Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΗΜΙΣΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Μαριλίνα

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους!!

Θα ήθελα να σας αναφέρω τι συμβαίνει στην οικογένειά μου, μήπως κάποια/κάποιος από εσάς το έχει αντιμετωπίσει και μπορεί να μου δώσει κάποια συμβουλή.

Με τον άντρα μου γνωριζόμαστε 7 περίπου χρόνια. Από την αρχή που τον γνώριζα ήξερα ότι ασχολείται με το Στοίχημα και ενίοτε με το ΚΙΝΟ. Επίσης, τα Χριστούγεννα που πήγαινε στο χωριό του έπαιζε χαρτιά (εδώ μιλάμε για ποσά της τάξης των 1000€).

Στην αρχή δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία, ιδιαίτερα γιατί ήξερα ότι κάθε Χριστούγεννα... ποιος ζει ποιος πεθαίνει.

Πριν 2 χρόνια παντρευτήκαμε και αμέσως έμεινα έγκυος. Όταν ήμουνα στον 5ο μήνα ένας φίλος του (κατ' εμέ φίδι, αφού ήξερε ότι ήταν επιρρεπής, παντρεμένος και μέλλον πατέρας) του μίλησε για τον ηλεκτρονικό τζόγο (χαρτιά μέσω internet, όχι δωρεάν βέβαια). Από τότε έχει ξεκινήσει μία ιστορία η οποία άλλοτε σταματάει κατά καιρούς (όταν χάνει πολλά) και άλλοτε συνεχίζει επιβαρύνοντας και οικονομικά την οικογένεια αλλά και ψυχολογικά (φωνάζει όταν χάνει, βρίζει, κάνει θόρυβο χτυπώντας τα έπιπλα κλπ).

Μήπως κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία; Καμία λύση να προταθεί;

Όταν δεν υπάρχει αυτό καλά περνάμε, αλλά όταν τον πιάνει... δεν υπολογίζει τίποτα. Κλαψ!

Φιλάκια

:cry::cry::cry:

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισε η μητέρα μου πριν 25 χρόνια περίπου. Ο πατέρας μου έπαιζε χαρτιά και μπαρμπούτι, ενώ πρποπ και αργότερα λοτο και τζοκερ μονίμως. Τον κυνήγαγε στα καφενεία και στις λέσχες. Δεν τον άφηνε σε χλωρό κλαρί. Έκανε τρομερές φασαρίες, δεν την ένοιαζε αν θα γίνει ρεζίλι. Η αδερφή του πατέρα μου της είπε να τον παρατήσει, αλλά γίνεται αυτό με 4 παιδιά και χωρίς δουλειά? Έπαιζε πολλά λεφτά. Υπήρχαν μέρες που δεν ερχόταν σπίτι, καφενείο δουλειά και πάλι καφενείο. Στο τέλος, σε όποια λέσχη πήγαινε ο πατέρας μου η μητέρα μου φώναζε την αστυνομία!!! Το πρόβλημα κράτησε 2-3 χρόνια και τελικά ο πατέρας μου συνετίστηκε, ευτυχώς. Βέβαια, ακόμα παίζει λόττο και τζόκερ, είναι πάθος δεν κόβεται. Θέλει υπομονή και επιμονή. Δεν ξέρω αν εγώ στη θέση της μητέρας μου θα έκανα τα ίδια σήμερα, είναι πολύ δύσκολο. Εύχομαι να το ξεπεράσετε όσο γίνεται πιο ανώδυνα...

μαριλινα μου πραγματικα λυπαμαι γι αυτο που περνας...

φανταζομαι ειναι αθλιο...

εχετε οικονομικη ανεση η τα στερει απο εσας τα χρηματα?

εσυ δουλευεις? καταλαβαινει οτι αυτο που κανει δεν ειναι σωστο? ρωταω για να καταλαβω τι γινεται..αν θελεις απαντας!

Δεν ξέρω τι μπορεί να απαντήσει κάποιος..είναι πάθος ο τζόγος και χρειάζεται πολύ προσοχή στον χειρισμό του..έχει να κάνει με την ψυχοσύνθεση του ατόμου γι αυτό καλή μου και πιστεύω ότι πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό...ο άντρας σου το αναγνωρίζει ως πρόβλημα αυτό?

