Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

απαγορευτική η ηλικία των 38 ετών για άλλο ένα μωρό??

Recommended Posts

καλησπέρα σας,

μόλις έγινα μέλος στην παρέα του parents..

είμαι 38 ετών χωρισμένη (εδώ και χρόνια) με μια κορούλα 9 ετών...

σε λίγες μέρες όμως ξαναπαντρεύομαι και τέθηκε και το θέμα ενός νέου μέλους στην οικογένειά μας....αυτό λίγο με άγχωσε γιατί πια δεν είμαι 29 όπως όταν έκανα την κόρη μου και φοβάμαι λίγο για μια εγκυμοσύνη...πραγματικά σαν πρωτάρα νιώθω:(...ήθελα λοιπόν να ακούσω τις γνώμες σας για το θέμα της ηλικίας και μιας ενδεχόμενης εγκυμοσύνης...

σας ευχαριστώ πολύ:)

Διαφημίσεις

Γεια σου και καλώς ήρθες στην παρέα μας,

λογικό να σε αγχώνει το θεμα της εγκυμοσύνης αφού το κοριτσάκι σου είναι ήδη 9 χρονών αλλά από ηλικία μια χαρά είσαι πάντως... και εγώ τον μικρό μου στα 38 τον έκανα και είναι το πρώτο :) το μόνο που έχω να πω είναι ότι λίγο οι αντοχές όσο περνάνε τα χρόνια πέφτουν και το ξενύχτι είναι λίγο βαρύ με τα ουά ουά .... αλλά κατά τα άλλα μπορείς να μεγαλώσεις την οικογένειά σου άνετα!! μην άγχεσαι και με το καλό να έρθουν όλα και γάμος και μωρό!!! η κουμπάρα μου παρεπιπτόντως τώρα στα 38 και αυτή είναι έγκυος στο 2ο

Το ξέρεις ότι είσαι νέα και ότι μπορείς άνετα να κάνεις όχι μόνο ένα ακόμα μωρό αλλά και 2.Το θέμα είναι τι θέλεις εσύ.Λογικό από τη στιγμή που παντρεύεσαι να θέλει ο σύζυγος να κάνει παιδί.Νομίζω δεν έχεις το δικαίωμα να του το στερήσεις.Μην το σκέφτεσαι καθόλου!Θα δεις που και η κόρη σου θα ξετρελαθεί αν της χαρίσεις αδερφάκι!

o30Sp3.png

cZW4p3.png

Με το καλο να κάνεις ένα αδερφάκι στην κόρη σου!

Μια χαρά ειναι η ηλικία σου.Εσύ το βλέπεις λίγο "κάπως" επειδή έχει περάσει καιρός από την πρώτη σου εγκυμοσύνη, αλλά η ηλικία σου είναι μια χαρά (και για τρίτο όπως λέει μια κοπέλα παραπάνω)

QqmLp3.png

καλως ηλθες στη παρεα μας!

ειμαι 37 χωρις μωρο , ευχομαι ο θεος να με ανταμειψει ακομα και στα 45!

δε χανω την ελπιδα μου και εχω το δικαιωμα στο ονειρο μου οσο εχω περιοδο!!!!!!!!

μη το σκεφτεσαι ειναι καιρος το παιδακι σου να δειενα αδερφακι!:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

καλως την! κοπελια αδικα ανησυχεις.......τωρα ολες παντρευονται στα 35 και κανουν το πρωτο τους στα 36-37, οποτε δεν αργησες να κανεις παιδι, (αφου εχεις κι αλλο βρε!!)

απλα βιαστηκες να παντρευτεις τον πρωτο!!! χιχιχι

εμενα η μανουλα μου με εκανε στα 45 και δεν την αλλαζω με τιποτα στη γη!!!

με το καλο ολα να σου ερθουν!!!!!!!!

Να ζήσεις να ευτυχήσεις και η ηλικία είναι μια χαρά και για 3 μωρά, από εσένα εξαρτάται. Όσο κι αν μεγαλώσει η οικογένειά σου στο μέλλον η κορούλα σου πάντα θα σε χρειάζεται το ίδιο, ίσως και περισσότερο. (το τελευταίο είναι λίγο εκτός θέματος, συγνώμη κιόλας, αλλά είναι μια φίλη σε παρόμοια φάση γι' αυτό μου ήρθε)

FRV7p2.pngu9z0p3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο κορίτσια! Χαίρομαι που σας διαβάζω! Προσπαθώ εδώ και τρεις μήνες για το δεύτερο και αρχίζω και ανησυχώ. Το πρώτο το συνέλαβα εύκολα. Αισθάνομαι λίγο σαν γριά για παιδί, αλλά όταν σας διαβάζω αναπτερώνεται το ηθικό μου. Ελπίζω τα ωάρια μου να είναι ακόμα "ακμαία". Χα χα

Φιλάκια

Μπράβο κορίτσια! Χαίρομαι που σας διαβάζω! Προσπαθώ εδώ και τρεις μήνες για το δεύτερο και αρχίζω και ανησυχώ. Το πρώτο το συνέλαβα εύκολα. Αισθάνομαι λίγο σαν γριά για παιδί, αλλά όταν σας διαβάζω αναπτερώνεται το ηθικό μου. Ελπίζω τα ωάρια μου να είναι ακόμα "ακμαία". Χα χα

Φιλάκια

κατσε περιμενε 3 μηνε ςδεν ειναι τιποτα μεχρι το χρονο να μην ανησυχεις! καντε μονο αν θελετε ενα σπερμοδιαγραμμα για να δειτε οτιαπο το συζυγο ειστε οκ:lol:

Διαφημίσεις

Δεν είναι καθόλου αργά, συμφωνώ με όλα όσα είπαν τα κορίτσια παραπάνω. Εγώ είμαι 35 και είμαι έγκυος στο πρώτο μου παιδάκι. Καλή επιτυχία!

τι να πω....δεν έχω λόγια....μου δώσατε απίστευτη δύναμη και θάρρος!!!! είστε απίστευτοι όλοι!!!!!:-) λοιπόν οπότε να γίνει ο γάμος με το καλό σε 2 εβδομάδες να ηρεμήσουμε λίγο και βουρ για μωρό!!!!!!!!:lol: η αλήθεια είναι ότι και η κόρη μου ανυπομονεί πως και πως για ένα αδερφάκι και εύχομαι να έρθει με το καλό!!!! εύχομαι στις εγκυούλες να έχουν μια υπέροχη εγκυμοσύνη και στις κοπέλες μας που προσπαθούν εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να έρθει το συντομότερο ένα γερό μωράκι!!!!!!!!

τι να πω...πολλά πολλά ευχαριστώ...φιλιά σε όλους σας και εδώ να είμαστε να τα λέμε!!!!!!!!:-D