Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

βοηθεια κοριτσια αγχωθηκα:-(

Recommended Posts

το πρωι που ετοιμαζα την μικρη για το νηπιο μου παραπονεθηκε οτι ποναει η κοιλιτσα της φανταστηκα οτι ειναι λιγο ψυχολογικο γιατι δεν θελει να παει σχολειο αλλα μολις πηγε στην τουαλετα (και ευτυχως ξεχασε να τραβηξει καζανακι) ειδα τα κακακια της και ηταν πολύ ανοιχτοχρωμα αλλα πολυ κρεμ χρωμα. δεν εδωσα πολυ σημασια γιατι επρεπε να παει σχολειο και οταν γυρισα αρχισα να ψαχνω στο νετ και κατα αγχωθηκα. εχει καμια σας καμια ιδεα περιμενω να ανοιξει ο γιατρος να τον παρω τηλ.

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

το πρωι που ετοιμαζα την μικρη για το νηπιο μου παραπονεθηκε οτι ποναει η κοιλιτσα της φανταστηκα οτι ειναι λιγο ψυχολογικο γιατι δεν θελει να παει σχολειο αλλα μολις πηγε στην τουαλετα (και ευτυχως ξεχασε να τραβηξει καζανακι) ειδα τα κακακια της και ηταν πολύ ανοιχτοχρωμα αλλα πολυ κρεμ χρωμα. δεν εδωσα πολυ σημασια γιατι επρεπε να παει σχολειο και οταν γυρισα αρχισα να ψαχνω στο νετ και κατα αγχωθηκα. εχει καμια σας καμια ιδεα περιμενω να ανοιξει ο γιατρος να τον παρω τηλ.

Μπορεί κάτι να έφαγε και να την πείραξε...ή να την τριγυρνάει καμιά ίωση....

κρεμ ή ασπρα; αν δεις ξανα τετοιο χρωμα καλυτερα να μιλησεις με τον παιδιατρο. μια φορα η μικρη ειχε κανει τετοιου χρωματος, σχεδον ασπρα, αλλα επειδη τα επομενα ηταν ενταξει, το θεωρησαμε τυχαιο. δεν θυαμμαι να ειχε φαει κατι συγκεκριμενο που να την πειραξε..

ελπιζω να μην ειναι κατι.

Και εμενα ο δικος μου το εχει κανει αυτο και ετσι με συμπτωματα κοιλια 'η οταν ειναι αρρωστος.

Μην ανησηχεις τοσο με την πρωτη φορα,δεν ειναι κατι.Κοιτατω φυσικα αν θα συνεχισει και τοτε μιλα με τον παιδιατρο.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Διαφημίσεις

παρακολουθησε την μικρη σου 1-2 μερες αλλα νομιζω οτι εχεις δικιο αν ηταν καμια ιωση τοτε τα συμπτωματα θα επεμεναν. ελπιζω να ειναι καλα. εχω τρια παιδια και ξερω ποσο ευκολα αγχωνομαστε οταν αρρωσταινουν

sula 3-7-96/ 22-1-99/ 25-6-2009 i love you babies :D

και καμια ιωση να ειναι το αντεχω :-)

για τα αλλα που διαβαζα στο ιντερνετ αγχωθηκα για προβληματα ηπατος κλπ παντως την Δευτερα παμε για γενικες εξετασεις αιματος.

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...