γιατί πιστεύω ότι σε όλων των ειδών τους εθισμούς η βασική προϋπόθεση για να μπορέσει να αντιμετωπιστεί επαρκώς είναι να το αναγνωρίσει ως πρόβλημα ο εθισμένος και κατόπιν να αναζητήσει βοήθεια..θέλω πολύ παλά να πω, μήπως το πρώτο βήμα είναι να βοηθήσεις τον άντρα σου να συνηδειτοποιήσει ότι αυτό που κάνει είναι παντελώς λάθος και κάνει κακό και στον ίδιο και σε σας..αλλά εμμένω στην άποψη μου, ότι καλό θα ήταν κάποιος ειδικός να σου πει πως να το αντιμετωπίσεις..γιατί και να το αφήσεις στην τύχη του δεν νομίζω ότι είναι σωστό, σπάνια συνετίζονται μόνοι τους χωρίς να ταρακουνηθούν πρώτα..ευχομαι ό,τι καλύτερο!!!!

Sofia - Nefeli

να σου πω. Δουλεύω κι εγώ (βασικά ήμαστε συνάδελφοι) και ευτυχώς μένουμε σε δικό μασ σπίτι. Δεν είναι ότι δεν έχουμε λεφτά για τα βασικά γιατί πλέον έχουμε χωριστά ταμεία και, αν δανειστεί από εμένα, το επόμενο 15θήμερο τα παίρνω πίσω.

Το πρόβλημα είναι αφ' ενός ότι δεν μπορούμε να σχεδιάσουμε κάτι, π.χ. μια εκδρομή, μία έξοδο, γιατί αφ' ενός δε νοιάζεται και αφ' ετέρου ε... μας φτάνουν τα λεφτά, αλλά δεν μας τρέχουν κι απ' τα μπατζάκια.

Το θέμα είναι ότι ενώ δείχνει προς στιγμή να καταλαβαίνει ότι δεν κάνει κάτι σωστό, μετά από λίγο καιρό υποστηρίζει ότι "θα πάρει τα λεφτά που έχει χάσει πίσω..."

Και γίνεται αυτό.....

Ουουουουου......

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα, είτε υπάρχουν είτε δεν υπάρχουν χρήματα. Και δυστυχώς δεν υπάρχει μέση λύση. Ο τζόγος είναι όπως τα ναρκωτικά και το τσιγάρο. Πρέπει να το συζητήσετε και να συμφωνήσετε καταρχήν ότι κάτι τέτοιο είναι κακό για την οικογένειά σας. Μετά θα βρείτε λύση. καταρχήν όμως πρέπει να το αποδεχτεί σαν πρόβλημα!

Ένα έχω να πω. Κράτα τα λεφτά σου και κάθε περιουσιακό σου στοιχείο μακριά από αυτόν τον άνθρωπο και μην τον δανείζεις. Έχουν βρεθεί πολλές γυναίκες στον δρόμο με άνδρες χαρτοπαίχτες...

Δεν ξέρω μήπως θα μπορούσε να βοηθήθει από κάποιον σχετικό σύλλογο με εθισμένους στον τζόγο, αν βέβαια αναγνωρίσει ότι είναι εθισμένος και ότι υποθηκεύει το μέλλον του παιδιού του...

Τέλος αν τον απειλήσεις ότι θα πάρεις το παιδί και θα φύγεις μήπως συνετιστεί;Αν παραγματοποιήσεις την απειλή σου για ένα διάστημα;

εγω θα ελεγα να μιλησετε οταν περναει τη φαση που καταλαβαινει το λαθος του και να τον πεισεις να διαχειριζεσαι εσυ το ταμειο και να του δινεις ενα συγκεκριμενο ποσο που απο κοινου θα αποφασισετε..

Δεν ξέρω ειλικρινά αν μπορώ να σε βοηθήσω αλλά θα σου παραθέσω τη δική μου εμπειρία.

Ο δικος μου αντρας οταν ηταν στον προηγουμενο γαμο του ειχε παθος πολυ οχι με τα χαρτια αλλά με τα φρουτάκια. Μεγαλο πάθος.

