Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καλη μητρα?ε?

Recommended Posts

Κοριτσια τα φωτα σας για ακομα μια φορα παρακαλω....

Μολις μου ηρθε μια φλασια απο πριν 3 χρονια που πηγα στον γυναικολογο για πρωτη φορα και εκανα εναν κολπικο υπερηχο (αν το λεω και σωστα...) λογο μιας ακυρης αιμοραγιας.

Μου χε πει λοιπον οτι οι πολυκυστικες μου ειναι ετσι ωστε δεν θα με πεδεψουν για εγκυμωσινη (αλλα απο οτι βλεπω λαθος εκανε χαχαχα) αλλα αυτο που με εκανε να απορισω και δυστηχως δεν ζητησα διευκρινιση ειναι οτι μου ειπε μες την τρελη χαρα οτι εχω μια "παρα παρα πολυ καλη μητρα ετοιμη για ολα ...." (ακριβως τα λογια του σας μεταφερω) μηπως ξερει η παει το μυαλο καποιου στο τι εννοουσε? Συγνωμη αν ειναι χαζη η ερωτηση μου αλλα απο τοτε με την απορια εχω μεινει χαχαχαχα

Η καλη μητρα δηλαδη πως ειναι? Τι μπορει να εχει μια μη καλη μητρα? και πανω απο ολα γτ να μου πει κατι τετοιο με το χαμογελο στα αυτια?

Και οχι τπτ αλλο δεν το χω συζητησει με κανεναν εκτος της μανας μου που δεν ηξερε να μου απαντησει και μονο γελασε με τα λογια του γιατρου...! Τελικα τι ηθελε να πει ο ποιητης?:confused:

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν εχω ασχοληθει ποτε με το συγκεκριμενο θεμα της μητρας!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Lenaki90!:)

Δεν μου περνάει τίποτε άλλο απ' το μυαλό εκτός του ότι εννοούσε πως έχεις μία πολύ καλή-σωστή μήτρα και παρ' όλο των πολυκυστικών,δεν θα δυσκολευτείς να πιάσεις παιδάκι.

Μην ανησυχείς και μη σε αγχώνουν "περσινά-ξινά σταφύλια"!:P

Και 'γω έχω πολυκυστικές και με είχαν αγχώσει πάρα μα πάρα πολύ μα όταν μου έκανε υπέρηχο η γυναικολόγος μου μού εξήγησε (και 'μένα) πως δεν θα 'χω κανένα πρόβλημα σύλληψη παρ' ότι έχω πολυκυστικές και έχω ένα επιπλέον βοήθημα,το καλό ενδομήτριο!

Και τώρα είμαι στην αναμονή μήπως και είμαι έγκυος..Σε 1,5 'βδομαδούλα θα ξέρω!

Δεν έχεις τίποτα..Αλλά αν θες και γνώμη ειδικού,όταν πας για το ετήσιο τεστ Παπ,ρώτησε τον ίδιο τον γυναικολόγο να σου πει!

<<Απ' ό,τι ζήτησα & απ' ό,τι θα ζητήσω,μέσα μου για πάντα θα σ' έχω σαν ένα μικρό φυλαχτό!..>>

Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.... δεν ξερω αν εννοουσε κατι τετοιο βρε zitamar μου μονο ευαερη και ευηλια δεν μου ειπε οτι ειναι χαχαχαχα

Βιβή Κ. εννοητε πως εχω στο προγραμα το πρωτο τεστ παπ μου! Τον οκτωβρη θα κανω μεχρι τωρα δεν εκανα γτ φοβομουν απιστευτα αλλα αποφασισα πως θα φοβιθω περισοτερο αν παθω κατι και ειναι αργα :)

Σου ευχομαι να κυλησει γρηγορα η μιαμιση βδομαδουλα και να εισαι εγκυουλα!!!!!!!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!

Να 'σαι καλά!!!:)

Και να σου πω και κάτι τελείως φιλικά-χωρίς παρεξήγηση...

Κακώς δεν έχεις ξεκινήσει ακόμη τα ετήσια τεστ Παπ (δεν ξέρω βέβαια πόσα χρόνια έχεις σεξουαλικές επαφές)!

Πάνω απ' όλα η υγεία μας,μη το ξεχνάς!

Κανονικά (λένε οι γυναικολόγοι) πρέπει να ξεκινάμε το τεστ Παπ απ' τον πρώτο χρόνο των σεξουαλικών μας επαφών και να το επαναλαμβάνουμε κάθε 6 μήνες (2 φορές το χρόνο-αν αλλάζουμε σύντροφο συχνά).

