Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αμυγδαλές

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!! Θα ήθελα να μοιραστώ ένα πρόβλημα μου και (ενοείται) ότι κάθε πληροφορία που θα λάβω θα είναι πολύτιμη.

Ο γιος μου, που είναι μόλις 3 ετών, παρουσιάζει συχνά αμυγδαλίτιδες με πυρετό (40,5-41 τις 3-4 πρώτες μέρες)...Αυτό έχει αρχίσει εδώ και 1,5χρόνο περίπου...Στην αρχή ο παιδίατρος ήταν αρνητικός στην αφαίρεση τους λόγω συχνότητας...Τον Απρίλιο όμως, μου συνέστησε έναν ΩΡΛ για να τις αφαιρέσουμε..πήγα όντως στο ιατρείο του και με πολλή ευκολία (δεν είχε προλάβει να το εξετάσει καλά καλά) μου είπε να τις αφαιρέσουμε και κλείσαμε ραντεβού για μετά το Πάσχα...όμως δεν τον εμπιστεύτηκα (να σημειωθεί ότι μέχρι τότε ήμουν υπέρ της επέμβασης) και έτσι αποφάσισα να πάρω και 2η γνώμη.ο 2ος ΩΡΛ ήταν πολύ επιφυλακτικός (λόγω ότι τότε ο μικρός ήταν 2,5 ετών) και μου συνέστησε να περιμένω να περάσει το καλοκαίρι, αφενός μεν γιατί το καλοκαίρι το πιο πιθανό θα ήταν να μην παρουσιάσει αμυγδαλίτιδες αφετέρου δε για να συμπλήρωνε τουλάχιστον τα 3 χρόνια.δυστυχώς όμως, ο μικρός μου από τότε (δηλαδή από το Πάσχα και μετά, έχει κάνει άλλες 2 φορές (μία στα μέσα Ιουλίου και μία πρόσφατα στα μέσα Αυγούστου) και αυτό σημαίνει (μάλλον) ότι πρέπει να τις αφαιρέσουμε..το κακό είναι όμως ότι ο δεύτερος γιατρός (τον οποίο και εμπιστεύτηκα) είναι σε ιδιωτική κλινική και εγώ δεν έχω τη δυνατότητα πληρωμής της κλινικής...έτσι ψάχνω για κάποιον ΩΡΛ στο ΠΑΙΔΩΝ για να μου επιβεβαιώσει αν χρειάζεται να αφαιρεθούν ή όχι οι αμυγδαλές ή, αν δεν χρειάζεται, να μου συστήσει κάποιον τρόπο ώστε να μην έχω τόσα πολλά και επαναλαμβανόμενα επεισόδια...

Σε αυτό το σημείο επίσης, θα ήθελα να σημειώσω το εξής: η μητέρα μου, πήγε τον μικρό σε έναν ΩΡΛ (συστημένο από κάποιον γνωστό της) και της είπε ότι δεν βλέπει λόγο για αφαίρεση, αλλά πριν απαντήσει με σιγουριά θα ήθελε να δει κάποιες εξετάσεις του μικρού, οι οποίες είνα: Γενική αίματος

ΤΚΕ

ΑSΤΟ

Ra TEST

CRP

Γενική Ούρων

Υπάρχει λόγος για να κάνει αυτές τις εξετάσεις άραγε???

Τέλος (και τελειώνοντας όλο αυτό το κατεβατό) θα ήθελα να με ενημερώσετε αν γνωρίζετε κάποιον καλό γιατρό στο ΠΑΙΔΩΝ.Επίσης, μου έχουν πει ότι και η παιδιατρική του Τζανείου είναι επίσης καλή, ισχύει???

Έχω μπερδευτεί πάρα πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω...Έχω στα χέρια μου μια ζωή που πρέπει να αποφασίσω εγώ για το καλύτερο της και πραγματικά χρειάζομαι βοήθεια ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων....

Διαφημίσεις