Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΊΜΑΙ ΈΓΚΥΟΣ ΑΛΛΆ ΦΟΒΑΜΑΙ....

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....ΜΕΤΆ ΑΠΌ 2ΑΠΟΒΟΛΕς ΕΠΙΤΕΛΟΥς ΕΓΚΥΟΣ...Κ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΈΤΥΧΕ...ΕΔΏ Κ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΉΜΟΥΝ ΚΑΛΆ ΣΧΕΔΌΝ Τ ΈΝΙΩΘΑ ΠΩς ΉΜΟΥΝ ΈΓΚΥΟΣ Η ΚΑΛΎΤΕΡΑ Τ ΠΊΣΤΕΥΑ...ΤΕΛΙΚΆ ΠΡΟΧΘέΣ ΠΉΡΑ ΤΟ ΤΕΣΤ Κ ΒΓΉΚΕ ΘΕΤΙΚΟ ΜΙΑ ΜΈΡΑ ΠΡΙΝ Τ ΤΕΣΤ ΌΜΩΣ ΚΆΝΑΜΕ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ Κ ΚΟΥΒΑΛΟΎΣΑ ΒΑΤΌΣ ΕΠΙΠΛΈΟΝ ΚΆΠΝΙΖΑ Κ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ...ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΟΡΊΤΣΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΊ ΠΆΛΙ ΚΆΤΙ ΚΑΦΕ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΠΑΩ ΤΟΥΑΛΈΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΆΛΙ ΜΗΠΩΣ ΔΩ ΑΊΜΑ Κ ΤΟ ΌΝΕΙΡΟ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ΕΔΏ...ΘΈΛΩ Ν ΠΑΩ ΣΤΌΝ ΓΙΑΤΡΌ Κ ΛΈΩ ΚΆΤΣΕ ΛΊΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΚΌΜΗ ΓΤ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΓΊΝΕΙ ΚΆΤΙ Κ Τ ΧΑΣΩ ΟΎΤΕ Ν Τ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ......ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΆΠΟΙΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΑΠΛΆ ΕΧΩ ΟΠΊΣΘΙΑ ΚΆΜΨΗ ΜΉΤΡΑΣ... Κ ΔΙΆΒΑΣΑ Σ ΈΝΑ ΆΛΛΟ ΘΕΜΑ ΘΈΜΑ ΣΤΟ ΦΌΡΟΥΜ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΆΝΕΙ Ν ΕΧΩ ΟΡΓΑΣΜΌ ΓΤ ΜΠΟΡΕΊ Ν ΑΠΟΒΑΛΩ Κ ΈΡΩΤΑ ΚΑΘΟΛΟΥ Θ ΠΑΩ ΣΤΌΝ ΓΙΑΤΡΌ ΦΥΣΙΚΆ Ν ΕΝΗΜΕΡΩΘΏ ΑΛΛΆ ΜΈΧΡΙ Ν ΠΑΩ ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΜΊΑ ΚΆΤΙ??ΓΤ ΈΚΑΝΑ ΈΡΩΤΑ ΠΡΙΝ Τ ΜΆΘΩ ΤΏΡΑ ΦΟΒΑΜΑΙ Ν ΚΑΝΩ...ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΜΊΑ ΚΆΤΙ??ΣΥΓΝΏΜΗ Γ ΤΙΣ ΠΟΛΛΈΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΆ ΑΠΌ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Μ ΈΧΕΙ ΠΙΆΣΕΙ Τ ΆΓΧΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ

**ANGEL**:lol:MLUSp3.png

Διαφημίσεις

Bασουλα η περιπτωση σου μοιαζει πολυ με τη δικη μου.Κι εγω ειχα μια αποβολη πριν απο 4 μηνες και χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια ξαναεμεινα εγκυοσ παλι τον αυγουστο.Ενω τη δευτερη φορα ημουν απολυτα σιγουρη οτι υπαρχει εγκυμοσυνη παρολα αυτα οπωσ κι εσυ λεσ καπνιζα σα τον μαυρο ,και επινα ολο το Βοσπορο μιασ και ημουν διακοπες,οπως επισης περασα και απειρεσ ωρες πςζοποριασ σε παραλιες,κολυμπι και ηλιοθεραπεια.Καθυστερησα αρκετα να κανω και τεστ και χοριακη ακριβως γιατι και ο ιδιος ο γιατρος με ειχε συμβουλεψει μετα την αποβολη να καθυστερησω το τεστ για να βοηθησω την ψυχολογια μου αν ππαλι συνεβαινε κατι.Ειμαι 9 εβδομαδων τωρα.Περασα μια αποκολληση λογω τρομερων συσπασεων τησ μητρασ τα βραδια στουν υπνο μου.Εμεινα στο κρεβατι 10 ημερες και τωρα το παιδακι μου ειναι ηδη 2cm.Πραγματικα θελω να σου πω πως οτι ειναι να γινει θα γινει. Εχε πιστη στο Θεο και στο γιατρο σου,εφοσον τον εμπιστευεσαι(οχι το Θεο,το γιατρο).Προσπαθησε να το απολαυσεις με οσο το δυνατον λιγότερο αγχος και πραγματικα σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!

NUG7p3.png

Bασουλα η περιπτωση σου μοιαζει πολυ με τη δικη μου.Κι εγω ειχα μια αποβολη πριν απο 4 μηνες και χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια ξαναεμεινα εγκυοσ παλι τον αυγουστο.Ενω τη δευτερη φορα ημουν απολυτα σιγουρη οτι υπαρχει εγκυμοσυνη παρολα αυτα οπωσ κι εσυ λεσ καπνιζα σα τον μαυρο ,και επινα ολο το Βοσπορο μιασ και ημουν διακοπες,οπως επισης περασα και απειρεσ ωρες πςζοποριασ σε παραλιες,κολυμπι και ηλιοθεραπεια.Καθυστερησα αρκετα να κανω και τεστ και χοριακη ακριβως γιατι και ο ιδιος ο γιατρος με ειχε συμβουλεψει μετα την αποβολη να καθυστερησω το τεστ για να βοηθησω την ψυχολογια μου αν ππαλι συνεβαινε κατι.Ειμαι 9 εβδομαδων τωρα.Περασα μια αποκολληση λογω τρομερων συσπασεων τησ μητρασ τα βραδια στουν υπνο μου.Εμεινα στο κρεβατι 10 ημερες και τωρα το παιδακι μου ειναι ηδη 2cm.Πραγματικα θελω να σου πω πως οτι ειναι να γινει θα γινει. Εχε πιστη στο Θεο και στο γιατρο σου,εφοσον τον εμπιστευεσαι(οχι το Θεο,το γιατρο).Προσπαθησε να το απολαυσεις με οσο το δυνατον λιγότερο αγχος και πραγματικα σου ευχομαι ολα να πανε καλα!!

ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ Σ ΕΥΧΟΜΑΙ

Ν ΠΑΝΕ ΌΛΑ ΚΑΛΑ Κ ΜΑΚΆΡΙ Κ Σ ΜΈΝΑ ΑΠΛΆ Μ ΤΡΌΜΑΞΑΝ ΠΟΛΎ ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΆΒΑΣΑ Γ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΙΑ ΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΜΑΚΆΡΙ Ν ΠΑΝΕ ΌΛΑ ΚΑΛΑ Κ Σ ΕΜΆΣ Κ Σ ΟΛΕΣ

**ANGEL**:lol:MLUSp3.png

Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος στην 5η βδομάδα. Τις προηγούμενες έβγαινα σε μπαράκια κλειστούς χώρους με καπνό ντουμάνι (δεν καπνίζω αλλά και το παθητικό εξίσου κακό είναι), έπινα κανονικά αλκοόλ, πήγα σε μια εκδήλωση και χόρευα χοροπηδηχτά όλο το βράδυ και το χειρότερο.. ακολούθησα επί 5 μέρες αγωγή για μυκόπλασμα με χάπια, τα οποία είναι απαγορευτικά για το μωρό! Αποτέλεσμα; Είμαι τώρα στην 30η βδομάδα και η μπεμπούλα μου είναι μια χαρά υγιέστατη! Α και το σεξ δεν το έκοψα ποτέ! Στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα γι' αυτά που λες, είναι πολύ νωρίς! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε 9 μήνες να έχεις το μωράκι σου στην αγκαλιά σου.