Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΟΡΑ !!!

Recommended Posts

Την Κυριακή στις 7 το απόγευμα βαφτίσαμε τον Έκτορα!!! :D

Πρέπει να σας πω ότι όχι μόνο δεν έκλαψε καθόλου αλλά ήταν απίστευτα ήρεμος και κεφάτος!!!

Ομολογώ ότι κατέπληξε τους πάντες!!!

Όλοι οι καλεσμένοι μου έλεγαν πως ήταν η ωραιότερη βάπτιση που έχουν δει στην ζωή τους :oops: , πως ήταν όλα προσεγμένα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια και το σημαντικότερο πως νόμιζαν πως ζούσαν ένα παραμύθι!!! Δεν σταμάτησαν να μου λένε ενθουσιασμένοι πως το σκηνικό που είχα δημιουργήσει ήταν στην κυριολεξία παραμυθένιο!!! Είμαι πραγματικά ευτυχισμένη που τα κατάφερα και σας εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο και για τις δικές σας βαπτίσεις!!! :D

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια την φίλη μου την vera , για το υπέροχο δώρο που μου έκανε :D - μου ζωγράφισε τον μικρό πρίγκηπα, τον οποίο έβαλα σε καβαλέτο δίπλα στο τραπέζι καλωσορίσματος- και πρέπει να ομολογήσω πως για μένα ήταν το ομορφότερο και πολυτιμότερο δώρο που μου έκαναν για το παιδί μου γιατί ήταν ένα δώρο έκπληξη, φτιαγμένο από τα χέρια της και με πολύ αγάπη για το μωρό μου!!!

.png.png

Διαφημίσεις

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Διαφημίσεις

Κοκκινομάλα, ευτυχισμένη μητερούλα, να χαίρεσαι τον Εκτωράκο σου!

Και είμαι σίγουρη ότι οι καλεσμένοι σου έμειναν άφωνοι από τον ΠιγκηποΠίνακα της vera γιατί θυμάμαι πως μείναμε και εμείς άφωνες όταν στον έφερε!!!!!! :shock::shock::shock:

Να τον χαίρεσαι κουκλίτσα μου! Να τον δεις όπως επιθυμείς!

7adb2868d6.png

Να σου ζησει ο Εκτορας , να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις, σου εύχομαι να θυμάσαι την βάφτιση σας και να χαμογελάς απο χαρά και ευτυχία , να είσαστε όλοι πάντα καλά...

GOGO μου σε ευχαριστώ πολυ!!! :D

Πράγματι σκέφτομαι την βάπτιση και χαμογελώ από ευτυχία :D ....το καταευχαριστήθηκα!!!!

Σκέφτομαι το άγχος και τον πανικό που είχα πριν ξεκινήσουμε για την εκκλησία και γελάω....ούτε σαν νύφη δεν είχα τέτοιο άγχος :lol: και τελικά όλα εξελίχθηκαν ονειρεμένα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ που μου σύστησες την Αθηνά (μακιγιέζ), είναι πολύ καλή στην δουλειά της και πολύ καλό κορίτσι...να σαι καλά!!! :wink:

.png.png

Μπραβο φιλεναδα!!!!!! Τετοια να ακουμε παντα!!!! :D

Να σας ζησει ο Εκτορας, παντα υγιης και ευτυχισμενος να τον καμαρωνετε!!!! :D:D:D

Περιμενω νεα, φωτο και κουτσομπολια........χιχιχι!!!!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Διαφημίσεις

Μπραβο φιλεναδα!!!!!! Τετοια να ακουμε παντα!!!! :D

Να σας ζησει ο Εκτορας, παντα υγιης και ευτυχισμενος να τον καμαρωνετε!!!! :D:D:D

Περιμενω νεα, φωτο και κουτσομπολια........χιχιχι!!!!!!

Loulou αυτοί που σου ζητούσαν στη βάφτιση κι άλλα γλυφιτζούρια, τους είχε "πληρώσει" η vera για να τα έχει για τη δική της βάφτιση :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

που να παραγγέλνει τώρα άλλα από το mytree. Θα έχει φτάσει η βάφτιση μέχρι να της τα φέρουν :lol::lol::lol:

Α! ναι! Τι έγινε τελικά με την θεία εκείνη που λέγαμε να την βάλεις να κάτσει δίπλα στον καμπινέ? :lol::lol::lol:

7adb2868d6.png

Αχ veraki μου σε ευχαριστώ πολύ!!!! :D

Έχουμε πάρα πολλά να πούμε... :lol:

.....με το που πάρω φωτό από τον φωτογράφο θα τις βάλω...