Οταν τον γνωρισα εγω επαιζε περιστασιακά και ελάχιστα.

Την πρωτη φορά που πήγε να παίξει, ισχυριζεται γιατι ειναι κατι που δεν μπορω να τσεκάρω οτι έβαλε 50,00 και εβγαλε 450,00!Και μου έδωσε τα 200,00.Τη δεύτερη φορά αρχισε η χασουρα οπως και κανα2-3 ακομα. Μικροποσα βεβαια, της τάξης των 50,00.

Εκει ομως κατάλαβα οτι το πράγμα αρχισε να φεύγει από τον έλεγχο μου.

Και του ειπα πολυ απλά οτι πρέπει να διαλέξει. Δεν ειχα ακομη οικογενεια μαζι του και δεν ειχα καμια διαθεση να σπαταλήσω ουτε χρήματα ουτε χρονο σε αυτή την ανουσια κατ'εμε διασκέδαση. Ο ιδιος ειχε ισχυριστει οτι θελει να φτιαξει τη ζωη του μαζι μου βγαίνοντας από ενα κατεστραμένο γάμο. Το διλημμα ήταν απλό και κατηγορηματικό: εγώ ή τα φρουτάκια με οτι συνεπαγεται η καθε επιλογή.

Βεβαια δεν ειμαι αχάριστη, φροντισα και του βρήκα στο νετ ενα παιχνίδι με φρουτάκια αλλά οχι ον λαιν, το κατέβασα σε σιντι οποτε και να θελει δεν εχει που να τζογάρει! :wink:

Τώρα αν ειχαμε ήδη οικογένεια και προσπαθώντας να μπω στη θέση σου, οχι μονο θα ειχα δικο μου ταμείο και τιποτα περιουσιακο κοινο αλλά θα του έβαζα να πληρωνει τους περισσότερους λογαριασμούς ακόμη και αποκρύπτοντας το ποσο αυτών και θα εβρισκα τροπους να ελεγχω παντα ποσα χρηματα κραταει. Η αμεση απομακρυνση δεν ειναι λυση, μάλλον σαν ελευθερια κινησεων θα τη λαμβανε ο οποιοσδηποτε με τετοιο προβλημα αλλά αν εξακολουθούσε το θεμα να υφισταται πιστεψε με δεν θα το αφηνα καν να χρονισει.

Η δική μου άποψη για το θέμα είναι πως ο τζόγος είναι εθισμός όπως ακριβώς είναι τα ναρκωτικά, αλκοόλ κ.α.

Σπάνια οι άνθρωποι του τζόγου μπορούν να θεραπευτούν από μόνοι τους γιατί απλούστατα ο εθισμός τους είναι αποτέλεσμα ψυχολογικών και άλλων προβλημάτων.

Η μόνη λύση είναι η βοήθεια ειδικού. (Αν φυσικά το παραδέχεται και θέλει να θεραπευτεί)

Δυστυχώς ο περίγυρος μπορεί να κάνει πολύ λίγα γι αυτό.

Διαφημίσεις

παντως, φιλικα μου προσωπα εχασαν μεχρι σπιτια για τον λογο αυτο. μιλαμε για περιουσιες.

Θα σου προτεινα αν εχεις κατι δικο σου (περιουσιακο στοιχειο) να μην το μοιραστεις μαζι του. δεν ξερω τι αλλο να πω. ειναι πραγματικα επικυνδινο για μια οικογενεια κατι τετοιο...

Πρόσεξε πολύ γιατί άνθρωποι έχουν βρεθει στο δρόμο από τετοιους εθσμούς και οικογενειες έχουν διαλυθει... Φυσικά στην αρχή φαινεται σχετικα ανώδυνο αλλά περνώντας ο καιρός η κατασταση πάντα χειροτερευει (αν και τη στιγμη που έλεγες οτι έπαιζε 1000 Ευρώ δεν ήταν και τόσο απλά τα πραγματα)....

