Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

περιοδος και εγκυμοσινη

Recommended Posts

Καλησπερα ειμαι νεο μελος δεν ξερω αν ανεβασα το θεμα στη σωστη στηλη.

Θα θελά να ρωτησω αμα δεν εχεις περιοδο λογο καποιου γυναικολογικου προβληματος μπορει να μινεις εγκυος?

ΥΣ. Μπορει να ειναι χαζη η ερωτηση μου

Διαφημίσεις

αν εχεις καποιο σοβαρο γυναικολογικο προβλημα και δεν εχεις περιοδο νομιζω δεν μπορεις να κανεις παιδια..(μονο με καποια ιατρικη βοηθεια) αλλα αν εχεις περιοδο και απλα δεν ειχες για καποιους μηνες(πχ λογο κυστης) αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορεις να κανεις παιδια..Αν ''εχασες'' καποιες περιοδους λογο μικροπροβληματων μπορεις να μεινεις εγκυος.

♥Ολα στη ζωη γινονται για καποιο λογο♥

• 2 χρόνια μετά...

γεια σας είμαι νέο μέλος, είμαι 18 ετών και έχω περίπου το ίδιο πρόβλημα με την περίοδο...στις 8/2/14 είχα ελεύθερη ερωτική επαφή με το αγόρι μου, περίοδο κανονικά περίμενα να έχω 12 με 13/2 όμως μου ήρθε στις 11/2 δηλαδή νωρίτερα, στην αρχή έβγαλα κάτι καφέ..ύστερα άρχισα να έχω κανονική ροή περιόδου. την επόμενη μέρα όμως δεν ένοιωθα καλά, είχα αίμα, και πονούσα πολύ, ζαλιζόμουν και έτσι έμεινα στο κρεβάτι ως που να μου περάσει, το κακό είναι πως δεν πονούσα τις προηγούμενες μέρες ως συνήθως και έχω σταθερό κύκλο περιόδου. μετά χτες πάλι δεν ένοιωθα καλά, είχα καφέ κηλίδες και κανονική σχετικά περίοδο και ήταν 4η μέρα..είναι φυσιολογικό αυτό? έχω πολύ άγχος και φοβάμαι..σήμερα είναι 5η μέρα και ακόμα έχω περίοδο, επίσης χτες το βράδυ είχα δέκατα, και εντόνους πόνους στην κοιλιά και ζαλιζόμουν και είχα τάση για εμετό. σήμερα είμαι καλύτερα μα με περίοδο..και 5η μέρα? φοβάμαι πολύ μήπως είμαι έγκυος, μα αυτά τα συμπτώματα με την περίοδο με φοβίζουν πολύ. θα μπορούσε κανείς να με βοηθήσει? μήπως ξέρετε κάτι? η κάποια παρόμοια περιστατικά? :(

δεν βρισκω κατι απο αυτα που γραφεις που να μαρτυρουν οτι εισαι εγκυος.η ωορηξια σου εχει περασει αν ειχες επαφη στις 8 και περιμενες στις 12.και μια μερα πανω κατω οσο και σταθερο κυκλο να εχεις μπορει να συμβει να σου ερθει λιγο πιο νωρις.εγω παντα εχω αποκλιση 2-3 μερες ή πιο νωρις ή πιο αργα.εισαι και μικρη ακομα και μπορει να αλλαζει κατι στον κυκλο σου.ετυχες στην περιπτωση που ειχα γραψει και εγω σε αλλη ενοτητα βεβαια γιατι ηταν η πρωτη φορα στην ζωη μου(ειμαι 33)που αμεσως με το που τελειωσε η προηγουμενη περιοδος μου ειχα πονους περιοδου μεχρι και την επομενη που μου ηρθε!εντελως κουλο ομως!ειχα και πολυ αιμα.και ενω κανονικα μου κραταει 5 μερες(εντελως καθαρη)ειναι η εκτη σημερα και ακομα εχω καφετι.πολλα συμβαινουν στην περιοδο μας αλλα αν συνεχισεις να μην νιωθεις καλα πηγαινε σε ενα γιατρο μηπως ειναι κανα μικροβιο κτλ.παντως στην θεση σου δεν θα ανυσηχουσα

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπέρα είμαι νέο μέλος και ανησυχώ πολύ.

είμαι 18 χρονών στις 17, 23, και 24 Ιανουαρίου ήρθα σε επαφή με προφυλακτικό όλες τις φορές. Βέβαια τις δύο από αυτές τις φορές έγινε παραπάνω από δύο φορές με προφυλακτικό και πάλι αλλά ανησυχώ μήπως υπήρχαν υγρά του αγοριού από τις προηγούμενες φορές που εκσπερμάτωσε.. Στις 26 Ιανουαρίου μου ήρθε κανονικά περίοδος και ήμουν ήρεμη. Δεν έχω έρθει από τότε σε επαφή ξανά αλλά δεν μου έχει έρθει περιόδος ενώ περιμένα από προχθές. Γίνεται να είχα μείνει έγκυος και να το κατάλαβα τον δεύτερο μήνα; Πείτε μου σας παρακαλώ γιατί ανησυχώ πολύ και φοβάμαι!

