Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κοιλιτσα !!

Recommended Posts

kalispera!

ime kainourgia sto site ke me poli endiaferon parakoloutho polles sizitisis pou me exoune voithisi arketa!!

efera ston kosmo prin 1 mina ke 6 imeres ton bebi mou ke pleo se pelagi eytixias mias ke ine ke to proto mou pedi!

tha ithela simvoules apo sas pou isos gnorizete..... distixos mou exei mini kilitsa san na ime 4 minon pou prosexo poli tin diatrofi mou ke kano ke diadromo (oxi ke sixna logo kourasis) . mipos xerete tropous na "figi" ??opos kapies trofes , krema ktl?

xristina!! :)

Διαφημίσεις

καλώς ήρθες και να σου ζήσει το μωράκι σου.

βλέπω ότι αρκετοί έχουν δει το θέμα σου αλλά κανείς δε μπείκε στον κόπο να σου πει κάτι. βλέπω αυτή την αντιμετώπιση και σε μένα.

τέλος πάντων.

αν γέννησες με καισαρική καλό θα ήταν (θα στο πει και ο γιατρός σου) να ξεκινήσεις γυμναστική μετά από 3 μήνες και χαλαρά. η κοιλίτσα να είσαι σίγουρη ότι θα φύγει. αν θηλάζεις καλό θα ήταν να μην προσέχεις πολύ τη διατροφή σου, εννοώντας να μην κάνεις δίαιτα. όταν θα σταματήσεις το θηλασμό να δεις που τα περιττά κιλά θα φύγουν κατευθείαν. τουλάχιστον αυτό συνέβει σε μένα.

εμενα η κοιλιτσα δεν μου εχει φυγει ακομα :cry::cry:

ο γυναικολογος μου ειπε μετα απο 9 μηνες με κοιλιακους κ καλη διατροφη :!: υπομονη εσυ να σαι καλα κ η κοιλια θα φυγει

να σου ζησει το μωρακι

ξέχασα να σου πω ότι κι εγώ την ίδια απορία είχα. έλεγα συνεχώς "μα πως θα φύγει αυτή η κοιλιά?" και μου έλεγε η μητέρα μου ότι θα φύγει χωρίς να το καταλάβω. ειδικά στην πρώτη εγκυμοσύνη μου που η κοιλιά μου ήταν τεράστια ενώ στη δεύτερη εγκυμοσύνη η κοιλιά ήταν ίδια (και στις 2 είχα πάρει τα ίδια κιλά). και όντως έφυγε μαγικά!!!

ξέχασα να σου πω ότι κι εγώ την ίδια απορία είχα. έλεγα συνεχώς "μα πως θα φύγει αυτή η κοιλιά?" και μου έλεγε η μητέρα μου ότι θα φύγει χωρίς να το καταλάβω. ειδικά στην πρώτη εγκυμοσύνη μου που η κοιλιά μου ήταν τεράστια ενώ στη δεύτερη εγκυμοσύνη η κοιλιά ήταν ίδια (και στις 2 είχα πάρει τα ίδια κιλά). και όντως έφυγε μαγικά!!!

μου δινεις θαρρος πολυ με αυτα που λες :D

Διαφημίσεις

μου δινεις θαρρος πολυ με αυτα που λες :D

να φανταστείς ότι είχα πάρει 14 κιλά και στα 2 μου παιδιά. στο γιο μου ήμουν σα μπαλόνι και όταν γέννησα και είδα το βίντεο είπα "καλά γιατί δε μιλάγατε στη φάλαινα?" στην κόρη μου δε φαινόμουν ότι ήμουν έγκυος. αφού πήγα να γεννήσω και με ρωτούσαν αν είχα πάει για εξέταση.

τώρα μετά από περίπου 6 μήνες είμαι πιο αδύνατη από πριν και να φανταστείς ότι έχω 5 κιλά από την εγκυμοσύνη που δε μου φαίνονται. απορώ που είναι

Χριστίνα,

καλώς ήρθες.

Μάλλον βιάζεσαι για την κοιλίτσα.

Εμένα μου έφυγε και όχι εντελώς μετά από ένα χρόνο περίπου. Βέβαια δεν έχω την πολυτέλεια να πηγαίνω γυμναστήριο.....

Κατσε να αρχισεις να κυνηγας το μπεμπακι σου οταν αρχισει να μπουσουλαει και μετα να περπαταει και θα σου πω εγω ποτε θα φυγει η κοιλιτσα :wink::lol::lol:

Μην αγχωνεσαι καθολου.

Εγω αφου γεννησα τις διδυμουλες μου ειχε μεινει κοιλια λες και ημουν 7 μηνων σε 1 μωρο. Οσο θηλαζα δεν ειδα ιδιαιτερη διαφορα.

Φορεσα κορσε 1 εβδομαδα αφου γεννησα, και αφου σταματησα να θηλαζω ειδα ιδιαιτερη διαφορα.

Επισης τις επαιρνα με το καροτσι για βολτα και περπαταγα και μπορει να βοηθησε και αυτο.

Η τεραστια αλλαγη εγινε πριν 3 μηνες που αρχισανε να μπουσουλανε .... και φροντιζουν για τη γυμναστικη μου οι κορες μου. :wink: Να ναι καλα.

θα κάνεις υπομονή , μου ειπε η μαμά μου οτι όσο καιρό κρατάει η εγκυμοσυνη (9 μήνες) άλλο τόσο θέλει και η κοιλίτσα για να επανέλθει όπως ήταν πριν... και πραγματικά αυτό εχει συμβεί σε εμένα...

Υπομονη κορίτσια , αξιζει ομως αυτή η ταλαιπωρία που περνάμε ... :lol::lol:

Διαφημίσεις

Συμφωνώ με τις προλαλήσασες,

είναι νωρίς ακόμη να σου φύγει η κοιλίτσα σου.

Συνήθως γύρω στο χρόνο φεύγει και αυτό με καλή διατροφή και

κοιλιακούς,

αν έχεις κάνει καισαρική όμως είναι νωρίς ακόμη να αρχίσεις κοιλιακούς.

Ο γιατρός μου αν θυμάμαι καλά μου είχε επιτρέψει μετά τον 4~5 μήνα.

Το καλύτερο όμως είναι να ρωτήσεις το δικό σου γιατρό.

Μην άγχεσαι όμως μανούλα έγινες

δε χάθηκε ο κόσμος και για λίγη κοιλίτσα. :D

Δώσ' μου τα χέρια σου να κρατήσω τη ζωή μου.Τάσος Λειβαδίτης.