Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σαλαμίνα....??????

elepet

Recommended Posts

Είναι κανείς απο Σαλαμίνα...σκεφτομαι να πάω για διήμερο μιας και είναι δίπλα μου..μένω Κερατσίνι..αλλά που μένεις εκει?? Έχει κάποιο ξενοδοχείο καλό??

απο θάλασσες που κάνεις μπάνιο?? Έχω ακούσει για το Αιάντειο..αν ξέρετε κάτι περιμένω.........

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Μένω μόνιμα Σαλαμίνα οπότε έχω προτάσεις. Τα Σ/Κ γίνεται πανικός από κόσμο, αλλά επειδή οι περισσότεροι έχουν εξοχικά δεν θα άντιμετωπίσεις πρόβλημα να κλείσεις δωμάτιο. Αφού μένεις Κερατσίνι, είσαι πολύ κοντά και μπορείς να το κάνεις και μονοήμερη εκδρομή.

Υπάρχουν νομίζω 3 Ξενοδοχεία : το "Μελίνα", το Ξενοδοχείο Γαβριήλ και αν δεν κάνω λάθος και ένα στα Σελήνια πάνω από την ταβέρνα Βοτσαλάκια.

Το Μελίνα είναι καινούριο και έχει και πισίνα και ωραία δωμάτια. Το ξενοδοχείο Γαβριήλ άκουσα ότι ανακαινίστηκε πρόσφατα αλλά δεν ξέρω πως είναι...και για το τρίτο δεν έχω πληροφορίες.

Ωραίες παραλίες είναι στο Αιάντειο....προς τη Ηλιακτή έχει πολλούς κολπίσκους και θα πρότεινα και τα Κανάκια και τις Κολωνες. Τα Κανάκια είναι σχετικά απομακρυσμένα αλλά περνάς από μια υπέροχη διαδρομή μέσα στο δάσος με ωραία θέα. Ωραία θάλασσα έχει και στο Αίας κλαμπ. Εξαρτάται βέβαια και από τον καιρό και τον αέρα ...σε ποια παραλία αξίζει να πας....πάντως σίγουρα σε κάποιο μέρος του νησιού θα υπάρχει ηρεμία.

Όσο για ταβέρνες υπάρχουν πολλές και στην παραλία της Σαλαμίνας και στα Σελήνια.

Ελπίζω να σε κάλυψα ...αλλά αν έχεις κάποια απορία θα χαρώ να στην απαντήσω...

• 4 weeks later...

Βρε κοριτσακι αμα ειναι να ερθεις για διημερο ελα σε μενα.. μην περιμενεις τη βιλα αλλα πολυ ευχαριστως να σε φιλοξενησω.. :D

Τι ξενοδοχεια και βλακειες.. οι μισοι κατοικοι της περιοχης του Πειραια και προαστιων εχουν εξοχικα στη Σαλαμινα ολο και καποιος γνωστος θα υπαρχει..

Φαντασου δεν ηξερα καν οτι εχει ξενοδοχεια η Σαλαμινα.. εμεις πηγαιναμε συνεχεια και πριν παρουμε το δικο μας αλλα παντα σε γνωστους..

Η αληθεια ειναι οτι ειναι ευκολο να πας εστω και μονοημερες.. Γιατι ειναι παρα πολυ κοντα (10 λεπτα με το φερυ) και δεν χρειαζεται ουτε κα κουβαλας πολλα πραγματα ουτε τιποτα..

φαντασου οτι πολυ συχνα εγω παιρνω το μικρο και παμε για μπανιο μετα τη δουλεια δηλαδη κατα τις 5 και κατα τις 9 γυρναμε.. ουτε καν χρειαζεται να περασω απο το σπιτι.

O5Lop2.png

kIP3p2.png