Ξέρω γνωστό μου άτομο που ειχε δουλεια που του απεφερε πολλά λεφτα - μέχρι 8.000-10.000 ευρώ μηνιάιως καθως ήταν ναυτικος και είχε εθιστεί τοσο στα καζίνο που είχαν καταλήξει να είναι χρεωμενοι μεχρι το λαιμο (επαιρνε δανεια κλπ) :evil: Η γυναίκα του δεν εργαζόταν και έχει κι ενα μικρο κοριτσακι... Ε, λοιπον ειχε φτασει στο σημειο να μην έχει να παρει γαλα στο παιδί της και καποιες φορες της ειχε αγοράσει η μητερα μου και της ειχε δώσει γιατι λυπόταν το παιδακι :roll:

Δε λεώ μεγάλα λόγια αλλα εγώ αν δεν έδειχνε διάθεση να συμμορφωθει θα τον έιχα παρατήσει χωρίς δευτερη κουβεντα ... Είναι εθισμός του χειρίστου ειδους..

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας!!

Η αλήθεια είναι ότι, φυσικά, το μόνο κοινό περιουσιακό στοιχείο είναι ένα αυτοκίνητο, άρα μικρό το κακό. Εννοείται και δεν έχει πρόσβαση στο δικό μου ταμείο (μεταξύ μας τον έχω αποκλείσει και από λίγα χρήματα που έχουμε κοινά).

Το πρόβλημα είναι ότι πιστεύει ότι θα κερδίσει. Όσον αφορά στη συζήτηση, πας να μιλήσεις και... άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Έχω σκεφτεί κι εγώ ένα μεγάλο ταρακούνημα, αλλά όχι ακριβώς την ελευθερία κινήσεών του. Βλέπεις, έχεις πολλά αδέλφια και φίλους για να τον φιλοξενήσουν (μιας και το σπίτι που μένουμε είναι το πατρικό μου), άρα δεν θα ταρακουνηθεί πολύ.

Έχω σκεφτεί και τη ζήλια. Ότι και καλά υπάρχει άλλος.

Καμία άλλη ιδέα;;;

:cry::cry::cry:

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Μαριλίνα καθώς το πρόβλημα αυτό ειναι μεγάλο και μπορεί να αποβεί και επικίνδυνο θα σου έλεγα να μιλήσεις σε όλους τους συγγενείς και φίλους και να εξηγήσεις την κατάσταση (εννοοώ σ'αυτούς που πραγματικά σας αγαπάνε) γιατί θα πρέπει να καταλάβει και ο ίδιος την σοβαρότητα του προβλήματος του. Εαν του το λες μονο εσυ θα σε λέει τρελή, επίσης να του δείξεις ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς για το παραμικρό στο σπίτι και να του κάνεις και έναν συναισθηματικό αποκλεισμό....ότι δεν τον θες σε μια κατάσταση τέτοια...

Κανονικά πρέπει να δείτε κάποιον ειδικό όμως....

παντως, φιλικα μου προσωπα εχασαν μεχρι σπιτια για τον λογο αυτο. μιλαμε για περιουσιες.

...

..κι εμένα :(

είναι πολύ πολύ δύσκολο. Χειρίσου το έξυπνα σε παρακαλώ...

Διαφημίσεις

Μαριλίνα:Ο τζόγος είναι από τους χειρότερους εθισμούς. Η βοήθεια ψυχιάτρου είναι η μόνη λύση αφού αυτός ο εθισμός θεωρείται ένδειξη κατάθλιψης. Αν δεν πετύχει αυτό ή φεύγεις ή μένεις και υπομένεις...

Τα άτομα που μπλέκουν με τζόγο δεν καταλαβαίνουν από οικογένεια, σκηνές ζηλοτυπίας, ευθύνες πατρότητας κτλ. ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΑ. Αν αρνηθεί την βοήθεια ψυχιάτρου -όχι ψυχολόγου αλλά ψυχιάτρου- τότε μαζεύεις τα μπογαλάκια σου και φεύγεις πριν έρθουν τα χειρότερα, που είναι όχι μόνο η οικονομική καταστροφή αλλά και το ξύλο. Μην σοκάρεσαι...Όσο βυθίζονται στον τζόγο τόσο πιο βίαια γίνονται. :(

Grow up and get a life!

