Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΝΕΒΑΣΑ ΠΙΕΣΗ!

Recommended Posts

ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΙΕΣΗ 15 ΜΕ 9 ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΧΟΡΗΓΗΣΕ ΤΑ ALDOMET KAI ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΟΤΟΚΟΓΡΑΦΗΜΑ!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΙΜΑΙ 37 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΜΕΡΑ!!

ΚΑΛΟΒΡΑΔΙ

Διαφημίσεις

Καλημερα kausonaκι , εισαι ονομα και πραμα τελικα ε ? εντα3ει δεν ειναι και τοσο ιδιαιτερα υψηλη , μπορει και να φοβηθηκες απο κατι ή να ζεσταθηκες ή να κουραστικες λιγακι , απο την αλλη μακαρι να ηρθανε οι μερες να γεννησεις ετσι δεν ειναι ?? :lol: , καλη επιτυχια σημερα στις εξετασεις και ευχομαι την επομενη φορα που θα γραψεις εδω θα ειναι για να μας πεις οτι γεννησες το μωρακι σου .

Μπορει να ειναι και απο την ζεστη. Αλλα και να γεννησεις στις 37 εβδομαδες ολα θα πανε καλα.

Περιμενουμε νεα :D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Κι εγώ στις 37 εβδομάδες γέννησα κι έτσι μην αγχώνεσαι...το μωράκι σου θα είναι μιά χαρά.

Περιμένουμε να μας πεις νέα σου!

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Διαφημίσεις

Εγώ kausonaki 2 μέρες πριν την τελική ημερομηνία ανέβασα 17 την μεγάλη με 8.5 την μικρή.Θέλει λίγο προσοχή

Με έστειλε κατευθείαν ο γιατρός μου για εξετάσεις καιεπειδή τα είχα όλα ανεβασμένα με έβαλε για γέννα.Μου έκανε επισκληρίδειο και αφού περιμέναμε μπας και πέσει τελικά γέννησα με καισαρική και πίεση 15.

Αφού γέννησα και μετά πρήστηκαν τα πόδια μου(δεν ξεχώριζαν τα δάχτυλα).Ανέβασα μέχρι και 19 την μεγάλη με 11 την μικρή.Άρχισα τα χάπια για την πίεση και γι'αυτό δεν μπόρεσα να θηλάσω τον μικρό μου.Έναν μήνα περιπου ήμουν σ'αυτήν την κατάσταση.Μετά άρχισε να πέφτει στα φυσιολογικά.Ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν περιπτώσεις να πάει έτσι μέχρι και 3 μήνες μετά τη γέννα.

Με προσοχή όλα θα πάνε καλά.Έτσι κι αλλιώς πλησιάζεις να γεννήσεις.Μην ανησυχείς και δυσκολεύεις την κατάσταση.Μόνο πρόσεχε.

Εγώ τώρα είμαι στον 5ο μήνα και έχω πίεση 10 με 6.5.Τι να πω???

Δεν μπορώ τις μετριότητες.Ή του ύψους ή του βάθους.

Αυτά και με το καλό το νινί σου.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ -

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ..

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΚΛΑΜΨΙΑ ΣΤΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΜΕΣΟΤΑΤΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ -

ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ..

Ολα θα πάνε καλά αφού το πήραν είδηση εγκαίρως! Με το καλό ο μπέμπης και να μας γράψεις νεώτερα :)

OX0Gp2.pnguIhfp2.png

Ήθελε να κάνει εντυπωσιακή είσοδο σε τούτον το κόσμο ο πρίγκηπάς σας, ε kausonas? Ας είναι & έτσι!! Αύριο που θα τον κρατάτε στην αγκαλιά σας, όλα αυτά τα αγχωτικά συναισθήματα θα μοιάζουν με κακό-μακρινό όνειρο!

Με το καλό λοιπόν!!

Διαφημίσεις

και εγω με λογω προεκλαμψιας γεννησα την 37 εβδομαδα ,την 10-06-2008 ενα μπεμπουλινι 2650 αγόράκι ο οποίος σημερα είναι 11 ημερών και γερός και εγω είμαι αρκετα καλά σημερα μάλιστα έκανα την πρώτη μου βόλτα έξω . Μήν ανησυχεις όλα θα πανε καλα εμπιστοσύνη στο γιατρός σας και πίστη στο θεό

• 3 months later...

εδώ και χρόνια έχω πρόβλημα υπέρτασης.14 με 9 ήταν το καθημερηνό μου όμως τώρα με την εγκυμοσύνη είμαι στο 12,5 με 8,5 και ο γιατρός λέει είμαστε καλά.ελπίζω να μην έχω και τέτοια προβλήματα.

Διαφημίσεις

την προηγούμενη εβδομάδα αγχώθηκα απο κάτι που έγινε και ανέβασα πίεση 16 με 10 , έτσι πήγα για καρδιοτοκογράφο, σε κάποια φάση έκανα ταχυκαρδία και έτσι έκανε και το μικρό μου ταχυκαρδία εξ' αιτίας μου!!!

