Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΗΡΘΕ Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ ΜΟΥ ! ! ! !

Recommended Posts

Ηρθε ο πριγκηπας μου !!!! την 10-06 αντι της 30-06, ευτυχως όλα πήγαν καλα . Γεννήθηκε με καισαρική λόγω ήπιας μορφής προεκλαμψίας την 37 έβδομάδα και ο ομφάλιος λώρος ήταν τυλιγμένος δύο φορές στο λαιμό και είχε και κόμπο . Δόξα το θεό όλα πήγαν καλά είμαστε στο σπιτακί μας και προσπαθούμε να γνωρισθούμε . :lol::lol::lol: Σημείωση είχα καταπληκτικό γιατρό τον καλυτερο που θα μπορούσα να έχω χάρη σ' αυτόν και εγώ και πριγκηπας μου ειμαστε καλα .

Διαφημίσεις

welcome στο κλαμπ των μαμαδων μαρια.. να σου ζησει ο πριγκηπας σου και να τον καμαρωσεις οοοοοπως επιθυμεις!! παντα γερο να ειναι το πουλακι σου και τωρα που γυριζει η σελιδα στο βιβλιο της ζωης σου εχοντας ενα μωρουλι στην αγκαλια σου οπλισου με πολυ αγαπη (που σιγουρα εχεις) και με το καλο να χαρεις το νινι σου!!! οπως βλεπεις ο πριγκηπας σου ειναι σιγουρα νικητης αφου παρα τα τοσα που συνεβησαν κερδισε την μαχη οποτε δεν εχεις λογο ν ανυσηχεις για τιποτα!! παντα χαρες να γνωριζει το νινι σου!!!

Διαφημίσεις

μα σου ζησει μαμα βασιλισσα!!!!!!!!!!!καθε ευτυχια και υγεια παντα για ολους σας!!!!!!

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Διαφημίσεις

Μαρία να σου ζήσει το μωρούλι σου... καλή νέα αρχή στην ζωή σας.!!! και μία συμβουλή που μου λένε όλοι όταν θα γεννήσω με το καλό...... ποτέ μην ξεχάσεις τον άντρα σου!!!

Διαφημίσεις

1048254tcfhixp2u5.gif

να σου ζήσει το νινάκι...

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Κορίτσια ευχαριστώ για τις ευχες σας με συγκινήσατε . Ευχόμαι σε ολές που περιμένετε μωρό να πανέ όλα καλά και και σε σας που κρατάτε τα μωράκια σας στην αγκαλίας σας να τα καμαρώσετε όπως επιθυμήτε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ .

Δεν πίστευα πριν τον κρατήσω αγκαλία οτι μπορούσα να αισθανθώ ετσί ,τωρα πια τίποτα δεν εχει για μένα σημασία παρα μόνο αυτος και ο υπέροχος ανθρωπος που εχω δίπλά μου , τον μπαμπά του .

Αν το μωρό μου είναι ο πρίγκηπας μου , ο μπαμπας του είναι ο βασιλειας μου :wink:

Καλώς όρισες 799448w3j3bxbaeg.gifνα σας ζήσει γερός και καλότυχος :D

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά