε κλειδωνουμε παντα.

qcKmp2.png

Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!

Πριν ένα μήνα περίπου, είχα πάει s/m με την 17 μηνών κόρη μου (με το καρότσι).

Ανοίγω την πόρτα του διαμερίσματος, μπαίνω μέσα, βγάζω τη μικρή από το καρότσι και πάω στην είσοδο για να πάρω τις υπόλοιπες τσάντες...και μπαμ! η πόρτα κλείνει με εμένα από έξω και τη μικρή μέσα......εγώ χωρίς κλειδιά, κινητό, τίποτα....έμεινα να κοιτάζω την πόρτα σαν άγαλμα!!!

Ενστικτωδώς κατέβηκα στον 2ο όπου μένει μια φίλη για να πάρω τον άντρα μου τηλέφωνο....δεν είχε σήμα οπότε πήρα κλειδαρά! Ήρθε ο άνθρωπος και όταν του είπαμε τι έχει γίνει...αρνήθηκε να πάρει λεφτά!

Περιττό να σας πω ότι η μικρή έπαιζε αμέριμνη με τα παιχνίδια της!!!

Μακρυά από μας και τα παιδάκια μας τέτοιες εμπειρίες!!!

Κοριτσάκι αυτός είναι ένας από τους εφιάλτες μας... κι εμείς έχουμε αφαιρέσει όλα τα κλειδιά και μόνο των μπάνιων έχουμε αφήσει τα οποία κρεμάμε αφού κλειδώσουμε την πόρτα σ' ενα καρφάκι ψηλά στην κάσα της πόρτας... τι άλλο να σκαρφιστούμε για να προλάβουμε τα ζιζάνια... τέλος καλό όλα καλά, αυτό να σκέφτεσαι!!!!

Α επίσης προσοχή θέλουν οι μπαλκονόπορτες αλουμινίου, ορισμένες κλειδώνουν με μια μόνο κίνηση του παιδιού...

eNortjKzUjIyMjA2tVSyBlwwFW8C0g,,43.pngeNortjKzUjIyMjA2M1CyBlwwFVgCyg,,70.png

Σε καμία πόρτα δεν έχω αφήσει κλειδιά κι αυτό από τότε που μπουσουλούσε και φυσικά δεν έφτανε ακόμα...τι να πεις θέλει πολύ προσοχή....

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Διαφημίσεις

Το καλοκαίρι που μας πέρασε κλειδώθηκαν οι δίδυμές μου (τότε 2.5 χρονών) στο μπάνιο, στο νησί... Γύρισε η μία το κλειδί στην πόρτα και όταν συνειδητοποίησαν ότι ΔΕΝ ανοίγει η πόρτα άρχισαν να φωνάζουν "βοήθεια! Βοήθεια!!"

Τις έβλεπα από το παραθυράκι, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να χωρέσω... Έφερα μια σκάλα, έβαλα το κεφάλι μέσα στο παραθυράκι, τους είπα να τεντώσουν τα χέρια για να τις πιάσω (σκαρφαλώνοντας στον τοίχο) και τις έβγαλα μία-μία.

Το διασκέδασαν, "πεπάτησα στον τοίχο, όπως η Mary Poppins!!"

Σκέφτηκα να βγάλω τις πόρτες, αλλά μετά το σκέφτηκα πιο πρακτικά και έβγαλα τα κλειδιά.