Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Τώρα μόλις είδα αυτό το τοπικ…

Εδώ είναι το καλύτερο μέρος για να ακουστώ.. ίσως το ακούτε συχνά τελευταία με όλα αυτά που βγαίνουν στη δημοσιότητα αλλά μια φορά ακόμα κανέναν δεν θα βλάψει… Μανούλες προσέξτε τα παιδάκια σας! προσέξτε τα αγγελούδια σας, γιατί σας χρειάζονται..

Όταν ήμουν μικρή οι μαμάδες και γιαγιάδες μας λέγανε για τον άγνωστο περιθωριακό με τις καραμέλες που θα μας παρέσυρε.. και εκεί μείναμε.. έτσι μεγάλωσα και γω.. περιμένοντας μήπως εμφανιστεί κάποιο τέρας στη γωνία κάποιου δρόμου.. που να ξερά πως δίπλα σε αυτό μεγάλωνα.. μόνο που δεν έμοιαζε με τέρας, φορούσε καλά ρούχα, όλοι τον αγαπούσαν…δεν ήταν άγνωστος! άρα δεν ήταν κίνδυνος! Έτσι νόμιζα.. έτσι μου χαν πει.. έτσι σκέφτονται τα παιδία.. και μετά ρίχνουν το φταίξιμο σε εκείνα γιατί ακριβώς έτσι τους((μας)) είπαν.. άγνωστο!!! αφού δεν ήταν άρα εκείνα((εγώ)) το προκαλούσαν.. έτσι σκέφτονται τα παιδια.. το θυμάμαι καλά.. ένα μπέρδεμα μεταξύ σωστού και λάθους.. μεταξύ του φταίω η φταις?

Αυτή είναι η κραυγή μου. είμαι 16 χρόνων μα το μυαλό μου έχει κολλήσει στα 10 μου χρόνια.. Όταν ένα πολύ γνωστό μου --κατά άλλους πολύ καλός!-- τέρας μου έκλεβε την αθωότητα ξανά και ξανά..

Δεν αντέχω να ακούω αλλά περιστατικά που βγαίνουν στη δημοσιότητα, αλλά καλύτερα μπας και ξυπνήσουν κάποιοι, μπας και σωθεί καμιά φαταούλα…Γιατί στην δική μου περίπτωση κοιμόντουσαν όλοι…

Η τραγική ειρωνεία, πριν κανένα μήνα μου είπε η μανα μου να προσέχω και ποιο γνωστούς ((πχ γείτονες κτλ-μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό της για τέτοιες περιπτώσεις)), γέλασα η μάλλον πικρογελασα…δεν μπορούσε να με ενημερώσει 6-7 χρόνια πιο νωρίς.. θα χα γλιτώσει πολλά τώρα..

Μανούλες προσέξτε τα αγγελούδια σας γιατί χανόμαστε :cry: Ενα φιλάκι περισσότερο σήμερα, ένα σ αγαπώ, μπορεί να του δώσει περισσότερη σιγουριά, λιγότερη ντροπή να σας μιλήσει αύριο..(που να μην σας χρειαστεί ποτέ ελπίζω)Και καλυτερα να ενημερονονται τα παιδια πστευω..απο νωρις..

Λουλουδακι

" Πάντοτε ανήσυχα οι δικοί σου σε τριγύριζαν,

μα εσύ κοιτάζοντας τα μάκρη αδιαφορούσες.

Σ' ότι σου λέγαν πικρογέλαγες, γιατί ένιωθες

πως για τη χώρα του θανάτου οδοιπορούσες"

*Καββαδίας*

Διαφημίσεις

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Μανούλες προσέξτε τα αγγελούδια σας γιατί χανόμαστε :cry: Ενα φιλάκι περισσότερο σήμερα, ένα σ αγαπώ, μπορεί να του δώσει περισσότερη σιγουριά, λιγότερη ντροπή να σας μιλήσει αύριο..(που να μην σας χρειαστεί ποτέ ελπίζω)Και καλυτερα να ενημερονονται τα παιδια πστευω..απο νωρις..

