Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πόνος χαμηλά και φουσκώματα

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες. Διανύω αισίως στην 27η βδομάδα και από το Σάββατο έχω πόνο χαμηλά κάτω από την κοιλιά. Επίσης, η κοιλιά μου σχηματίζει κατά καιρούς "βουναλάκια", τα οποία κρατάνε για κάποια δευτερόλεπτα και μετά πέφτουν. Μίλησα με τον γιατρό μου ο οποίος μου είπε να μην ανησυχώ,ότι αυτά συμβαίνουν και μου έδωσε μαγνήσιο 3 φορές τη μέρα. Παρόλο που βλέπω ότι δεν αυξάνεται η συχνότητα και ο πόνος είναι υποφερτός (απλά δυσκολεύομαι λίγο στο περπάτημα), επειδή ο πόνος και τα "βουναλάκια" συνεχίζονται έχω θορυβηθεί. Έχει συμβεί σε καμία; Έτσι θα με πάει μέχρι τον 9ο;;; Μήπως έχουν αρχίσει συσπάσεις, πάω για πρόωρο και δεν το έχω καταλάβει; Να σημειώσω ότι αυτά τα "βουναλάκια τα είχα ήδη από τον 4ο, αλλά πολύ σπάνια και χωρίς πόνο. Sorry για το μεγάλο μήνυμα....

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου! Αρχικά θα σου πω, ότι αφού σε είδε ο γιατρός σου, να μην ανησυχείς! Οι συσπάσεις συνοδεύονται πάντα από πέτρωμα της κοιλιάς. Εσύ έχεις τέτοια πετρώματα; Σαν ξαφνικά εκτός από την κοιλιά να κουβαλάς και μια τεράστια πέτρα!

Όσο για τα βουναλάκια που λες, μήπως είναι το μωράκι σου; Και εμένα κατά τη διάρκεια της ημέρας αρκετές φορές διακρίνεις εξογκωματάκια. Συνήθως είναι το ποδαράκι ή το χεράκι, καθώς προσπαθεί να βολευτεί το μικρούλι μέσα στην κοιλιά μου. Μερικές φορές μάλιστα η θέση που παίρνει με ενοχλεί, αλλά με λίγα χαδάκια βολεύεται το ζουζούνι.

Ακόμη και αν κάνεις συσπάσεις, ο γιατρός σου θα σου δώσει περαιτέρω αγωγή για να τις ελέγξει και αισίως θα φτάσεις τον ένατο.

Τα έχω και εγώ τα πετρώματα κ τα πονακια. Είναι συσπασεις απο ότι μου είπε ο γιατρός μου. Πρόσφατα έκανα και NST δηλ ταυτόχρονη παρακολουθηση μέσω μονιτορ των συσπασεων της μήτρας, της καρδιάς του μπεμπη κ την κινητικότητα του. Μου είπε να μην κουραζομαι γενικότερα. Μετά έφυγα με την άδεια του για 15 μέρες διακοπές. Μην ανησυχείς πάνω κάτω όλες το έχουμε αυτό.

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...