Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ

bee

Recommended Posts

Η κόρη μου απέκτησε νέα συνήθεια :twisted: Έτσι ξαφνικά άρχισε να πετάει το φαγητό της στο πάτωμα και να το πατάει.Χτες της έφερε η γιαγιά της αρακά.Την άφησα για δύο λεπτά μόνη και όταν γύρισα την βρήκα να πατάει με το πόδι της ένα ένα τα μπιζέλια ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ.Τη Δευτέρα έκανε το ίδιο με τις πατάτες.Της εξηγήσαμε ότι δεν πατάμε το φαγητό μας.Τιποτα...Το ξανάκανε!Διαπίστωσα πως της φαίνεται αστείο αλλά δεν μπορώ να μαζεύω όλη τη μέρα λιωμένο φαγητό...Τι μπορώ να κάνω;

[/url]

Διαφημίσεις

:) :) :) (κάνουν ωραίο σπλας τα μπιζέλια!)

1. Να τη βάζεις να τρώει σε ψηλό καρεκλάκι (οπότε τα πόδια δεν φτάνουν κάτω), πάλι σκουπίζεις αλλά όχι λιωμένα

2. Να μην την αφήνεις μόνη της με φαγητό και όταν δεις ότι σταματάει να τρώει και αρχίζει τις μαϊμουδιές, να τα μαζεύεις όλα και να τελειώνει το γεύμα. (μπορείς να δώσεις και 1-2 προειδοποιήσεις πρώτα)

3. Υπομονή!

5k3tp2.png

Κάνουν ωραίο σπλας,επίσης και η μαμά παθαίνει ωραιότατο νευρικό κλωνισμό όταν πρέπει να τα μαζέψει :lol:

Στο καρεκλάκι φαγητού δυστυχώς δεν κάθεται.Όταν την βάζω χτυπιέται (από τότε που ξεκίνησε να περπατάει).Δεν την βάζω μην πέσει από εκεί και έχουμε άλλα.Η λύση με το φαγητό ωραία αλλά είμαστε πολύ ανεξάρτητες και θέλουμε να τρώμε μόνες μας.Γινόμαστε λίγο χάλια αλλά αξίζει :lol:

Σκέφτηκα να την ταίζω εγώ.Σε λίγο καιρό όμως θα γεννήσω δίδυμα και αν της κολλήσει αυτή η συνήθεια,δεν θα προλαβαίνω με τίποτα.Δεν ξέρω τι να κάνω.Ανησυχώ μην της μείνει συνήθεια και το βλέπει σαν παιχνίδι.(Δεν μας σώζει κανείς μετά)

[/url]

Κάνουν ωραίο σπλας,επίσης και η μαμά παθαίνει ωραιότατο νευρικό κλωνισμό όταν πρέπει να τα μαζέψει :lol:

Στο καρεκλάκι φαγητού δυστυχώς δεν κάθεται.Όταν την βάζω χτυπιέται (από τότε που ξεκίνησε να περπατάει).Δεν την βάζω μην πέσει από εκεί και έχουμε άλλα.Η λύση με το φαγητό ωραία αλλά είμαστε πολύ ανεξάρτητες και θέλουμε να τρώμε μόνες μας.Γινόμαστε λίγο χάλια αλλά αξίζει :lol:

Σκέφτηκα να την ταίζω εγώ.Σε λίγο καιρό όμως θα γεννήσω δίδυμα και αν της κολλήσει αυτή η συνήθεια,δεν θα προλαβαίνω με τίποτα.Δεν ξέρω τι να κάνω.Ανησυχώ μην της μείνει συνήθεια και το βλέπει σαν παιχνίδι.(Δεν μας σώζει κανείς μετά)

Και η δικιά μου το κάνει αυτο εδω και δυο βδομάδες οπότε σε καταλαβαίνω με την μονη διάφορα ότι η δικιά μου το στήνει πάνω μου αφού πρώτα το μασησει δοκίμασα να της δώσω άλλη τροφή που δεν είχε ξαναδοκιμασει και έπιασε μετα όμως ξεκίνησε να μου πετάει τα φρούτα της σήμερα λόιπον της το πολτοποιησα και έβαλα και μπισκότα μέσα και μου το έφαγε επίσης κατάλαβα ότι το φαι μου το πετάει πάνω μου όταν βλέπει νερό οπότε της δίνει πια νερό μετα το φαγητό και επίσης δεν βλέπει πουθενά το ποτηρακι της όταν τρώει!!!! Ελπίζω βα σε βοήθησα!!!!

Και η δικιά μου το κάνει αυτο εδω και δυο βδομάδες οπότε σε καταλαβαίνω με την μονη διάφορα ότι η δικιά μου το στήνει πάνω μου αφού πρώτα το μασησει δοκίμασα να της δώσω άλλη τροφή που δεν είχε ξαναδοκιμασει και έπιασε μετα όμως ξεκίνησε να μου πετάει τα φρούτα της σήμερα λόιπον της το πολτοποιησα και έβαλα και μπισκότα μέσα και μου το έφαγε επίσης κατάλαβα ότι το φαι μου το πετάει πάνω μου όταν βλέπει νερό οπότε της δίνει πια νερό μετα το φαγητό και επίσης δεν βλέπει πουθενά το ποτηρακι της όταν τρώει!!!! Ελπίζω βα σε βοήθησα!!!!

Σορρυ αλλα γράφω απο το κινητό και ενώ γράφω την λέξη που θέλω μετα μου το αλλάζει!!!

Διαφημίσεις

Χμμμ...

Άρα μου λες ότι μπορεί να την ''χαλάει'' ένα αντικείμενο πχ.το ποτηράκι της.Δεν έχουμε αλλάξει κάτι στο σερβίτσιο της.Θα κάνω κανένα πείραμα μπας και υπάρχει κάτι που δεν έχω αντιληφθεί.Το έκανε με την πατάτα και τον αρακά.Τα τρώει και τα δυο οπότε δεν είναι θέμα γεύσης.

Πόσο είναι το δικό σου παιδάκι Ευτυχία;

[/url]

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...