Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Σημερα πηγε ο μπαμπας μου στον Οργανισμο Εργατικης Εστιας να παρει εισητηρια θεατρου.....λοιπον αφου τα πηρε γυρισε στο σπιτι και ειδαμε οτι του βαλανε σφραγιδα οτι εχει παρει θερινη εκδρομη 2011!!! Νευριασμενη πολυ επαιρνα την επιθεωρηση εργασιας του ΟΕΕ αλλα κανεις δνε απαντουσε!! Μολις καλμαρα λιγο πηρα τηλεφωνο το παραρτημα απο οπου και τα πηραμε....η υπαλληλος αμεσως θηυμηθηκε οτι ο μπαμπας μου ηταν ενας ψηλος κυριος γιατι φυσικα ηξερε που εκανε τη λαμογια!! Της λεω μετα απο δηλωση της οτι εκανε λαθος ....ηταν οντως λαθος ή δινετε αλλου τα εισητηρια??? οχι οχι λαθος....αλλωστε περνιουνται στο κομπιιουτερ.....μα καλα μας περνανε για χαζους??? οπως περνιουνται ετσι και σβηνονται!! Γενικα μιλουσε σαν βρεγμενη γατα και καταλαβε οτι την ειχε ασχημα! Τελοσπαντων επειδη δεν θελω να γινω αιτια να απολυθει καποιος απο τη δουλεια του (ευκαιρια γυρευουν οι εργοδοτες στις μερες μας) σας το γραφω αυτο εδω για να προσεχετε κι εσεις και να ελεγχετε καλα τι σφραγιδες σας κοτσαρουν στα βιβλιαρια σας!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

κατι δεν καταλαβα. τι εννοεις τα δινουν αλλου? δεν πηρε τα εισιτηρια ο πατερας σου. για πες γαιτι θελω να παω μια απο αυτες τις μερες

κατι δεν καταλαβα. τι εννοεις τα δινουν αλλου? δεν πηρε τα εισιτηρια ο πατερας σου. για πες γαιτι θελω να παω μια απο αυτες τις μερες

ο πατερας μου πηρε τα εισητηρια θεατρου αλλα του κοτσαρε και μια σφραγιδα στο βιβλιαριο οτι εχει παρει και καλα και θερινη εκδρομη.....φυσικα και δεν εχει παρει....και εκανε μια ωρα να περασει τα στοιχεια στο κομπιουτερ απο οτι μου ειπε ο μπαμπας μου και μολις πηρα τηλεφωνο αμεσως ηξερε σε ποιον εκανε ταχα μου το λαθος!!!

Αρα περασε τα εισητηρια στο βιβλιαριο μου με τη σφραγιδα και πιθανον αν δεν της εκανα τη παρατηρηση να τα εδινε αλλου....και να μου ελεγε του χρονου δεν δικαιουσαι γιατι πηρες περυσι..........