Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μόνο αγκαλιά!!!

Katerinoula23

Recommended Posts

Έχω ένα θέμα τώρα τελευταία με τη μικρούλα μου που είναι 18 μηνών...

Έχω ξαναπεί ότι γενικά είναι πολυ δύσκολος χαρακτήρας κ δεν τα βγάζεις πέρα εύκολα μαζί της...

Το καινούργιο μας πρόβλημα είναι στη βόλτα.. Τη βάζω στο καρότσι κ μετα απο 5-10' αρχίζει η γκρίνια.. Εντάξει μέχρι εδώ λες 18 μηνών δεν θέλει το καρότσι..

Την κατεβαζω να περπατήσει ( περπατάει απο 10 μηνών ) αλλα ούτε αυτο θέλει!! Κατευθείαν πέφτει κάτω κ αρχίζει κ κλαίει κ αυτο που θέλει είναι αγκαλια! Την παίρνω αγκαλια αλλα μετα ούτε μπορώ να την ξαναβαλω στο καρότσι ούτε θέλει να περπατήσει!!! Θέλει μόνο να είναι πάνω μου!!

Για να καταλάβετε προχθές οριοταν για 15-20' επειδή δεν μπορούσα να την κράτησω άλλο απο την μέση μου κ την έβαλα στο καρότσι για να γυρίσουμε σπιτι.. Έβγαλε παπούτσια κάλτσες έκανε ότι μπορούσε ουρλιαζοντας...

Ειλικρινά δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω!! Κ τι δεν έχω προσπαθήσει να της τραβηξω την προσοχή αλλα είναι μάταιο!!!

Τι να κάνω να την αφήσω να κλαίει ή να της κάνω συνέχεια τα χαρηρια;;; Στεναχωριεμαι παρα πολυ που ούτε μια βόλτα δεν μπορούμε να πάμε...

Yugup3.png

Διαφημίσεις

κοιτα μπορει το παιδι να περναει φαση και γιαυτο να ειναι ετσι στη βολτα.και μενα ο δικος μου ωρες ωρες δε ξερει τι θελει.αν θελει αγκαλιτσα ομως αυτο που μπορεις να κανεις για να μη σε ποναει η μεση σου ειναι να παρεις ενα σλινγκ να καθετε μεσα.εμενα με εχει βοηθησει πολυ αν και δε το πολυ ηθελε καποιες φορες.

qcKmp2.png

κοιτα μπορει το παιδι να περναει φαση και γιαυτο να ειναι ετσι στη βολτα.και μενα ο δικος μου ωρες ωρες δε ξερει τι θελει.αν θελει αγκαλιτσα ομως αυτο που μπορεις να κανεις για να μη σε ποναει η μεση σου ειναι να παρεις ενα σλινγκ να καθετε μεσα.εμενα με εχει βοηθησει πολυ αν και δε το πολυ ηθελε καποιες φορες.

Εχω σλινγκ αλλα με πονάει ο ώμος μου όταν το φοράω...ισως δεν το χρησιμοποιώ σωστά?? Δεν ξ'ερω...

Yugup3.png

και εμενα μια απο τα ιδια.ειναι 13 μηνων και ποτε δεν ηθελε το καροτσι.κλαμα πολυ και με κοιταει στα ματια με παραπονο μεχρι να την παρω.αυτο που κανω λοιπον ειναι να της μιλαω συνεχως και να της κανω αστειες φατσουλες για να ξεχαστει η καμια φορα της δινω κανενα παιχνιδακι να κρταει και να απασχολειται.προσπαθω να μην την παιρνω αγκαλια γιατι η μεση μου εχει κλαταρει

οταν θα τη βαλεις μεσα στο σλινγκ θα κοιταξεις να μην εχει διπλωσει πουθενα,οι κρικοι να ειναι ψηλα στον ωμο σου και το υφασμα να τον αγκαλιαζει τον ωμο και οχι να ειναι απλα απο πανω.θα βαλεις τη μικρη μεσα θα ανοιξεις το υφασμα να της αγκαλιασει τη πλατουλα και μετα θα τραβιξεις την ουρα απο εξω προς τα μεσα.θα εχεις δηλαδη τεντομενο το χερι σου σα να δειχνεις κατι στο πλαι και μετα θα το τραβας προς τα μπροστα.στο λεω γιατι και γω πονουσα και τελικα δε το φορουσα σωστα μεχρι που ειδα ενα βιντεο.ελπιζω να βοηθησα!!

αα οταν ειναι στο σλινγκ ειναι πιο ηρεμη?το ιδιο μπορεις να κανει φοροντας την στο πλαι,εμενα με βολευε περισσοτερο.

qcKmp2.png

Διαφημίσεις

οταν θα τη βαλεις μεσα στο σλινγκ θα κοιταξεις να μην εχει διπλωσει πουθενα,οι κρικοι να ειναι ψηλα στον ωμο σου και το υφασμα να τον αγκαλιαζει τον ωμο και οχι να ειναι απλα απο πανω.θα βαλεις τη μικρη μεσα θα ανοιξεις το υφασμα να της αγκαλιασει τη πλατουλα και μετα θα τραβιξεις την ουρα απο εξω προς τα μεσα.θα εχεις δηλαδη τεντομενο το χερι σου σα να δειχνεις κατι στο πλαι και μετα θα το τραβας προς τα μπροστα.στο λεω γιατι και γω πονουσα και τελικα δε το φορουσα σωστα μεχρι που ειδα ενα βιντεο.ελπιζω να βοηθησα!!

