Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2070

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Μην νομιζεται οτι ειναι μακρινο αυτο το βιντεακι!!!

Δυστυχως ετσι θα ειναι τα πραγματα πολυ νωριτερα.

Απλως θα σας αναφερω οτι η Αυστραλιά απο την προηγουμενη βδομαδα μπηκε στο 4 της κλιμακας επικινδυνοτητας για ξηρασια, με ανωτερο οριο το 4!!!

Πρακτικα αυτο σημαινει οτι πλεον τους επιτρεπουν χρηση νερου μονο για να πιουν και να μαγειρεψουν και ελεγχομενο ντουζ (ντουζ οχι μπανιερα). ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!

Μεχρι τωρα, οσο ηταν στο 3 μπορουσαν και να ποτισουν τα λουλουδια τους 2 φορες την εβδομαδα! Η αυστραλια ηταν καταπρασινη, τα τελευταια 2 χρονια ολα ειναι ξερα.......

Πρεπει να παρουμε την κατασταση στα χερια μας, καντε τα παντα για να σωσουμε τον πλανητη μας. Κανουμε παιδια αλλα που και πως θα ζησουν!!!!

ΕΧΕΙς ΠΟΛΥ ΔΙΚΙΟ daffy...πολυ...λοιπον ...ποιοι απο μας ανακυκλωσαν τα πλαστικα καρεκλακια των παιδιων τους?

ποιοι κανουν ανακυκλωση?

ποιοι βγαζουν απο την πριζα τις συσκευες?

ποιο εκανα αγορες με γνωμονα την εξοικονομιση ενεργειας?....

τεσπα απλα καθημερινα ειναι η οικολογια ΚΙ ΟΧΙ ΜΑΚΡΙΝΟ ΟΝΕΙΡΟ...

ποσο δικιο εχεις? παιδια καναμε ...αλλα που θα μεγαλωσουν ?

η ανακυκλωση ειναι παρα πολυ σοβαρο θεμα αλλα στην Ελλαδα ποιος την ξερει?????????

εμας στο δημο μας που ειναι πλουσιος δημος(λογω καζινο)δεν υπαρχουν καδοι ανακυκλωσης!!!!!!!!!

ενημερωση????καμμια

τα επομενα χρονια πιστευω πως η ελλειψη νερου θα ειναι το νο1 προβλημα με σοβαρες επιπτωσεις.....μας εχει φαει ομως ο ωχαδερφισμος.....ελα μωρε πως κανεις ετσι,κατι θα γινει....

Ανησυχω πολυ.

Διαφημίσεις

η ανακυκλωση ειναι παρα πολυ σοβαρο θεμα αλλα στην Ελλαδα ποιος την ξερει?????????

εμας στο δημο μας που ειναι πλουσιος δημος(λογω καζινο)δεν υπαρχουν καδοι ανακυκλωσης!!!!!!!!!

ενημερωση????καμμια

τα επομενα χρονια πιστευω πως η ελλειψη νερου θα ειναι το νο1 προβλημα με σοβαρες επιπτωσεις.....μας εχει φαει ομως ο ωχαδερφισμος.....ελα μωρε πως κανεις ετσι,κατι θα γινει....

Ανησυχω πολυ.

ααααααααααααααα ακου ...πας με μια επιστολη στον δημο στο περιβαντολογικο τμημα και ζητας να προτοκοληθει.... παιρνεις τον αριθμο προτοκολου και τους λες οταν θα συζητηθει παρακαλω πολυ στο Δημ Συμβουλιο ενημερωστε με ....5 μερες πριν .... αλλιως θα βγω στα καναλια ...και θα σου πω εγω μετα !( ετσι βαλαν παντως στον Δημο μου καδους ανακυκλωσης)

10 λεπτα να φτιαξεις την επιστολη + 5 λεπτα να πας στον Δημο ...ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΥΠΟΘΕΣΗ!

(ΠΑΡΕ ΑΝΑΚΥΛΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Ε?) :lol:

Το βιντεάκι είναι προφητικό.Καλά κάνει ο Σκάϊ και τα λέει.Δεν ξέρω βέβαια αν γίνεται κάτι πάντως επειδή ακούω τον σταθμό υπάρχουν αρκετές καταγγελίες.Αλλά αν δεν κάνουμε κάτι ο καθένας ξεχωριστά δεν πρόκειται να φτάσουμε ποτέ στο σημείο όπου θα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι όλοι μαζί.Πάντα κάτι ξεκινάει από το πιο μικρό για να φτάσει στο πιο μεγάλο.Εγώ προσπαθώ να πείσω τον άντρα μου σιγά-σιγά να αλλάξουμε τις συσκευές ώστε να εξοικονομούμε ενέργεια.Α!!!Και παιδιά αν έχετε τη δυνατότητα τοποθετήστε φωτοβολταϊκά συστήματα.Μιλάμε το κάτι άλλο.Η μητέρα μου θέλει να βάλει στο Πήλιο.

Είπαμε θέλει να βάλει.Και εμείς το ψάχνουμε ακόμα.Πάντως είναι λίγο τσουχτερές οι τιμές.Δεν τα έχω μαζί μου τα χαρτιά αλλά αν θες μπορείς να μπεις στην ιστοσελίδα του ΚΑΠΕ(αν το θυμάμαι καλά) ή να πληκτρολογήσεις στο Google τη λέξη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και θα σου βγάλει ότι θες.

Διαφημίσεις