Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

Πάλι με πυρετό είναι η μικρή...βδομάδα παρά βδομάδα άρρωστη απο την μέρα που ξεκινήσαμε σταθμο..σήμερα έφτασε 39,5. Η παιδίατρος μας εχει πει ότι καλό είναι να πάει 3 ετών σταθμό για να δυναμώσει το ανοσοποιητικό της...άλλοι λένε να συνεχίσω να την πηγαίνω και ας αρρωσταίνει..κάποια στιγμή θα σταματήσει να κολλάει..θα συνηθήσει ο οργανισμός της!! Εγώ λεώ ότι κουράστηκα να βλέπω συνέχεια σχεδόν το παιδί μου άρρωστο.Δε ξέρω τι να κάνω.Εσείς τι θα κάνατε αν ήταν άρρωστο βδομάδα παρα βδομάδα?? θα την συνεχίζατε στο παιδικό με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει να αρρωσταίνει η θα την κρατούσατε στο σπίτι..αναβάλλοντας για ένα ακόμη χρόνο τα σχέδια για εργασία...ειλικρινά νιώθω...χαμένη.. :(

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω εκφράσει την άποψή μου ήδη αρκετές φορές. Μην το επιβαρύνεις το παιδί με φάμακα, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος. Αν μπορεί να σου το κρατήσει κάποιος αξιόπιστος, άσε το σπίτι. Έχουν καιρό να πάνε σχολείο. Περαστικά σας και υπομονή. Ξέρω πολλά παιδάκια άρρωστα αυτή την εποχή.

Μάλλον θα την σταμάταγα από το σταθμό αν συνεχιζε τα ιδια και από Σεπτέμβρη. Μπορεί όμως και να μην ξανααρρωστήσει μιας και λένε ότι ο πρώτος χρόνος είναι δυσκολος.

Από την άλλη όμως δε θα έμενα και χωρίς δουλειά αλλά θα πήγαινα σε κάποια δουλειά part - time και θα κανόνιζα με τον εργοδότη να δουλέυω 3 από τις 5 μέρες 8ωρο αντί για 4ωρο ή κάτι τέτοιο τελως πάντων. Και για αυτές τις 3 μέρες που θα έλειπα θα 'εβρισκα μια γυναίκα εμπιστοσύνης να μου κρατάει το παιδί. Και αν υπήρχε και κανένα γειτονάκι να κρατάει επίσης ακόμα καλύτερα γιατι θα υπήρχε και η κοινωνικοποιήση κιόλας.

Αυτά από εμένα.

Ελπίζω εσύ να κάνεις το καλύτερο.

elepet,

πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω.

Η μικρή μου δεν έχει αρρωστήσει σοβαρά στο σταθμό (και ευχαριστώ το Θεό). Από την άλλη σε καταλαβαίνω γιατί έχει πολύ συχνά μυξούλες και στεναχωριέμαι που τη βλέπω έτσι.

Δεν είμαι σίγουρη, αλλά νομίζω ότι θα έκανα υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο για να δω πως θα πάει. Ειδικά αν δεν έχεις κάποια μαμά να την κρατάει (όπως εγώ) ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο.

Σου εύχομαι να σταματήσουν οι ταλαιπωρίες σας.

Μίλησα με την παιδιατρό μου σήμερα γιατί ο πυρετός δε λέει να πέσει..Τη ρώτησα να μου πει τελοσπάντων τη γνώμη της..τι πρέπει να κάνω με το σταθμό.Μου είπε ότι δεν μπορεί να μου απαντήσει γιατί κάθε γονιός έχει τις δικές του ανάγκες..και αυτό το ξέρουμε μόνο εμεις οι γονεις! Ωραία της λέω εσείς τι θα κάνατε αν ήταν δικό σας παιδί?? Μου είπε πως θα την σταμάταγε..γιατι εκ πείρας ξέρει πως απο τη στιγμή που αρρωσταίνει με τέτοια συχνότητα τώρα απο Σεπτέμβρη που έχουν έξαρση οι πνευμονίες δεν θα την γλυτώσει με τίποτα και τότε θα είναι πολύ δύσκολο για όλους μας!! :(

Μάλλον θα την σταματήσω όπως φένεται...δεν θέλω να ρισκάρω τόσο πολύ και ας έχω τρομερή ψυχολογική ανάγκη να εργαστω :(

Εσείς θα ακούγατε τη παιδίατρο ή θα ρισκάρατε?? Δε ξέρω..είμαι πολύ προβληματισμένη....εχώ κουραστεί να τη βλέπω συνέχεια άρρωστη ..έχω κουραστεί να μην εργαζομαι...μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δυστυχώς... :(

Η μόνη λύση που μου απομένει είναι να βάλω γυναίκα στο σπίτι...

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Διαφημίσεις

Γιατί δεν κοιτάς και την ομοιοπαθητική? Το έγραψα μόλις και σε άλλο πόστ, δες πως ξεκινήσαμε εμείς http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=6994&highlight=

Όταν αρχίζει το φθινόπωρο δίνω echinachea που ενισχύει το ανοσοποιητικό, αν μας προκύψει κάτι αντί αντιβίωσης πέρνουμε ομοιπαθητικό. Φαντάσου οτι είχαμε ωτίτιδα και ο παιδίατρος μας έγραψε 2 μπουκάλια αντιβίωση πήραμε ομοιοπαθητικό και ξαναπήγαμε μετά από 5 μέρες στον παιδίατρο και ξέρεις τι μας είπε? Τελιά δεν είχε ωτίτιδα :shock: Πέρασε πολύ γρήγορα.

Πυρετό δεν κάνει ποτέ ο δικός μου. Από τον παιδικό έλειψε 2 μέρες έως τώρα.

Μπορεί αν ακούγεται υπερβολικό είναι όμως αληθινό.

Love me or Hate me!

I'm still gonna shine!

Μίλησα με την παιδιατρό μου σήμερα γιατί ο πυρετός δε λέει να πέσει..Τη ρώτησα να μου πει τελοσπάντων τη γνώμη της..τι πρέπει να κάνω με το σταθμό.Μου είπε ότι δεν μπορεί να μου απαντήσει γιατί κάθε γονιός έχει τις δικές του ανάγκες..και αυτό το ξέρουμε μόνο εμεις οι γονεις! Ωραία της λέω εσείς τι θα κάνατε αν ήταν δικό σας παιδί?? Μου είπε πως θα την σταμάταγε..γιατι εκ πείρας ξέρει πως απο τη στιγμή που αρρωσταίνει με τέτοια συχνότητα τώρα απο Σεπτέμβρη που έχουν έξαρση οι πνευμονίες δεν θα την γλυτώσει με τίποτα και τότε θα είναι πολύ δύσκολο για όλους μας!! :(

Μάλλον θα την σταματήσω όπως φένεται...δεν θέλω να ρισκάρω τόσο πολύ και ας έχω τρομερή ψυχολογική ανάγκη να εργαστω :(

Εσείς θα ακούγατε τη παιδίατρο ή θα ρισκάρατε?? Δε ξέρω..είμαι πολύ προβληματισμένη....εχώ κουραστεί να τη βλέπω συνέχεια άρρωστη ..έχω κουραστεί να μην εργαζομαι...μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα δυστυχώς... :(

Η μόνη λύση που μου απομένει είναι να βάλω γυναίκα στο σπίτι...

ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙ ΧΑΛΙΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΚΙ ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕΣ ΤΕΛΙΚΑ; ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΜΕΝΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΗΝΑ, ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ, ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΑΜΑ Η ΠΕΘΕΡΑ. ΤΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΨΙΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ. ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΠΗΓΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΣΤΑΘΜΟ, ΠΑΛΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΤΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΠΗΓΙΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ, ΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ Ή ΠΛΗΡΕΣ ΩΡΑΡΙΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΄Η ΚΑΘΟΛΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ; ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ-ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΙΔΕ ΑΛΛΑΓΗ. ΠΑΛΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ. ΑΥΤΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Θα το ψάξω για την ομοιοπαθητική...που πρέπει να απευθυνθώ? Γνωρίζω μια ομοιοπαθητικό στην οποία είχα πάει κι εγώ λόγω πονοκεφάλων..και όντως θεραπεύτηκα! Υπάρχουν ειδικοί για τα παιδιά ή να την πάω εκεί που πήγα και εγω? Πάντως μάλλον θα την πάω έτσι κι αλλιώς πάει δεν πάει στο σταθμό,γιατί το ανοσοποιητικό της έχει πέσει πολύ με τόσες ιώσεις και είναι ευάλωτη πλεόν στα μικρόβια.

mamvas.....το πρόβλημά μου είναι ότι κάθομαι μέσα στο σπίτι εδώ και πολύ καιρό και αυτό μου έχει στοιχήσει...γαιτί δε διοχετεύω κάπου την ενέργεια μου και δυστυχώς αυτό έχει αρνητικό αντίχτυπο σε μένα και στους γύρω μου.Η δουλειά σου προσφέρει πέρα απο το οικονομικό διεξόδους..επαφή με ανθρωπους..κάτι που δεν θα το βρω σε μια βόλτα ή στο σπίτι μέσα.. :( αλλα...πάνω απο όλα το παιδί...δεν θα ρισκάρω την υγεία του για να να νιώθω καλύτερα ψυχολογικα εγώ..θα προσπαθήσω να είμαι καλά με τα τωρινά δεδομένα μέχρι να βρω την πιο συμφέρουσα λύση για όλους..

A3Oip2.png

MzPrp2.png

Ξέρω ότι υπάρχει μία ομοιοπαθητικός - παιδίατρος στη Νέα Σμύρνη, στην Ομήρου. Αν το ψάξεις θα βρεις τα στοιχεία της, εγώ κάπου στο internet την είδα τυχαία. κατά τά άλλα, σε καταλαβαίνω που θέλεις να δουλέψεις, αλλά κάνε λίγη υπομονή ακόμα, ή βρες κάποια να τα κρατάει κάποιες ώρες. Μην το βασανίσεις το παιδί, γιατί η λήψη όλων αυτών των φαρμάκων έχει και μακροπρόθεσμες συνέπειες....[/i]

Θα το ψάξω για την ομοιοπαθητική...που πρέπει να απευθυνθώ? Γνωρίζω μια ομοιοπαθητικό στην οποία είχα πάει κι εγώ λόγω πονοκεφάλων..και όντως θεραπεύτηκα! Υπάρχουν ειδικοί για τα παιδιά ή να την πάω εκεί που πήγα και εγω? Πάντως μάλλον θα την πάω έτσι κι αλλιώς πάει δεν πάει στο σταθμό,γιατί το ανοσοποιητικό της έχει πέσει πολύ με τόσες ιώσεις και είναι ευάλωτη πλεόν στα μικρόβια.

mamvas.....το πρόβλημά μου είναι ότι κάθομαι μέσα στο σπίτι εδώ και πολύ καιρό και αυτό μου έχει στοιχήσει...γαιτί δε διοχετεύω κάπου την ενέργεια μου και δυστυχώς αυτό έχει αρνητικό αντίχτυπο σε μένα και στους γύρω μου.Η δουλειά σου προσφέρει πέρα απο το οικονομικό διεξόδους..επαφή με ανθρωπους..κάτι που δεν θα το βρω σε μια βόλτα ή στο σπίτι μέσα.. :( αλλα...πάνω απο όλα το παιδί...δεν θα ρισκάρω την υγεία του για να να νιώθω καλύτερα ψυχολογικα εγώ..θα προσπαθήσω να είμαι καλά με τα τωρινά δεδομένα μέχρι να βρω την πιο συμφέρουσα λύση για όλους..

κα ΖΩΤΟΥ Ομοιοπαθητικη παιδιατρος στο Νεο Κοσμο Οδος Ευδοξου 2.Μου την εχουν συστησει για πολυ καλη. Αν τελικα το αποφασισω κι εγω εκει θα παω.Πριν πας σε οποιαδηποτε ομοιοπαθητικο, να ειναι βεβαια και παιδιατρος, ετοιμασε γραπτα πληρες ιστορικο του παιδιου, τι εχει παθει,πως αντεδρασε σε καποιες πιο σοβαρες ιωσεις και ασθενειες, κληρονομικες ασθενειες, κλπ. Θα σε ρωτησουν απειρες ερωτησεις για τουλαχιστον μιση ωρα.Αν εισαι προετοιμασμενη θα ειναι καλυτερα.Να ξερεις οτι στην οποιοπαθητικη απαγορευονται οι αντιβιωσεις και η κορτιζονη, εκτος αν κριθει απολυτως απαραιτητο απο το γιατρο.Παντως η καλυτερη περιοδος για να ξεκινησει κανεις ομοιοπαθητικη ειναι καλοκαιρι, γιατι το παιδι πρεπει να ειναι υγιες οταν ξεκινησει θεραπεια ενδυναμωσης του οργανισμου του.Οσο πιο μικρο τοσο καλυτερα αποτελεσματα θα εχει η ομοιοπαθητικη γιατι ειναι πιο παρθενος ο οργανισμος του.Να ξερεις οτι θα πρεπει να βρεις καποιο φαρμακειο κοντα σου που να εχει ομοιοπαθητικα φαρμακα. Η φιλη μου θεωρει οτι εκανε πολυ καλο στα παιδια της.Καλη επιλογη!!!

Διαφημίσεις

Μη στεναχωριέσαι κοπέλα μου, θα σταματήσουν όλα αυτά. Ο μικρός μου ξεκίνησε παιδικό 6 μηνών και από την πρώτη κιόλας μέρα τον είχα άρρωστο. Περάσαμε τους πρώτους 6 μήνες πολυ δύσκολα αλλά λόγω καταστάσεων δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε να τον πηγαίνουμε στον παιδικό. Από μέσα Ιανουαρίου μέχρι σήμερα, ζήτημα να μου έχει κάνει πυρετό 1-2 φορές και από αυτές η μια ήταν για τα δόντια του. Θέλει υπομονή και αντοχή μεγάλη γιατί πολλές φορές κολλάγαμε και εμείς μαζί και είμασταν και οι τρεις μας για κλάμματα...Συζήτησέ τον με τον άντρα σου και δείτε τί περιθώρια έχετε όσον αφορά τα οικονομικά (κυρίως) και τα...ψυχολογικά. Είναι καθαρά προσωπικό σας θέμα τί θα κάνετε, σου λέω όμως μέσα από την καρδιά μου ότι αν συνεχίσετε με τον παιδικό, όλα αυτά θα ηρεμήσουν αργά ή γρήγορα.

• 2 years later...

Εμείς είχαμε τρομερό πρόβλημα με λαρυγγίτιδες. Κυρίως μετά από τα εμβόλια. Ο μικρός είναι τώρα 5 ετών. Η λύση που οι γιατροί και το νοσοκομείο πρότεινε ήταν: κορτιζόνη για τρεις ημέρες-σιρόπια-εισπνεόμενη κορτιζόνη και τελικά αντιβίωση. Μέχρι που κυκλοφορούσα με ένεση κορτιζόνης στην τσάντα γιατί πάθαινε τρομερές κρίσεις. Απευθυνθήκαμε σε παιδίατρο-ομοιοπαθητικό. Μας έδωσε να πίνει ένα χάπι το πρωί και κάποια αγωγή με μία σειρά χάπια σε περίπτωση κρίσης. Λοιπόν, στην κρίση ακολούθησα τις οδηγίες και ο βήχας και η βραχνάδα πέρασαν μέσα στην πρώτη μισή ώρα. Στη συνέχεια μου έδωσε κάτι άλλα χαπάκια και ο βήχας που είχε απομείνει πέρασε μέσα στο πρώτο 24ωρο. Δεν το πίστευα. Αφού έλεγα στον άντρα μου μήπως δεν είχε το παιδί λαρυγγίτδια και ήταν η ιδέα μου. Τι να πω σωθήκαμε με αυτό το πράγμα.

κοριτσια γεια σας,

τοση ωρα σας διαβαζω κ πραγματικα πιστευα οτι ΜΟΝΟ σε μενα συμβαινουν ολα οσα αναφερατε

τελεια \η ιδεα της ομοιοπαθητικης, πως δεν το σκεφτηκα,, για να γλυτωσουμε απο τις αντιβιωσεις που για μας εγιναν ενα με τους πυρετουσ μας, καθε 2, με 3 εβδομαδες ειναι αρρωστο το μικρο μου κ αυτο απο την μερα που ξεκινησε παιδικο....