Λουλουδάκι λυπάμαι πολύ για οτι σου συνεβει , ειναι τραγικό ........ :twisted::twisted::twisted::twisted:

:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

λυπάμαι λουλουδάκι .......... :cry:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Afroditi D εχεις παιδακι?εισαι μανουλα?

*Καββαδίας*

Λουλουδάκι μου λυπάμαι τόσο πολύ...μακάρι να μπορούσαμε να σβήσουμε το χρόνο και να γύρναγες πίσω.... λυπάμαι τόσο πολύ κοριτσάκι μου :cry::cry:

Διαφημίσεις

Δωστου ενα φιλακι απο μενα σημερα, αν θες.

Και να σου ζησει!χρονια του πολλααααα!

(Υ.Γ.τωρα την ειδα την υπογραφουλα σου :oops: )

*Καββαδίας*

Δωστου ενα φιλακι απο μενα σημερα, αν θες.

Και να σου ζησει!χρονια του πολλααααα!

(Υ.Γ.τωρα την ειδα την υπογραφουλα σου :oops: )

Φυσικά και θα του δώσω !

και αυτό απο εσένα θα είναι το πιο γλυκό στο υπόσχομαι ! :)

Λουλουδακι μου .......... :cry:

τι μου εχεις κανει τωρα?ειναι συγκλονιστικο!!!!!!!!

Δεν ξερω τι να πω τι να γραψω..

θαθελα τοσο πολυ να σου γραψω κατι για να απαλυνω τον πονο σου να πλησιασω την ψυχουλα σου αλλα ειμαι ανικανη ..

αν υπαρχει θεια ΔΙΚΗ νΑ πονεσει και νΑ πληρωσει αυτος ο ανθρωπος ΤΕΡΑς.

ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ δεν ξερω τι να σου πω, μακαρι να μην το βρει απο το Θεο αλλα απο σενα, να μπορεσεις να κανεις κατι ωστε να μην το ξανα κανει κ σε αλλο παιδακι,ειναι ενα τερας για να τον αφησεις μπορουμε κολες μας εδω που γραφουμε να σε βοηθησουμε, γιατι ολες μας ειμαστε μανες κ δεν θα θελαμε να συμβει στο παιδι μας.Εαν θες πραγματικα μπορουμε να σε βοηθησουμε σημερα κ οχι .

ειναι τραγικο αυτο που σου εχει συμβει κ καμια απο εδω μεσα δεν πρεπει να σε αφησουμε ετσι

Προσπαθησε την ιδια εποχη με εμενα να πλησιασει την ξαδερφη μου 6,5χρονων τοτε.Αλλα δεν τον αφησα να αγγιξει ουτε 1 τριχα απ τα μαλλακια της.Μια μερα που ειχαμε μαζευτει πολυ γνωστοι και φιλοι κτλ σπιτι μου, της λεει ελα παμε να κοιμηθουμε μεσα.Ευτυχως ημουν διπλα απ την πορτα, τ ακουω βγαινω εξω την βουταω στην κυριολεξια, κατι του ειπα,οχι μην τολμησεις η κατι τετοιο...μαζευτηκε.δεν την ξαναενοχλησε.Σπιτι της δεν ειχε προσβαση, και οταν ερχοταν στο δικο μου η αλλου που ηταν αυτος,ουτε στη τουαλετυα δεν την αφηνα να παει μονη.απ εξω περιμενα.δεν ξερω που βρηκα το θαρρος...τον φοβομουν αλλα και εκεινη την αγαπουσα παρα πολυ..παρολα αυτα για μενα δεν μπορεσα να κανω τιποτα.

Και ακομα δεν μπορω..δεν εχω την δυναμη.Ευχαριστω παιδια αλλα εγω δεν μπορω...λυπαμαι. :cry::cry:

*Καββαδίας*

Διαφημίσεις

τι λυπασαι ?????????????

πρεπει να κανεις κατι για τον εαυτο σου, μην το αφησεις ετσι θα σε βοηθησουμε ολες μας, κ πιστεψε με ειμαστε ολες πολυ καλοψυχες για να τον σκοτωσουμε .