αα οταν ειναι στο σλινγκ ειναι πιο ηρεμη?το ιδιο μπορεις να κανει φοροντας την στο πλαι,εμενα με βολευε περισσοτερο.

Ναι στο σλινγκ είναι πιο ήρεμη, το χρησιμοποιω κυρίως στο σπίτι όταν η κατάσταση δεν πάει άλλο κ πχ θέλω να μαγειρέψω κ δεν με αφήνει... Θα δοκιμάσω τον τρόπο που λες... Ευχαριστω...αλλα πόση ώρα μπορω να αντεξω με την μικρη έτσι;; Εσείς πάτε βόλτες με το σλινγκ;;

Yugup3.png

και εμενα μια απο τα ιδια.ειναι 13 μηνων και ποτε δεν ηθελε το καροτσι.κλαμα πολυ και με κοιταει στα ματια με παραπονο μεχρι να την παρω.αυτο που κανω λοιπον ειναι να της μιλαω συνεχως και να της κανω αστειες φατσουλες για να ξεχαστει η καμια φορα της δινω κανενα παιχνιδακι να κρταει και να απασχολειται.προσπαθω να μην την παιρνω αγκαλια γιατι η μεση μου εχει κλαταρει

Κι εγω προσπαθω να της αποσπω την προσοχή έτσι κ χορευουμε κ λέμε τραγουδακια κ μιλάμε αλλα δεν πιάνει!!! Κλάιει απίστευτα με πείσμα!!! Κ πέφτει κάτω κ χτυπιέται..αχ δεν είναι καθόλου ευχαριστο να βλέπεις το παιδι σου σ΄αυτη την κατάσταση αλλα κ η μέση μας τι να κάνει;;;:confused:

Yugup3.png

Γεια σας και απο εμένα! Να προτείνω κι εγώ κάτι άλλο? :P

Αντί για καρότσι γιατί δεν χρησιμοποιείς κάτι άλλο?.....

(για λίγο καιρό τουλάχιστον, μέχρι να ξεπεισμώσει)

Υπάρχουν πχ. κάτι ποδηλατάκια για μικρές ηλικίες

με μπαστούνι για να τα οδηγάνε οι γονείς

και προστατευτικά γύρω απο το κάθισμα.

Γιατί δεν δοκιμάζετε κάτι τέτοιο?

Μπορεί να νιώθει πιο ελεύθερα και να της αρέσει περισσότερο.

Το sling θα συνεχίσει να της θυμίζει την αγκαλίτσα της μαμάς!

Οπότε δώρον-άδωρον.... :|

Δεν θα ξεσυνηθίσει ποτέ η μικρούλα!

Εαν έχει καμιά φίλη σου κανένα τέτοιο ποδηλατάκι

δοκίμασε να την βάλεις λίγο

να δεις πως θα αντιδράσει

(μην το αγοράσεις και τζάμπα....)

ΥΓ: Κι εγώ πάντως όταν φοράω το sling με το μωρό

με πονάει ο ώμος μου...

...μάλλον κι εγώ δεν το φοράω σωστά! :?

Γεια σας και απο εμένα! Να προτείνω κι εγώ κάτι άλλο? :P

Αντί για καρότσι γιατί δεν χρησιμοποιείς κάτι άλλο?.....

(για λίγο καιρό τουλάχιστον, μέχρι να ξεπεισμώσει)

Υπάρχουν πχ. κάτι ποδηλατάκια για μικρές ηλικίες

με μπαστούνι για να τα οδηγάνε οι γονείς

και προστατευτικά γύρω απο το κάθισμα.

Γιατί δεν δοκιμάζετε κάτι τέτοιο?

Μπορεί να νιώθει πιο ελεύθερα και να της αρέσει περισσότερο.

Το sling θα συνεχίσει να της θυμίζει την αγκαλίτσα της μαμάς!

Οπότε δώρον-άδωρον.... :|

Δεν θα ξεσυνηθίσει ποτέ η μικρούλα!

Εαν έχει καμιά φίλη σου κανένα τέτοιο ποδηλατάκι

δοκίμασε να την βάλεις λίγο

να δεις πως θα αντιδράσει

(μην το αγοράσεις και τζάμπα....)

ΥΓ: Κι εγώ πάντως όταν φοράω το sling με το μωρό

με πονάει ο ώμος μου...

...μάλλον κι εγώ δεν το φοράω σωστά! :?

Έχουμε κ τέτοιο!!! Αλλα κι αυτο το βαριεται γρηγορα:? αν κ της αρέσει περισσότερο απο το καρότσι

Yugup3.png

Μάλλον είναι μια φάση που σε λίγο καιρό θα της περάσει. Προφανώς προσπαθεί να δει τα όριά σου τι να πω....Τις υπόλοιπες ώρες πώς είναι; Πάλι θέλει αγκαλιά ή μόνο στη βόλτα το ζητάει;;

Σε καμία περιπτωση δεν θα σε συμβούλευα να της κάνεις συνέχεια τα χατήρια και να υποχωρείς γιατί όσο θα μεγαλώνει τα πράγματα "αγριεύουν" περισσότερο, πίστεψέ με....εσύ σαν μαμά θα πρέπει να βρεις το κουμπί" της για να τη φέρεις με τα νερά σου. Κουράγιο...

Διαφημίσεις