καλησπέρα είμαι νέο μέλος και ανησυχώ πολύ.

είμαι 18 χρονών στις 17, 23, και 24 Ιανουαρίου ήρθα σε επαφή με προφυλακτικό όλες τις φορές. Βέβαια τις δύο από αυτές τις φορές έγινε παραπάνω από δύο φορές με προφυλακτικό και πάλι αλλά ανησυχώ μήπως υπήρχαν υγρά του αγοριού από τις προηγούμενες φορές που εκσπερμάτωσε.. Στις 26 Ιανουαρίου μου ήρθε κανονικά περίοδος και ήμουν ήρεμη. Δεν έχω έρθει από τότε σε επαφή ξανά αλλά δεν μου έχει έρθει περιόδος ενώ περιμένα από προχθές. Γίνεται να είχα μείνει έγκυος και να το κατάλαβα τον δεύτερο μήνα; Πείτε μου σας παρακαλώ γιατί ανησυχώ πολύ και φοβάμαι!

Δεν νομίζω, αλλά πόσες μέρες κράτησε η περίοδος σου όταν είχες τελευταία φορά?

Μου φαίνεται αδύνατον να είσαι έγκυος, αφού χρησιμοποιούσατε πάντα προφυλακτικό και σου ήρθε κανονικά η περίοδος. Υγρά του αγοριού σου που να υπήρχαν, δεν χρησιμοποιούσατε προφυλακτικό από την αρχή?

Μάλλον είναι μια μικροκαθυστέρηση της περιόδου, συμβαίνει συχνά, χαλάρωσε και θα σου έρθει!

Διαφημίσεις

από την αρχή της επαφής από τα προκαταρκτικά χρησιμοποιήσουμε προφυλακτικό . υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;

Βασικά, δεν υπάρχει, όχι, αφού χρησιμοποιούσατε από την αρχή μέχρι το τέλος προφυλακτικό και δεν έσπασε και σου έχει έρθει και μια περίοδος κανονικά από τότε, δεν βλέπω πώς μπορεί να είσαι έγκυος. Γιατί δεν κάνεις ένα τεστ εγκυμοσύνης να σου φύγει το άγχος?

από την αρχή της επαφής από τα προκαταρκτικά χρησιμοποιήσουμε προφυλακτικό . υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;

λιγο δυσκολο αν το προφυλακτικο εμεινε ανεπαφο!

Διαφημίσεις

κορίτσια μια ερωτηση κ από μενα.ειμαι καινουργια κ δεν ξερω πως στελνω μυνημα.ειμαι στην 31 μερα κ εχω καφε υγρα 3 μερες.οχι πολλα ουτε συνεχεια,που κ που.εχω κυστες κ η περιοδος ερχεται με φαρμακα.τον προηγουμενο μηνα ηρθε μονη της κ ετσι πιστευα κ τωρα ότι θαρθει.τι μπορει αν είναι αυτό?καφε υγρα που κ που.τι να κανω?:(

κορίτσια μια ερωτηση κ από μενα.ειμαι καινουργια κ δεν ξερω πως στελνω μυνημα.ειμαι στην 31 μερα κ εχω καφε υγρα 3 μερες.οχι πολλα ουτε συνεχεια,που κ που.εχω κυστες κ η περιοδος ερχεται με φαρμακα.τον προηγουμενο μηνα ηρθε μονη της κ ετσι πιστευα κ τωρα ότι θαρθει.τι μπορει αν είναι αυτό?καφε υγρα που κ που.τι να κανω?:(

Να πας σε μια γυναικολόγο.

τι μπορει να είναι όμως?περιοδος?

Δεν ξέρω κοπέλα μου, και εγώ το παθαινα σε μικρότερη ηλικία, αλλά δεν το παθαίνω πια( να έχω καφέ υγρα 2-3 μέρες), είμαι 20 χρονών τώρα.

Δεν ξέρω κοπέλα μου, και εγώ το παθαινα σε μικρότερη ηλικία, αλλά δεν το παθαίνω πια( να έχω καφέ υγρα 2-3 μέρες), είμαι 20 χρονών τώρα.

σευχαριστω.μου ηρθε αιμα κατακκοκινο σημερα.ευτηχως κ είναι ο δευτερος μηνας χωρις φαρμακα λογω κυστεων.καλα παμε!!!:P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...