Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπουφές στο προαύλιο της εκκλησίας?

Recommended Posts

Κορίτσια θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτή την καινούργια μόδα(ακούω όλο και συχνότερα τώρα τελευταια να γίνεται):μετά το μυστήριο και αντί για τραπέζι σε κέντρο ή στο σπίτι ή...τίποτα να κάνουν μπουφέ από κατερινγκ συνήθωσ στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας

Επειδή ετοιμαζόμαστε για τη δική μας βάπτιση θα ήθελα και τη γνώμη σας :lol::lol:

.png

.png

Διαφημίσεις

Δεν ειναι μοδα. Οι λογοι ειναι καθαρα οικονομικοι.

Προσωπικα το μονο μειονεκτημα που βλεπω ειναι οτι δεν καθονται οι καλεσμενοι (ελαχιστοι παπαδες αφηνουν καρεκλες)

. Διαφορετικα αν ειναι ομορφος ο χωρος ειναι υπεροχο.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Απ' ότι ξέρω γίνεται εώ και πολλά χρόνια. Θα πρέπει όμως να ρωτήσεις στην εκκλησία στην οποία ανήκει ο προαύλιος χώρος γιατί σε πολλές δεν δέχονται ή βάζουν κάποιους περιορισμούς.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Θα κάνω τα βα΄πτίσια τον Οκτώβρη.Να σου πω την αλήθεια κι εγώ σκέφτηκα να το κάνω για οικονομικούς λόγους και επειδή βαριέμαι και λίγο.

Πρώτον, δε βρήκα εκκλησία στην περιοχή μου που να το επιτρέπει και να έχει και κατάλληλο περιβάλλον.

Δεύτερον, σκέφτηκα ότι δεν είναι καθιστό και είναι κουραστικό και δεν έχω ακούσει κανένα θετικό σχόλιο για αυτό.

Τρίτον, δε νομίζω ότι δεν κοστίζει. Δεν ξέρω πόπσο θα μου πήγαινε το catering, πάντως με 25 ευρώ βρήκα ένα ωραίο μέρος, που πιστεύω ότι ο κόσμος θα το ευχαριστηθεί περισσότερο.

Εκει που βρηκες με 25 ? σιγουρα θα ευχαριστηθει ο κοσμος καλυτερα (ειμαι υπερ του να καθετε ο καλεσμενος) .

Γενικα θα το εκανα μονο για οικονομικους λογους γιατι σιγουρα ειναι πιο λιγο.

Τα 25? τα θεωρω ακριβα για καθιστο

Διαφημίσεις

Κάτι τέτοιο κάναμε και μεις. Προσφερόταν βέβαια και το υπέροχο προαύλιο της εκκλησίας. Δεν ήταν ακριβώς μπουφές. Είχαμε πάνω στα τραπέζια τα γλυκάκια της βάφτισης και ποτηράκια με σαμπάνια. Έτσι, μπορέσαμε και είδαμε λίγο και τους καλεσμένους μας σε μια όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, και όλο και σε κάποιο πεζουλάκι βρίσκανε να καθήσουν. :wink:

Πραγματικά, αν μπορείς κάντο. Ήταν πολύ όμορφα. Φρόντισε μόνο να μην έχει άλλο μυστήριο μετά, για να μην έχετε άγχος και να το ευχαριστηθείτε.

Σας ευχαριστώ όλεσ για τις πολύτιμες απόψεις σας

:D

όντως και για οικονομία είναι καλύετρα και η εκκλησία το επιτρέπει και η αυλή είναι υπέροχη

ούτως ήαλλως στο τραπέζι μετά θα είμαστε πολύ λίγοι (εμεις γονείς και κουμπάροι ) οπότε είναι ευκαιρια και για τον κόσμο που θα μας τιμήσει να το ευχαριστήσουμε με ένα κέρασμα!

Δεν θα αντικαταστήσω δηλ το τραπέζι με τον μπουφέ...

τι λέτε θα σας κακοφαινότανε αν είσασταν σε ένα τέτιοιο είδος καλέσματος? :)

.png

.png

Κι εμένα θα μου άρεσε.

1) Είναι πιο χαλαρό και πιο ευχάριστο ειδικά εάν η μέρα και η τοποθεσία ενδείκνειται για κάτι τέτοιο.

2) Επίσης δεν σου κλείνει όλη την ημέρα και δεν είναι στημένο.

3) Εάν δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα για τραπέζι, δεν ξεπετάς τους καλεσμένους σου μόνο με την μπομπονιέρα και το γλυκό.

4) Σου δίνεται η ευκαιρία να δείς γνωστούς και φίλους για λίγο παραπάνω πέρα από την χαιρετούρα.

20iyp2.png mI5Hp2.png

Διαφημίσεις

• 2 months later...
Σας ευχαριστώ όλεσ για τις πολύτιμες απόψεις σας

:D

όντως και για οικονομία είναι καλύετρα και η εκκλησία το επιτρέπει και η αυλή είναι υπέροχη

ούτως ήαλλως στο τραπέζι μετά θα είμαστε πολύ λίγοι (εμεις γονείς και κουμπάροι ) οπότε είναι ευκαιρια και για τον κόσμο που θα μας τιμήσει να το ευχαριστήσουμε με ένα κέρασμα!

Δεν θα αντικαταστήσω δηλ το τραπέζι με τον μπουφέ...