Εγώ το κάνω μία φορά το χρόνο πλέον εφόσον είμαι και παντρεμένη και δεν έχω τέτοιο θέμα.

Και 'γω άργησα να σου πω την αλήθεια μου (πρώτη επαφή είχα στα 15 μου) και τελικά το πρώτο μου τεστ Παπ το 'κανα νομίζω πριν 3 χρόνια (τώρα είμαι 20).

Ευτυχώς τ' αποτελέσματα ήταν μια χαρά!!

Καλή συνέχεια λοιπόν και..τα ξανα λέμε!:P

<<Απ' ό,τι ζήτησα & απ' ό,τι θα ζητήσω,μέσα μου για πάντα θα σ' έχω σαν ένα μικρό φυλαχτό!..>>

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω για τη συμβουλη σου, η αληθεια ειναι πως το πηρα απο φοβο εγω απο τα 17 ξεκινησα και ειμαι 21 απλα ηθελα να περιμενω λιγο γτ ακουσα κατι ιστοριες για κοπελες που εχουν κανει λιγες φορες ερωτα και ποναγαν πολυ στο τεστ παπ. Βεβαια καλυτερα να πονεσεις και λιγο παρα να σου ερθει πονος στην καρδια αργοτερα αν το αμελισεις και συμβει κατι χτυπα ξυλο...

Σε ευχαριστω για τη συμβουλη σου, η αληθεια ειναι πως το πηρα απο φοβο εγω απο τα 17 ξεκινησα και ειμαι 21 απλα ηθελα να περιμενω λιγο γτ ακουσα κατι ιστοριες για κοπελες που εχουν κανει λιγες φορες ερωτα και ποναγαν πολυ στο τεστ παπ. Βεβαια καλυτερα να πονεσεις και λιγο παρα να σου ερθει πονος στην καρδια αργοτερα αν το αμελισεις και συμβει κατι χτυπα ξυλο...

Λενακι δεν ποναει το παπ. και βέβαια είναι για την προστασία σου. τέλως πάντων για αυτό που σου είπε ο γιατρός για την μήτρα όλα όσα είπαν τα κορίτσια πιο πάνω ενοούσε. και εμένα μου το είπε ο γυναικολόγος - μάλιστα είπε "τέλεια η μήτρα" και τον ρώτησα γιατί γενικα είμαι σαν πεντάχρονο όταν παω σε οποιοδήποτε γιατρό και κάνω εκατό ερωτήσεις- μου είπε πώς σημαινει πώς είναι φιλόξενη η μήτρα, έτοιμη για εγκυμοσύνη χωρίς δηλαδη πολύποδες, ινομυώματα και αλλά κακά. φιλια και συντομα εγκούλα!

AAH8p2.png

tt18974d.aspx

εγω πονεσα τη πρωτη φορα στα 23 μου .Τωρα δεν ποναω καθολου οταν κανω το τεστ.

Lenaki90,όχι!!!!

Προσωπικά όσες φορές έχω κάνει,δεν έχω καταλάβει τίποτα...

Αν είσαι χαλαρή εκείνη την ώρα και δεν "σφύγγεσαι",δεν θα πονέσεις καθόλου!

Εντάξει,τα γεννητικά όργανα της κάθε κοπέλας και το "άνοιγμα" της καθεμιάς είναι διαφορετικό αλλά εσύ μη κολλήσεις εκεί...

Πάνω απ' όλα η υγεία σου και όπως λέει η και γνωστή παροιμοία:

<<Φύλαγε τα ρούχα σου,να 'χεις τα μισά!>>.

Λοιπόν,σου εύχομαι σύντομα να νιώσεις ένα πλασματάκι να μεγαλώνει μέσα σου και όοο,τι άλλο επιθυμείς! :)

Θετική σκέψη πάνω απ' όλα! ;)

Πού είναι το Λενάκι μας? Μπορεί να γράψει άραγε ή ειν ακόμα ανενεργή? Λενάκι μου δεν πονάει καθόλου το παπ. Απλή εξέταση είναι. Και είναι η βασικότερη εξέταση!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

Εδω ειναι το λενακι χαχαχα μπορει να μν μπορουσα να γραψω αλλα σας παρακολουθουσα...

