Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βάρος εμβρύου 21η εβδομάδα +;

Recommended Posts

κορίτσια μου γεια σας

το πρωί πήγα για τον β επιπέδου και γύρισα μισοχαρούμενη

ο λόγος είναι ότι θα γίνει επανεξέταση λόγω της θέσης του εμβρύου

ο γιατρός δεν μπόρεσε να δεί όλα τα όργανα αν και τα περισσότερα τα είδαμε και είναι φυσιολογικά!

Αυτό όμως που πραγματικά λίγο με πείραξε είναι ότι μου βρήκε τη μπέμπα μου 2 ημέρες μικρότερη απ' ότι θα έπρεπε(βέβαια του εξήγησα ότι επεδή δεν είχα σταθερή περίοδο ο γιατρός μου στο περίπου υπολογίζει τις ημέρες)έτσι κι αυτός μου είπε ότι και καλά 2 μερούλες δεν είναι τίποτα το ανησυχητικό!

α και με βάση την σημερινή εξέταση με βγάζουν 21+2 και το μωρούλι μου 401 γραμμάρια

πείτε μου μήπως είναι αρκετά μικρούλι για την ηλικία του ?

ουφ να τελείωνα σήμερα τι καλά

η αγωνία συνεχίζεται...

Διαφημίσεις

Μια χαρά είναι η μπέμπα σου... Θα μεγαλώσει όταν πρέπει, μην ανησυχείς :D

Εμένα ο γιατρός μου λέει πως το πιτσιρίκι μας είναι μία βδομάδα μικρότερο, κι αυτό γιατί δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε 100% σίγουροι για το πότε ακριβώς έγινε η σύλληψη!

εμενα παλι μου ειπε οταν πηγα οτι ειναι 5 μερες μεγαλυτερο και δεν καταλαβα τι εννοουσε...????μηπως ξερει καμια γιατι το λενε αυτο??

δεν ειναι νικρο καλη μου..πιστευω οτι ειναι μια χαρα..εξαλλου σου ειπε τιποτα ο γιατρος???????να μην ανησυχεις για τιποτα...το μπεμπακι σου ειναι μια χαρα...

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Μην στεναχωριέσαι nikol μου, να σκέφτεσαι ότι θα ξαναδείς πολύ σύντομα την μπεμπούλα σου και ότι όλα θα πάνε καλά, άλλωστε 400γρ. είναι μιά χαρά :)

uAq4.jpgMqhPp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο, πάντως ο υπέρηχος του γιατρού πάντα μου έβγαζε το μωρό με απόκλιση + ή - κάποιες μέρες. Προς το τέλος ειδικά, αυτές οι μέρες έγιναν 1 εβδομάδα και 4 μέρες πάνω κάτω!

Να είστε καλά βρε κορίτσια

δεν ξέρω τι να πω , όταν δεν έχεις σταθερή περίοδο δεν ξέρεις τι σου γίνεται

εγώ ενώ τελευταία περίοδο είχα στις 18/01 μου είπαν να λέω ότι τελευταία είχα στις 22(κι αυτό στο περίπου)

σε 2 εβδομάδες που θα ξαναπάω έλπίζω να έχει μεγαλώσει και να βρει και τα υπόλοιπα φυσιολογικά!

α και να σας πώ ότι η μπουμπού μου έχει μια υπέροχη μυτούλα και φανταστικό προφίλ , αφού και ο γιατρός εντυπωσιάστηκε :roll:

μα σε ποιον έμοιαξε ? στη μαμά του ? :roll::D

ΜΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ?Η΄ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ Η' ΜΕΓΑΛΥΤςΡΑ ΑΠΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ??????????

ΟΠΟΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΑς ΦΩΤΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

ΕΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ??ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Η' ΕΓΙΝΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Η ΣΥΛΛΗΨΗ????

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Διαφημίσεις

Σημαίνει 2 πράγματα κατά την ταπεινή μου γνώμη:

-πως ο υπέρηχος δε μπορεί ακριβώς να μετρήσει το μωρό, λόγω θέσης, κλπ. Μία εκτίμηση κανει. Λεπτομερή, δε λέω, αλλά εκίμηση.

-κάθε μωρό αναπτύσσεται με τους δικούς τυ ρυθμούς. Γιατί θα πρέπει όλα τα μωρά στην 20η εβδομάδα να ζυγίζουν 400γρ δηλαδή?

Λοιπόν επειδή το έχω ψάξει το θέμα!!!

Οι γιατροί υπολογίζουν τις εβδομάδες βάσει τελευταίας περιόδου.