τι λέτε θα σας κακοφαινότανε αν είσασταν σε ένα τέτιοιο είδος καλέσματος? :)

Αν έχεις λίγους καλεσμένους και βρεις ένα όμορφο μέρος, νομίζω ότι θα είναι πολύ όμορφα... Είδα ότι είσαι από Ηράκλειο, γι' αυτό σου αναφέρω κάτι: Υπάρχει μία πολύ όμορφη εκκλησία, μετά τον Άγιο Μύρωνα και πριν την Πυργού, από τη δεξιά μεριά του δρόμου, κάτω προς τη ρεματιά. Ο χώρος αυτός έχει έξω τέτοια διαμόρφωση που θα μπορούσα να εξυπηρετήσει κάτι τέτοιο, με χτιστό μεγάλι τρεπέζι και πάγκους... Δυστυζώς, δε θυμάμαι το όνομα της εκκλησίας, έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που είχα πάει. Αν ρωτήσεις όμως στην περιοχή, νομίζω ότι θα μάθεις...

an1cERGHus01210MTY0ZHwwMDA1NjY5ZGF8RGlvbmVcJ3Mgam91cm5leS4uLg.gif

• 1 year later...

Κορίτσια γεια σας και από μένα! Ψάχνω εκκλησία στα Βόρεια Προάστεια όπου να έχει κατάλληλο περιβάλλον και να επιτρέπει κέρασμα στο προαύλιο μετά από τη βάπτιση. Έχετε μήπως κάτι υπ'όψιν σας; Θα με βοηθούσατε πολύ!

και εγω τελικα κατι τετοιο φανταζομουν αλλα σε καφετερια...τελικα κλεισαμε σε μια ωραια αυλη ενος ξενοδοχειου διπλα στην πισινα ενα μικρο μπουφε με διαφορα

σφολιατοειδη καθως και γλυκακι,μας βγαινει οικονομικα ασε που αν τελικα βρεξει θα μας μεταφερει σε αιθουσα μεσα...

παντως και η ιδεα της εκκλησιας ειναι πολυ καλη!!

Εγω εψαχνα κατι τετοιο και επελεξα την Αγ.Σοφια Ακροπολεως και το τραπεζι θα γινει στον κηπο. Θα εχει μπουφε αλλα θα εχει και ροτοντες για να κατσουν οι καλεσμενοι. Θα γινει τον Μαιο και το catering θα κοστησει 25 ευρω το ατομο.

Κορίτσια γεια σας και από μένα! Ψάχνω εκκλησία στα Βόρεια Προάστεια όπου να έχει κατάλληλο περιβάλλον και να επιτρέπει κέρασμα στο προαύλιο μετά από τη βάπτιση. Έχετε μήπως κάτι υπ'όψιν σας; Θα με βοηθούσατε πολύ!

πισω απο την εκκλησια της Ζωοδοχου πηγης των Μελισσιων εχει ενα δασακι. (το πευκοδασος των Ολυμπιονικων)

εκει κανουν πολυ συχνα κετερινγκ. Η εκκλησια αυτη εχει και πολυ μεγαλη αυλή αλλα ειναι μες τον ηλια..

Το δασακι ειναι κολλητά..

εμεις εκει το καναμε...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=43816&page=2

Διαφημίσεις

Oταν φερνεις και κετερινγκ ειναι μεσα στην τιμη του κετερινγκ η ενοικιαση του χωρου, δεν πληρωνεις εξτρα τον χωρο. Αν δεν φερεις κετερινγκ και απλα θελεις τον χωρο τοτε πληρωνεις τα 400 ευρω.

Το κετερινγκ που εκλεισα εγω για 90 ατομα θα παει 2000 περιπου ολα μεσα και ο χωρος.

Εισαι σιγουρη? Το εχεις συζητησει με το catering?

Απ οσο ξερω οταν αφορα προαυλιο χωρο εκκλησιας δεν ειναι μεσα στην τιμη εκτος και αν στο εχουν πει.

Nαι μου το ξεκαθαρισαν. Μου ειπαν αν επιλεξω να παρω τον χωρο μονο χωρις το κετερινγκ που συνεργαζονται θα πληρωνα τα 400 αλλα επειδη διαλεξα το δικο τους δεν θα πληρωσω τιποτα.

Ουπς τωρα ειδα την τιμη. Μαλλον το εχετε συζητησει και στο βαλαν μεσα. Ακυρο

Εχει στο αποκατω στενο ενα παρκινγκ ιδιωτικο που το βαζουμε καθε φορα αλλα συνηθως εχει και θεσεις στο μεγαλο παρκινγκ του Διονυσου στην καφετερια.

Και μια φίλη μου που θα κάνει γάμο-βάφτιση έτσι θα το κάνει. Το μόνο αρνητικό που βλέπω είναι το όρθιο, αν κι αυτό έχει και τα καλά του, γιατί θα φύγουν τα "παππούδια", "θειοι", κλπ, νωρίς νωρίς.

Μόνο που αυτή το κάνει αρχές καλοκαιριού και μεσημέρι και θα μας φάει η ντάλα! Εσύ τι ώρα το κάνεις ακριβώς;

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Εμεις δεν θα το κανουμε ορθιοι, θα εχει κανονικα ροτοντες για τους καλεσμενους και μπουφε και θα το κανω 12 το πρωι. Σε περπτωση ζεστης διαθετουν ομπρελες για τις ροτοντες.