Δεν ξέρω τι μπορεί να απαντήσει κάποιος..είναι πάθος ο τζόγος και χρειάζεται πολύ προσοχή στον χειρισμό του..έχει να κάνει με την ψυχοσύνθεση του ατόμου ...............................................γιατί πιστεύω ότι σε όλων των ειδών τους εθισμούς η βασική προϋπόθεση για να μπορέσει να αντιμετωπιστεί επαρκώς είναι να το αναγνωρίσει ως πρόβλημα ο εθισμένος και κατόπιν να αναζητήσει βοήθεια..θέλω πολύ παλά να πω, μήπως το πρώτο βήμα είναι να βοηθήσεις τον άντρα σου να συνηδειτοποιήσει ότι αυτό που κάνει είναι παντελώς λάθος και κάνει κακό και στον ίδιο και σε σας..αλλά εμμένω στην άποψη μου, ότι καλό θα ήταν κάποιος ειδικός να σου πει πως να το αντιμετωπίσεις..!!!!

Μαριλίνα συμφωνώ απόλυτα με τα παραπάνω!!!!!!!!!Νομίζω πως είναι δύσκολο να θεράπευτεί μια κατάσταση μόνο από τη δική σου παρέμβαση. Εκτός κι αν νοιώθεις τόσο δυνατή, που πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις, ταρακουνώντας τον μόνη σου, με τη μέθοδο απειλών. Νομίζω όμως ότι δεν είναι ο καλύτερος και ο σωστότερος χειρισμός. Και πιστεύω ότι και εσύ η ίδια δεν νοιώθεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις όπως θα ένοιωθε η καθεμία από μας, μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Αρχικά πιστεύω ότι θα ήταν καλό να ρωτήσεις κάποιον ειδικό, πώς να του το φέρεις με τρόπο έτσι ώστε να δεχτεί μια επίσκεψη ευκολότερα.

Εύχομαι να δεχτεί αυτή τη λύση αλλά αρχικά να δεχτεί βέβαια το πρόβλημα.

Είμαστε στη διάθεση σου! :wink:

n3kPp3.png

zewgp3.png

Κορίτσια,

σας ευχαριστώ πολύ όλες σας!!

Να σας πω την αλήθεια, δεν είχα σκεφτεί ποτέ τα πράγματα από την σκοπιά που μου τα είπατε. Τώρα που με βάλατε σε υποψίες έψαξα στο internet και ρώτησα. Βρήκα αντίστοιχα προγράμματα. Όχι ότι ο ίδιος δέχεται ότι πρέπει να πάει. Αλλά, σκέφτηκα ότι μπορεί εγώ να κάνω διάφορες ερωτήσεις που θα με διαφωτήσουν και ίσως μου δείξουν έναν δρόμο.

Φιλάκια

ZS95p3.png  hcT0p3.png

• 2 weeks later...

Τώρα το είδα το θέμα.....

ένα μόνο ξέρω από πολύ κοντινό μου πρόσωπο....

Διαλύθήκε το σπίτι τους. Και μιλάμε για άτομο - ο σύζυγος - που πριν μπλέξει ήταν υπόδειγμα συντρόφου, συζύγου, πατέρα, φίλου..... Κάποιος "φίλος" και συνεργάτης τον έμπλεξε μέσω του ίντερνετ με αυτά και έτσι άμαθος καθώς ηταν ο δικός μας ενθουσιάστηκε και πήρε την κάτω βόλτα. Τι αστρονομικούς λογαριασμούς τηλεφω΄νου έκανε (μέχρι που έπαψε να το πληρώνει η σύζυγος, το έκοψαν και ήσύχασε - που λέει ο λόγος). Δικαστ. επιμελητής είχε έρθει σπίτι με ένταλμα για χρέη.... Τι ακάλυπτες επιταγές έδινε στη σύζυγο με το πρόσχημα ότι αφού αυτή δούλευε σε τράπεζα θα μπορούσε να τον ξελασπώσει.... Είχε φτάσει στα πρόθυρα αυτοκτονίας η κοπέλα....

Τελικά, και μετά από ομηρικούς καυγάδες.... χώρισαν και ηρέμησαν. Και οι ίδιοι και τα παιδιά (τι έβλεπαν κι αυτά τα καημένα).