ευτυχώς μου έπεσε σύντομα! και ο γιατρός δεν ανησύχησε γιατί ήξερε τον λόγο για τον οποίο αγχώθηκα!

απο τότε μετράω καθημερινά την πίεση η οποία βρίσκεται σχεδόν πάντα στο 13 με 8

να ανησυχώ ή είναι καλή ?

εν τω μεταξύ η γιατρός που με παρακολουθεί γιατις ενέσεις ηπαρίνης που χτυπάω , μου είπε "αα εγώ την θέλω 12 με 8 . αλλιώς υπάρχει πρόβλημα προεκλαμψίας"

σιγά για 1 μόνο διαφορά?

Να μην ανησυχείς αλλα να προσπαθεις να εισαι ήρεμη οσο το δυνατον περισσότερο . Να πας να αγοράσεις αλατα λεβάντας και οταν αγχωνεσαι να τα μυρίζεις ...θα ηρεμεις και συ και το μωράκι σου ...Μην γελας και γω δεν το πιστευα αλλα το ειδα με τα μάτια μου :D

VgL7.jpgIgLdp2.png

Να μην ανησυχείς αλλα να προσπαθεις να εισαι ήρεμη οσο το δυνατον περισσότερο . Να πας να αγοράσεις αλατα λεβάντας και οταν αγχωνεσαι να τα μυρίζεις ...θα ηρεμεις και συ και το μωράκι σου ...Μην γελας και γω δεν το πιστευα αλλα το ειδα με τα μάτια μου :D

σ' ευχαριστώ πολύ

να χαίρεσαι το ζουζουνάκι σου :D

Επειδή κι εγώ αντιμετώπισα πρόβλημα με την πίεσή μου αυτό που πραγματικά είναι το σημαντικότερο, είναι να μειώσεις έως και να βγάλεις εντελώς απο διατροφή σου το αλάτι.

Εγώ αυτό έκανα και απο τότε η πίεση ρυθμίστηκε τέλεια.

Νομίζω οτι το αλάτι περιορίζεται πολύ εύκολα, το άγχος και ο εκνευρισμός όμως???

Μη σου κάνει εντύπωση η διαφορά στον 1 νούμερο πίεσης,

στην εγκυμοσύνη όλα παίζουν ρόλο.

Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και να μην στεναχωριέσαι για τίποτα!

Καλού κακού μέτρα την πίεση και στο σπίτι/σε ένα φαρμακείο

κάθε 2-3 μέρες ή 2 φορά την εβδομάδα.

(θα έλεγα και καθημερινά μετά το 160 που έκανες

αλλα αυτό μπορεί να σε αγχώσει περισσότερο):D

Μη σου κάνει εντύπωση η διαφορά στον 1 νούμερο πίεσης,

στην εγκυμοσύνη όλα παίζουν ρόλο.

Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και να μην στεναχωριέσαι για τίποτα!

Καλού κακού μέτρα την πίεση και στο σπίτι/σε ένα φαρμακείο

κάθε 2-3 μέρες ή 2 φορά την εβδομάδα.

(θα έλεγα και καθημερινά μετά το 160 που έκανες

αλλα αυτό μπορεί να σε αγχώσει περισσότερο):D

την μετράω καθημερινά πλέον αλλά το 16 με 10 που είχα κάνει αμέσως το κατάλαβα γιατί είχα στεναχωρεθεί πολύ απο κάτι που συνέβη!

βέβαια και μόνο στη σκέψη της ώρας του τοκετού είμαι σίγουρη οτι θα ανεβάσω πάλι :roll:

αφού και στο καρδιοτοκογράφο που πηγα απο την ώρα που μπήκα στο Γένεσις με έπιασε ένα κάτι , σκεφτόμουν "αν μου πουν τώρα να κάτσω να γεννήσω ? " είμαι εντελώς χαζή !!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

είχα πίεση όλο το Σ/Κ και ήμουν συνέχεια σε επικοινωνία με τον γιατρό μου, αγχώθηκα πάρα πολύ και λίγο πριν με πήρε τηλ ο γιατρός μου και μου είπε να πάω για καρδιοτοκογράφημα αλλά να μην φάω τίποτα απο τώρα και στο εξής μήπως και χρειαστεί να πάρουμε το μωρό!

θέλω τόσο πολύ να το πάρω αγκαλια

αλήθεια αν εχεις πίεση σου κάνουν καισαρική ή πρέπει να πέσει?

κορίτσια παρακαλάτε να γεννήσω σήμερα

:roll:

νικολ σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα :D:!::!: αν ειναι ο καλοσ θεουλησ και θελει να γεννηθει σημερα το μωρο σου ετσι και θα γινει.μην εχεισ συνεχεια το μυαλο σου στη πιεση σου :!: με αυτο τον τροπο την ανεβαζεισ πιο πολυ :cry:

.png40145a8546f30db01.gif