Δεν ξερω καποιες λενε ποναει λιγο καποιες πολυ καποιες οχι... απλα μια γυναικολογος εβαλε μια φιλη μου να κανει τεστ παπ μεροικους μηνες μετα την πρωτη κ τελευταια "επαφη" της και επιδι η κοπελα μια φορα το εκανε πονεσαι και ουρλιαζε κ ολας... να μην σχολιασω την συμπεριφορα της γυναικολογου που της ειπε "οταν ανοιγες τα ποδια δεν ποναγες?" χαχαχαχα

Η μητερα μου μολις μου θυμησε οτι ο γιατρος εκτος απο αυτα που σας εγραψα μου ειπε και οτι ειναι σαν αχλαδι η μητρα μου... ασχετοοοοο ακυροοοοο χαχαχαχαχαα

Εδω ειναι το λενακι χαχαχα μπορει να μν μπορουσα να γραψω αλλα σας παρακολουθουσα...

Δεν ξερω καποιες λενε ποναει λιγο καποιες πολυ καποιες οχι... απλα μια γυναικολογος εβαλε μια φιλη μου να κανει τεστ παπ μεροικους μηνες μετα την πρωτη κ τελευταια "επαφη" της και επιδι η κοπελα μια φορα το εκανε πονεσαι και ουρλιαζε κ ολας... να μην σχολιασω την συμπεριφορα της γυναικολογου που της ειπε "οταν ανοιγες τα ποδια δεν ποναγες?" χαχαχαχα

εμ όλα εξαρτώνται και ποιόν γιατρό επιλέγεις, όταν είναι επαγγελματίας και δε θα σε προσβάλει και δε θα σε πονέσει. Δε μπορώ να φανταστώ πως πονά το τεστ παπ γιατί απλά δεν νιώθω τίποτε. Και μου λέει κάθε φορά "βαθυά ανάσα τώρα βαθυά ανάσα" κι γω το χαβά μου :-D

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Η μητερα μου μολις μου θυμησε οτι ο γιατρος εκτος απο αυτα που σας εγραψα μου ειπε και οτι ειναι σαν αχλαδι η μητρα μου... ασχετοοοοο ακυροοοοο χαχαχαχαχαα

Όχι, καθόλου άκυρο :-)

Αυτό είναι το σωστό σχήμα και μέγεθος για τη μήτρα :D

Το ξέρω γιατί τα ίδια μου έλεγε και ο δικός μου γυναικολόγος, όταν ήμουν στην ηλικία σου. Είχα και εγώ πολυκιστικές ωοθήκες και την τέλεια μήτρα :P Επειδή εγώ όμως τότε ήμουν "ελεύθερη και ωραία" :lol::lol::lol::lol: κάθε χρόνο που πήγαινα για τεστ παπ μου έλεγε, όταν έχω ωορηξία ούτε τηλεφωνικό σεξ να μην κάνω :lol::lol::lol: (ότι και καλά είναι τόσο εύκολο να μείνω έγκυος με αυτή τη μήτρα).

Το σωστό σχήμα και μέγεθος να ξέρεις ότι διευκολύνει τη σύλληψη και βοηθάει επίσης να έχεις εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα. Με το καλό σου εύχομαι :D:D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Όχι, καθόλου άκυρο :-)

Αυτό είναι το σωστό σχήμα και μέγεθος για τη μήτρα :D

Το ξέρω γιατί τα ίδια μου έλεγε και ο δικός μου γυναικολόγος, όταν ήμουν στην ηλικία σου. Είχα και εγώ πολυκιστικές ωοθήκες και την τέλεια μήτρα :P Επειδή εγώ όμως τότε ήμουν "ελεύθερη και ωραία" :lol::lol::lol::lol: κάθε χρόνο που πήγαινα για τεστ παπ μου έλεγε, όταν έχω ωορηξία ούτε τηλεφωνικό σεξ να μην κάνω :lol::lol::lol: (ότι και καλά είναι τόσο εύκολο να μείνω έγκυος με αυτή τη μήτρα).

Το σωστό σχήμα και μέγεθος να ξέρεις ότι διευκολύνει τη σύλληψη και βοηθάει επίσης να έχεις εγκυμοσύνη χωρίς προβλήματα. Με το καλό σου εύχομαι :D:D

ααα μαλιστα αυτο ειναι το αχλαδι λοιπον χαχαχαχα

Δεν ειχα ειδεα, μου φανηκαν ολα τοσο αλαμπουρνεζικα που αν δεν εβρησκα εσας εδω ακομα θα ποτιζα την αχλαδια μου χαχαχα. Οσο για το τελευταιο που ειπες απο το στομα σου και στου Θεουλι το αυτι γτ δεν με κοβω συντομα μανα.... :(

Σας ευχαριστω κοριτσια ολες για την βοηθεια και την αναλυση να ειστε καλα!:-D

Διαφημίσεις