.....πάνω στον πανικό μου ξέχασα να πάρω μαζί μου τα χωνάκια!!!! :shock::shock::shock: το πιστεύεις???ξενύχτησα για να τα φτιάξω και τα ΞΕΧΑΣΑ!!! :shock::?:lol:

.....ο μόνος λόγος που δεν έσκασα από στεναχώρια είναι ότι όλα ήταν τόσο όμορφα που θα ήμουνα αχάριστη αν στεναχωριόμουνα γι αυτό... :cool:

.....επίσης πρέπει να πω πως κατασυγκινήθηκα με τον άντρα μου- ο οποίος να σημειωθεί δεν είναι εκδηλωτικός τύπος- και είχε ετοιμάσει έκπληξη έναν πολύ συγκινητικό ευχαριστήριο λόγο για τους καλεσμένους μας και μου αφιέρωσε (λέγοντας κάτι για μένα) ένα τραγούδι , το οποίο χορέψαμε κιόλας και με λίγα λόγια με έκανε να κλαίω ...οι φίλοι μας συγκινήθηκαν πολύ και τον πείραζαν λέγοντάς του ότι τους κατέστρεψε και πως χαλάει την πιάτσα!!! :lol:.....επίσης μας έλεγαν πως δεν ήταν καλεσμένοι σε βάπτιση αλλά σε ανανέωση όρκων γάμου... :lol::lol:

.........γενικά ρίξαμε τέτοιο χορό όλοι που τα πόδια μου ακόμα πονάνε και είναι πρησμένα...φαντάσου!!! :lol:

.png.png

Αχ veraki μου σε ευχαριστώ πολύ!!!! :D

Έχουμε πάρα πολλά να πούμε... :lol:

.....με το που πάρω φωτό από τον φωτογράφο θα τις βάλω...

.....πάνω στον πανικό μου ξέχασα να πάρω μαζί μου τα χωνάκια!!!! :shock::shock::shock: το πιστεύεις???ξενύχτησα για να τα φτιάξω και τα ΞΕΧΑΣΑ!!! :shock::?:lol:

.....ο μόνος λόγος που δεν έσκασα από στεναχώρια είναι ότι όλα ήταν τόσο όμορφα που θα ήμουνα αχάριστη αν στεναχωριόμουνα γι αυτό... :cool:

.....επίσης πρέπει να πω πως κατασυγκινήθηκα με τον άντρα μου- ο οποίος να σημειωθεί δεν είναι εκδηλωτικός τύπος- και είχε ετοιμάσει έκπληξη έναν πολύ συγκινητικό ευχαριστήριο λόγο για τους καλεσμένους μας και μου αφιέρωσε (λέγοντας κάτι για μένα) ένα τραγούδι , το οποίο χορέψαμε κιόλας και με λίγα λόγια με έκανε να κλαίω ...οι φίλοι μας συγκινήθηκαν πολύ και τον πείραζαν λέγοντάς του ότι τους κατέστρεψε και πως χαλάει την πιάτσα!!! :lol:.....επίσης μας έλεγαν πως δεν ήταν καλεσμένοι σε βάπτιση αλλά σε ανανέωση όρκων γάμου... :lol::lol:

.........γενικά ρίξαμε τέτοιο χορό όλοι που τα πόδια μου ακόμα πονάνε και είναι πρησμένα...φαντάσου!!! :lol:

Αχ πολύ συγκινητικό :oops:

Τελικά υπάρχουν και τέτοιοι άντρες! Μπράβο σου Ράνια μου! Είσαι πολύ τυχερή! και ο Εκτωράκος που έχει τέτοιους γονείς! :D:D

7adb2868d6.png

Διαφημίσεις

μικρέ πρίγκηπα σε ευχαριστώ πολύ!!! :D

......με το καλό και η βάπτιση του δικού σου πρίγκηπα... έχουμε και το ίδιο θέμα....ότι θες εδώ είμαι, τώρα που χαλάρωσα... :wink:

.png.png

αχ τι τέλειοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

μπράβο βρε μικρή Λουλού :D

να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Εκτορας κι εύχομαι να είσαστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι και τόσο ερωτευμένοι με τον άντρα σου :D

Πολυ ωραια.......ανυπομονω να τα πουμε!!!!!! :wink:

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Loulou αυτοί που σου ζητούσαν στη βάφτιση κι άλλα γλυφιτζούρια, τους είχε "πληρώσει" η vera για να τα έχει για τη δική της βάφτιση :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

που να παραγγέλνει τώρα άλλα από το mytree. Θα έχει φτάσει η βάφτιση μέχρι να της τα φέρουν :lol::lol::lol:

Α! ναι! Τι έγινε τελικά με την θεία εκείνη που λέγαμε να την βάλεις να κάτσει δίπλα στον καμπινέ? :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:λες ε?... :lol::lol:

....η θεία έφαγε και έφυγε μόλις άρχισε το νταβαντούρι...!!! :D

Αχ πολύ συγκινητικό :oops:

Τελικά υπάρχουν και τέτοιοι άντρες! Είσαι πολύ τυχερή! και ο Εκτωράκος που έχει τέτοιους γονείς! :D:D

είμαι πράγματι πολύ τυχερή...σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

.png.png

Μαμά του Ωρίων, με το αγαπημένο όνομα

σε ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σου :D

και εύχομαι και σε σένα με το καλό η βάπτιση του μικρού Ωρίωνα,

που είναι κι ένας κούκλος!!! :wink::D

.png.png

LouLou να σας ζησει ο νεοφωτιστος! :D

ευχομαι η καθε μερα της ζωης σου να ειναι τοσο ευτυχισμενη οσο αυτη η μερα! :D

...περιμενουμε φωτο! :wink:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!