Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΦΑΛΟΣ......ΜΕΤΑ PIERCING ΕΠΟΧΗ.....!!!!!!!

Recommended Posts

ΝΑ 'ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ "ΤΡΕΛΟ" ΘΕΜΑ....

ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:

"ΛΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ (ΤΙΣ 2 ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ ΔΛΔ)ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ" .........

"ΔΕΝ ΞΕΡΩ" ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΩ ........

"Α,,,,,ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ" ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ

Κ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ... "ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΦΟΡΟΥΜΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΟΥ"..... :lol::lol::lol:

ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ....... :?

ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΧΕ PIERCING ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ...ΚΑΘΩΣ Κ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...'Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ??????? ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ..... :?

Διαφημίσεις

Γεια σου λενακι...Είμαι στον όγδοο και τώρα μεγάλωσε πολυ η κοιλίτσα μου...Υπήρξαν στιγμές που αυτές οι τρυπούλες με ενόχλησαν λίγο αλλα δεν έχουν ανοιξει...Είναι βέβαια τσιτωμένες, όπως και ο αφαλός μου...

.png

ttbd8fd.aspx

εγώ έχω πολλά χρόνια που έχω βγάλει το σκουλαρίκι αλλά οι τρυπο΄υλες έχουν μείνει σαν κόκκινα σημαδάκια και τώρα με το τέντωμα έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ όπως και η εγχείρηση που έχω.

EPLX.jpg.png

.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ!!!!! :shock::mad:

ΚΑΜΙΑ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ??? :?:?

ΡΩΤΗΣΕΣ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ??

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΣΑΙ???

δεν ρώτησα τίποτα, το θεωρώ φυσιολογικό αφού πλέον έχει μεγαλώσει πάρα πολύ η κοιλιά μου, την Παρασκευή μπαίνω στο μήνα μου!

EPLX.jpg.png

.png

Εγω φορουσα το σκουλαρικι μεχρι τον 6ο μηνα, αφου η κοιλιτσα μου ηταν μικρη και ο γιατρο μου ειχε πει αν θελω να το φοραω μεχρι να με ενοχλισει. Ελεγα πως ειναι το στολιδι της μπουμπους. :D:D:lol:

Τωρα οι τρυπουλες εχουν τσιτωσει και εχουν μεγαλωσει, νομιζω πως μπορω να βαλω δυο σκουλαρικια ανετα :lol::lol:

Ελπιζω να μην ειναι ετσι και μετα τη γεννα.

[/url]

s-age.png

και η Μπουλιτα μου ηρθε στον κοσμο 09/07/2008

Γεια σας και απο μένα!! Είμαι στο τέλος του 7ου και δυστυχώς στη θέση που ήταν οι τρυπούλες έχει έρθει ένα καφέ σημάδι, σαν απομεινάρι μιας πληγής. Αυτό έγινε από το τέντωμα, αλλά θέλω να πιστεύω ότι όταν ξεφουσκώσει η κοιλιά θα επανέλθουν στο κανονικό τους!!! :)

γειά σας κι από μένα κορίτσια...

εγώ γέννησα πριν απο κάνα μήνα, την τρύπα την είχα πολλά χρόνια, και έβγαλα το σκουλαρίκι μόλις ένιωσα την πρώτη κλωτσιά.είχα μεγάλη κοιλιά, και οι δύο τρυπούλες έχουν ανοίξει σαν να έχουν φαρδύνει δηλαδή. και είχε βγει και ο μισός αφαλός έξω, και ήταν λίγο αστείο.

και τώρα που γέννησα, είναι ακόμα λίγο φαρδιές οι τρύπες, σαν μικρές γραμμούλες αλλα τουλάχιστον δεν έκλεισαν, οπότε απλά θα ξαναβάλω το σκουλαρίκι να μην φαίνεται άσχημα... :lol:

1Iik.png

Διαφημίσεις

• 2 months later...

kai emena mou eipe o giatros mou na krathsw to skoularhkaki mou mexri na arxisei na me enoxlei kai egw na krinw pote tha to vgalw...

pros to paron h koilitsa mou einai polu mikrh, an kai 21 vdomadwn, kai den to exw vgalei an kai polu suntoma me vlepw na kanw thn khdeia tou... to lew giati perusi pou eixa vgalei to skoularhki gia 2 vdomades logw mias laparoskophshs, meta h trupa eixe sxedon kleisei ( thn exw kanei edw kai 10 xronia)

preg.png

κι εγω εχω σκουλαρικι στον αφαλο και δεν εχει χρειαστει να το βγαλω. η κοιλια ειναι ακομα μικρη και οι τρυπουλες ειναι ακριβως οπως ηταν πριν την εγκυμοσυνη. το μωρο κλωτσαει και κουνιεται κανονικα, αλλα δεν με ενοχλει το σκουλαρικι..

ειναι υποχρεωτικο να το βγαλεις;

Οσο πιο απλα και πιο ειλικρινα .... σε λατρευω μικρη μου!

Marina,

gia na sou dosw na katalaveis otan rwthsa sthn arxh ths egkumosunhs ton doctor mou peri tou thematos mou apanthsei oti den mporei na akouei vlakeies kai gelage, kai tote mou eipe an kai otan se enoxlhsei vgalto!

ara thewrhtika upoxrewtiko den einai tpt

profanws ama ginei teleiws tourla h koilia mas e den tha einai k oti pio euxaristo k tha to vgaloume...

rwta pantws k ton diko sou, kako den kanei

NA ANOIXOUME KAI ENA TOPIC GIA TO PWS EPHREAZONTAI TA TATOO pou einai xamhla sth mesw h xamha sthn koilia? xe xex e

preg.png

εμενα κοριτσια οι τρυπουλες ειναι τσιτωμενες και εβγαλα το σκουλαρικι μολις εμαθα την εγκυμοσυνη!! ο αντρας μου ηταν κατηγορηματικος: μην ενοχλησουν το παιδι ελεγε!!!!!! χαχα, του εκανα την χαρη, τι να του πεις!!

Η δικές μου τρυπούλες πάντως από το PIERCING έναν χρόνο μετά τη γέννα φαίνονται να έχουν επανέλθει τελείως στη φυσική τους διάσταση.

Το μόνο που φαίνετε κάπως άθλιο είναι μια ραγαδούλα που άνοιξε κατά τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, ανάμεσα στην τρυπούλα και στον ομφαλό και τώρα που η κοιλίτσα μου έχει επανέλθει φαίνεται μια μικρή χαλάρωση σαν πληγή, τουλάχιστον αυτό όμως μπορώ να το καλύψω αν ξαναβάλω το σκουλαρίκι.

Ευτυχώς που δεν πέταξα και αλλού ραγάδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

an1cA8h0g411210Mjg1ZGx6fDg3NjY3bGRhfE15IHN3ZWV0IEVsbGkgaXM.gif

Διαφημίσεις

εγω το εβγαλα σε ολη την εγκυμοσυνη και η αληθεια ειναι οτι ειχε τεντωσει πολυ το δερμασε εκεινο το σημειο..τωρα εχει επανελθει στο κανονικο του ομως..

my baby was my reborn...

• 1 year later...

λοιπον ..... καλημερα . εγω ειμαι το λενακι που ανοιξε αυτο το θεμα ....

κ εχω να πω πως επειτα απο 20 μηνες αφου γεννησα ,διαπιστωνω μετα λυπης μου πως οι τρυπουλες ναι μεν μαζεψαν λιγο ,αλλα ειναι εμφανως πιο μεγαλες απο πριν εγκυμοσυνης εποχη!!!!!!

δεν εχω αλλη λυση απο το να την διακοσμησω με ενα σκουλαρικι ..το ζητημα ομως ειναι οτι δεν ειμαι κ πολυ πλεον σε φαση να γουσταρω τα piercing μου περασε μεγαλωνοντας!!!!!

ισως κ να με εχει κομπλεξαρει κ ο (ανοητος :Ρ) αντρας μου που μου εχει πει ουκ ολιγες φορες πως τωρα εχω αλλαξει .... να ξεχασω τα παλια κ αλλες τετοιες μ.....ς .

φανταζομαι ομως οτι τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα αν ειχαμε κανει κανενα τατουαζ στην κοιλια ..... χαχαχχαχαχα φανταζεστε πως θα γινοταν μετα ... σαν μουτζουρα !!!

εγω αυτο που συμπεραινω κ θελω να το προσθεσω σαν μια κερδοφορα συμβουλη ...ειναι καλη διατροφη κ να μην παιρνει μια εγκυουλα πολυ βαρος στην διαρκεια της εγκυμοσυνης της . παρα μονο οσο χρειαζεται .ποσο ειναι δεν θυμαμαι 11 -12 κιλα εκει καπου .

εγω πηρα 18 .... εφαγα εκεινη την εποχη τοσα πολλα γλυκα παγωτα κοκ ....

μα τι μοσχαρι!!!!!!

φανταζομαι ομως οτι τα πραγματα θα ηταν πολυ χειροτερα αν ειχαμε κανει κανενα τατουαζ στην κοιλια ..... χαχαχχαχαχα φανταζεστε πως θα γινοταν μετα ... σαν μουτζουρα !!!

εγώ που έχω τατουάζ στην κοιλιά το φοβάμαι πάρα πολύ το ενδεχόμενο να βγάλω ραγάδες!!

σκέφτομαι πως θα είναι μετά αν σπάσει...

xFibp3.png

λοιπον ..... καλημερα . εγω ειμαι το λενακι που ανοιξε αυτο το θεμα ....

κ εχω να πω πως επειτα απο 20 μηνες αφου γεννησα ,διαπιστωνω μετα λυπης μου πως οι τρυπουλες ναι μεν μαζεψαν λιγο ,αλλα ειναι εμφανως πιο μεγαλες απο πριν εγκυμοσυνης εποχη!!!!!!

δεν εχω αλλη λυση απο το να την διακοσμησω με ενα σκουλαρικι ..το ζητημα ομως ειναι οτι δεν ειμαι κ πολυ πλεον σε φαση να γουσταρω τα piercing μου περασε μεγαλωνοντας!!!!!

ισως κ να με εχει κομπλεξαρει κ ο (ανοητος :Ρ) αντρας μου που μου εχει πει ουκ ολιγες φορες πως τωρα εχω αλλαξει .... να ξεχασω τα παλια κ αλλες τετοιες μ.....ς .

εγω αυτο που συμπεραινω κ θελω να το προσθεσω σαν μια κερδοφορα συμβουλη ...ειναι καλη διατροφη κ να μην παιρνει μια εγκυουλα πολυ βαρος στην διαρκεια της εγκυμοσυνης της . παρα μονο οσο χρειαζεται .ποσο ειναι δεν θυμαμαι 11 -12 κιλα εκει καπου .

εγω πηρα 18 .... εφαγα εκεινη την εποχη τοσα πολλα γλυκα παγωτα κοκ ....

μα τι μοσχαρι!!!!!!

egw pantws stis 33 ebdomades mia xara to blepw to skoularikaki mou.. den exw skopo na to bgalw mexri na paw na gennisw, kai ekei anagastika.. exei tentwthei bebaia kai exei anebei pio panw apo ton afalo alla de mporw na me fantastw xwris!! to tatoo pou exw pisw stin mesi xamila den exei epireastei katholou.. bebaia kathe mera pastwnomai me vazelines apo to prwi ws to bradu.. kai exw parei kai 10 kilakia idi..!!!

• 11 months later...

Καλησπέρα! Δεν είμαι έγκυος αλλά θέλω να ρωτήσω εσάς που προφανώς έχετε περάσει από το στάδιο των πρώτων ημερών της τρύπας του αφαλού. Έκανα την τρύπα την Πέμπτη. Είναι φυσιολογικό που αυτή τη στιγμή είναι λίγο κόκκινο, λίγο πρησμένο και αν το πιέσω βγάζει πύον το σημείο μεταξύ των δύο τρυπών? Έχω εμπειστοσύνη στον κύριο που μου έκανε το piercing, μου έχει κάνει και δύο tatoo. To μόνον που μου είπε είναι να το πλένω με antibacter soap 2 φορές την ημέρα. Τον πήρα τηλ και τον ενημέρωσα για το πύον, μου είπε πως είναι φυσιολογικό αλλά φοβάμαι

Νεφέλη:1-1-08 Άλκηστις:1-4-09 Ίριδα:17-6-10

• 2 weeks later...

Εμένα με πόναγε για αρκετό καιρό όταν το ακουμπούσα και τις πρώτες μέρες ήταν λίγο πρησμένο και κόκκινο και είχαν μείνει και τα σημάδια από τις δαγκάνες της τανάλιας!

Κι εγώ έβαζα detol αρκετές φορές την ημέρα... θέλει το χρόνο του για να κλείσει... και μεγάλη προσοχή στην καθαριότητα της πειοχής!!:D

• 2 months later...
Καλησπέρα! Δεν είμαι έγκυος αλλά θέλω να ρωτήσω εσάς που προφανώς έχετε περάσει από το στάδιο των πρώτων ημερών της τρύπας του αφαλού. Έκανα την τρύπα την Πέμπτη. Είναι φυσιολογικό που αυτή τη στιγμή είναι λίγο κόκκινο, λίγο πρησμένο και αν το πιέσω βγάζει πύον το σημείο μεταξύ των δύο τρυπών? Έχω εμπειστοσύνη στον κύριο που μου έκανε το piercing, μου έχει κάνει και δύο tatoo. To μόνον που μου είπε είναι να το πλένω με antibacter soap 2 φορές την ημέρα. Τον πήρα τηλ και τον ενημέρωσα για το πύον, μου είπε πως είναι φυσιολογικό αλλά φοβάμαι

εγω την τρυπα στον αφαλό την έκανα στην Αγγλια πριν 10 χρόνια περιπου. Αλλα θυμάμαι οτι και μένα ειχε πυον στην αρχη και λιγο αιματακι. Έβαζα fucidin και εκανα πλυσεις συχνα. Να προσέχεις να αεριζεται το σημειο. Ένδειξη οτι κατι δεν παει καλά είναι αν δεις οτι μετα απο κάποιες μερες μελανιαζει η περιοχη στον αφαλο

ΝΑ 'ΜΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ "ΤΡΕΛΟ" ΘΕΜΑ....

ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:

"ΛΕΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ (ΤΙΣ 2 ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ ΔΛΔ)ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ" .........

"ΔΕΝ ΞΕΡΩ" ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΩ ........

"Α,,,,,ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ" ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ

Κ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ... "ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙΣ ΦΟΡΟΥΜΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΟΥ"..... :lol: :lol: :lol:

ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΥΠΟΥΛΕΣ....... :?

ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΧΕ PIERCING ΕΚΕΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ...ΚΑΘΩΣ Κ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ...'Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙ??????? ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ..... :?

εγώ είχα την τρύπα 6 χρόνια πριν μείνω έγκυος, στην εγκυμοσύνη φορούσα το piercing περίπου μέχρι 5-6 μηνών.οι τρύπες μου άνοιξαν λίγο αλλά τώρα που έχω γεννήσει 10 μήνες πριν οι τρύπες είναι όπως παλιά!!!!

• 1 month later...

παιδιαα:( εχω τρομερο προβλημα..ειμαι 16 χρονων και θελω να τρυπα στον αφαλο..με τους γονεις μου δεν εχω προβλημα..αλα φοβαμαι τοσο πολυ μηπως πονεσω ή μηπως παθω τιποτα..δεν ξερω:/ σας παρακαλω εσεις που εχετε κανει και ξερετε ποναει?και υπαρχει κινδυνος για να μου συμβει κατι σοβαρο??:(