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΜΑ σε ενοχλει?θα του τα κοψουμε απο την ριζα ...

κοριτσι μου βρες το θαρρος να μιλησεις..

αν γινει ξανα μην πλυθεις καθολου και πανε στην αστυνομια..

εισαι γενναια και τωρα θα εχεις και ολους εμας διπλα σου..ΜΗΝ τον αφησεις να το κανει ξανα....

σε αυτο στηριζεται το τερας ..στον φοβο σου.

πιστεύω το Λουλουδάκι , θα βρεί την δυναμη να το κάνει !

αλλά όταν το αποφασίσει η ιδια κορίτσια ...

(πιστευω πως την ενοχλεί πια....)

Φαινετε ότι είναι πολύ , ώριμο (δυστηχώς οι καταστάσεις την ωρίμασαν πρόωρα ίσως..) είναι συγκροτημένη και δυνατή !

είμαι σιγουρη πως δεν είναι καθόλου , μα καθόλου εύκολο για εκείνη , για εμας ίσως να ειναι ευκολό να της πούμε κάντο! :cry::cry::cry:

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΥΜΑΡΤΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

ΟΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ Κ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ Κ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ

το ξερω βρε αφροδιτη μου αλλα ΠΟΤΕ ?ποτε θ αβρει την δυναμη?

οταν την κατασπαραξει τελειως?

συγχωρεστε με αλλα εχω τρελαθει .

Διαφημίσεις

οχι δεν με ενοχλει πια.απ τα 12 εχει να με ενοχλησει.

Vann με πεθανες τωρα.τι φταιω εγω αν το εκανε και σε αλλα?εγω δηλαδη πρεπει να τα πληρωσω ολα?θελω να ησυχασω πια. :cry::cry::cry::cry:

Προσπαθω ακομα να ξεπερασω την ντροπη μου και τις ενοχες μου, μην μου φορτονεται κι αλλες :cry:

*Καββαδίας*

ναι αλλα πρεπει να το αποδειξει...ΥΑΝΝ .

δεν ξερω αν θελει νομικο συμβουλο θα την βοηθησουμε..εδω που εργαζομαι εχει δικηγορο και ο συζυγος ειναι στα σωματα ασφαλειας..θα την βοηθησουμε..αρκει να ειναι ετοιμη.

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αυτος φταει για ολα κ πρεπει να πληρωσει, πρεπει να τιμωρηθει, οπως ειπες πηγε να το κανει κ στην ξαδελφη σου, κ σιγουρα δεν ειστε τα μοναδικα παιδια που εχει πειραξει.Αμα τον κλεισεις μεσα θα ησυχασεις κ εσυ περισσοτερο, ολες μας θα σε βοηθησουμε πιστεψε με μα ολες

Προσπαθω ακομα να ξεπερασω την ντροπη μου και τις ενοχες μου, μην μου φορτονεται κι αλλες :cry:

αυτό μην το ΞΑΝΑΠΕΙΣ ποιές ενοχές καλό μου ; τι λες τωρα !!!!!!

ΕΣΥ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΝΟΧΕΣ ;;;;;;

για σε παρακαλώ Λουλουδάκι ! οχι ενοχες και τυψεις εσυ παιδί μου , ΟΧΙ ΠΟΤΕ ! ΑΚΟΥΣ ΠΟΤΕ ! :)

:cry: αν ειναι να φταιω εγω δηλαδη ,πειτε το μου να πεθανω τωρα. :cry::cry::cry:

*Καββαδίας*

....

*Καββαδίας*

:cry: αν ειναι να φταιω εγω δηλαδη ,πειτε το μου να πεθανω τωρα. :cry::cry::cry:

Α!!!!!!!! Και ότι είχα αρχίσει να σε θεωρώ έξυπνο κορίτσι!

ξανθούλα είσαι ; σαν και εμένα ;

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ!

εσυ δεν φταις για τιποτα αυτος ειναι ο αρρωστος κ πρεπει να πληρωσει για οτι σου εχει κανει γιατι δεν ειναι ανθρωπος ειναι τερας

ναι και θα θαψετε και μενα μαζι.. :cry:

*Καββαδίας*