Φυσικά δεν μπορούν να ξέρουν αν η σύλληψη έγινε την 6η ή την 20η μέρα του κύκλου! Δε μας ρωτάνε πότε κάναμε... :oops:

Οπότε είναι λογικό να υπάρχει απόκλιση μερικών ημερών :wink:

Όταν λένε πως το μωράκι είναι π.χ. 5 μέρες μεγαλύτερο, προφανώς η σύλληψη έγινε 5 μέρες νωρίτερα απ' αυτό που υπολογίζει ο γιατρός.

Μια χαρά είναι το μωρό. Εμένα στην 21+3 ήταν 370γρ και ο γιατρός είπε ότι είναι όλα μια χαρά!

Thn 23h evdomada poso einai to fusiologiko varos tou emvruou? Mhpws kapoia apo sas koritsia gnwrizei?

Διαφημίσεις

Μια χαρά είναι το μωρό. Εμένα στην 21+3 ήταν 370γρ και ο γιατρός είπε ότι είναι όλα μια χαρά!

Thn 23h evdomada poso einai to fusiologiko varos tou emvruou? Mhpws kapoia apo sas koritsia gnwrizei?

Γύρω στα 550 γρ Ασπα.. αν και αυτά είναι σχετικά! :shock:

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

Εμένα σκέψου οτι είναι 350γρ. και χθες μπήκα στη 19η εβδομάδα. Με βάση τις μετρήσεις που βλέπω τόσο θα έπρεπε να είναι στην 21η εβδομάδα! Δεν ανησυχώ όμως, απλά είναι μεγάλο μωρό ή η σύλληψη έγινε νωρίτερα. Μην ανησυχείς, πάντα υπάρχουν αποκλίσεις σε αυτά!

Kristianna και εμένα ο μπεμπάκος μου, στις 25εβδ.+2 μέρες έβγαλε τον μικρό 1κιλό. Μου είπε ότι είναι στα ανώτατα φυσικολογικά όρια.Είναι λέει τσουπωτό μωρό. Τι να πω δεν ξέρω....!

κορίτσια τα παιδιά μετά την 16η εβδομάδα δεν μεγαλώνουν όλα το ίδιο κι αυτό γιατί πλέον το κάθε παιδί έχει άλλα γονίδια! κα΄ποια βγαίνουν πιο αναπτυγμένα κι άλλα πιο μικρά! πάντως νικόλ μην ανυσηχείς κι εμένα η μπέμπα μου 21+3 μέρες ήταν 403 γραμ.!

EPLX.jpg.png

.png

κορίτσια τα παιδιά μετά την 16η εβδομάδα δεν μεγαλώνουν όλα το ίδιο κι αυτό γιατί πλέον το κάθε παιδί έχει άλλα γονίδια! κα΄ποια βγαίνουν πιο αναπτυγμένα κι άλλα πιο μικρά! πάντως νικόλ μην ανυσηχείς κι εμένα η μπέμπα μου 21+3 μέρες ήταν 403 γραμ.!

αχ να ' σαι καλά κι εγώ στεναχωρέθηκα γιατί μου έιπε ότι είνια και 2 μέρες μικρότερο!

αληθεια τώρα πόσο έχει φτάσει η μπέμπα σου ?

αχ να ' σαι καλά κι εγώ στεναχωρέθηκα γιατί μου έιπε ότι είνια και 2 μέρες μικρότερο!

η μπέμπα μου τώρα έφτασε τα 3 κιλά και μου είπαν ότι είναι μεγάλο μωρό μετά το Β επιπέδου άρχισε να παίρνει τα πάνω της! τώρα βάζει 300 γραμ. την εβδομάδα και αν έπαιρνα όλο το μήν αθα γεννιόταν πάνω από 4 κιλά!

EPLX.jpg.png

.png

η μπέμπα μου τώρα έφτασε τα 3 κιλά και μου είπαν ότι είναι μεγάλο μωρό μετά το Β επιπέδου άρχισε να παίρνει τα πάνω της! τώρα βάζει 300 γραμ. την εβδομάδα και αν έπαιρνα όλο το μήν αθα γεννιόταν πάνω από 4 κιλά!

αχ πολύ καλά ,μακάρι και την δικιά μου όταν ξαναπάω να μου τη βρούν μπουλούκα !

άντε με το καλό , σε λίγο θα την έχεις στα χέρια σου! :D

αχ πολύ καλά ,μακάρι και την δικιά μου όταν ξαναπάω να μου τη βρούν μπουλούκα !

άντε με το καλό , σε λίγο θα την έχεις στα χέρια σου! :D

ευχαριστώ κοπέλα μου επίσης!!!!! και γιατί μπουλούκα καλέ κοριτσάκια είναι ας είναι και λίγο λεπτεπίλεπτες

EPLX.jpg.png

.png