Ελπίζω να καταφέρετε να το ξεπεράσετε εσείς...

sL7ap2.png

τωρα το ειδα και εγω

και εγω μονο κακα πολυ κακα ξερω για αυτο!

χαλασμένα σπιτια...

οχι μονο η οικογένεια αλλα και τα αδερφια, να εχουν χρεωθει, να εχουν δανείσει, 2πλα και 3 πλά!

να υποχρεωνονται τα παιδια να παρουν δανειο και για να το ξεπληρώσουν να δουλευουν όλη τους τη ζωή. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ που δε φταινε σε τιποτα, και να μην εχουν να ζησουν 10 ατομα, που πριν ηταν μια χαρα, χαρη σε 1 που τα καταστρέφει όλα.

ειναι ΣΑΦΩΣ αρρώστεια,

ακομα και να κρυψεις τα παντα και να αποκλεισεις τα πάντα απο περιουσιακά στοιχεία

ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ,

επειδη ακριβώς

υπαρχουν τοκογλυφοι και δανειστες τετοιοι που απλοχερα δινουν χρηματα και μετά απειλουν με ζωές!

αυτο ειναι το επομενο σταδιο οταν καποιος δεν εχει χρηματα να παίξει!

και κανεις δε μπορεί να το εμποδίσει εκτος και αν ΤΟ ΙΔΙΟ το άτομο,.

το θελήσει.

και αυτα δε τα μαθαινεις οταν γινουν,τα μαθαινεις ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ....!!

απο ότι ξέρω ειναι το ιδιο δυσκολο οσο να σταματησει καποιος ναρκωτικά. ΔΕΝ ειναι ακατορθωτο,

αλλα απο μόνο του ή εύκολα

δεν θα φυγει.

ελπίζω να βρείς τη δυναμη και με ειλικρίνια, και χωρίς σάλτσες (ζήλιες σκηνές κτλ) να μεταφέρεις το μύνημα....

Χρειάζεται βοήθεια, μην του φερθείς σαν να ειναι κατηγορούμενος, αλλα σαν να ειναι ένας άρρωστος ο οποίος χρειάζεται στήριξη, και πρέπει να βρεί το γιατρό του...

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic ..

(If You Wanna Make The World A Better Place)

Take A Look At Yourself And Then Make A Change

R.I.P. Michael Jackson.

Τον τελευταίο καιρό τα πράγματα οφείλω να ομολογήσω είναι καλύτερα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τον είχε συνεπάρει το internet κάποια στιγμή και βρέθηκε να... δανείζεται από μένα για λίγες μέρες.

Τώρα, αν και πληρώθηκε δώρο + μισθό, δεν έχει παίξει ακόμα. Έχει βρει και ένα άσχετο παιχνίδι στον υπολογιστή και ασχολείται με αυτό - ας μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας!!

Και με κανένα στοίχημα. Λέει ότι έχει καταλάβει ότι στα υπόλοιπα παιχνίδια στο internet σε κλέβουν και δεν θέλει να ξαναπαίξει...

Τώρα θα δούμε. Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, αλλά προς στιγμήν ελπίζω...

:?:?:?

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Υπαρχει ενα site το οποιο μπορεις να παιξεις παιχνιδια και δωρεαν και με στοιχημα.

Θελεις να ψαξεις γενικα μηπως βρεις εναλλακτικη που να παιζει χωρις να χαλαει?

πχ. http://www.zoo.gr

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Δυστυχώς αυτό το έργο το έχω δεί σε 2 ζευγάρια τα οποία τελικά χώρησαν.Πολύ δύσκολη περίπτωση όταν δεν ξέρει που να σταματήσει και [ιστεύω χρειάζεται ειδικό.

Καλέ δεν του παίρνεις ένα playstation μπας και κολλήσει;;;

Και μετά θα τραγουδάει των Locomondo "απ'το σπίτι δεν θα βγώ, πίνω μπάφους και παίζω pro (εννοεί το παιχνίδι pro-evolution)" :lol::lol::lol:

Πέραν της πλάκας νομίζω ότι ο άντρας σου ειναι επιρρεπής γενικά σε παιχνίδια οπότε πρέπει να τους βρίσκεις διαρκώς ανέξοδες προκλήσεις να απασχολεί το μυαλουδάκι του.