Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ---βοηθεια

Recommended Posts

Καλησπερα και παλι.......ειχα ξεκινησει την τριτη μου προσπαθεια στης 29 μαιου και σταματησε στης 13 ιουλιου γιατι δεν ανταποκρινοταν ο οργανισμος στα φαρμακα.....ουσιαστικα εκανα μονο ενα ωοθυλακιο και δυο μαραμενα.....τελος παντων....ο γιατρος μου ειπε οτι σε 5 μερες θα μου ερθει η περιοδος.....μεχρι σημερα τιποτα.......τον πηρα τηλ.και ειπε να περιμενω μεχρι αυριο ειδαλως μιλαμε την δευτερα..........εχει τυχει κατι αναλογο σε καποια απο σας???????με εχει κουρασει αυτη η κατασταση η κοιλια μου ειναι πρησμενη τα νευρα τσαταλια.....πονους στη μεση πλατη και τα σχετικα......και σε αναμονη για τους'''ρωσους'''''ελεος!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

koyki, o οργανισμός, όταν παίρνεις ορμόνες, απορριθμίζεται από τις σωστές λειτουργείες με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση στην επόμενη περίοδο. Μην ανησυχείς, οι περισσότερες το έχουμε πάθει. Ξέχασέ το και θα σου έρθει σε λίγες μέρες η περίοδος.

μην το σκεφτεσε καθολου θα ερθει το αγχοσ σε κανει χειροτερα.εμενα θελω να μου φυγει το αιμα αλλα δε φευγει με καμια κυβερνηση.11η μερα χωρισ να ναι περιοδοσ.αστα εχω φρικαρει

Γεια σας κορίτσια,

και εγω μια απο τα ιδια. μετα απο 2 αποτυχιες εξωσωματικης και τις 2 φορες ειχα 39 μερες κυκλο, ενω συνθως εχω γυρω στις 28...

Ειναι πολυ απογοητευτικο παντως δεν ειναι? Νιωθω λεσ και παιζει καποιος με τις ελπιδες μου...

:confused:

εγω στις 2 προηγουμενες μολις σταματαγα τα φαρμακα το πολυ σε μια βδομαδα μου ειχε ερθει σε αντιθεση με αλλες κοπελες που την 3 μερα ειχαν ''πισω την περιοδο τους'''' υπομονη αλλη μια μερα εμεινε τη δευτερα ειμαι περιεργη τι θα μου δωσουν για να επανελθω

ευχαριστω πολυ ολες σας..........κι ευχομαι τα καλυτερα

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα. Κ εγω ξεκινησα καλα με τα φαρμακα κ τις ενεσεις μου αλλα ξαφνικα ο οργανισμος μου μπερδευτηκε κ σταματησε να ανταποκρινεται. Σταματησα τη θεραπεια μεχρι να επανερθει αλλα στο μεταξυ δε μου ερχοταν περιοδος. Ενοιωθα σαν να περναω κλιμακτηριο. ειχα εξαψεις,νευρα κ διαφορα αλλα. Τελικα η γατρος μου μου εδωσε αντισυλληψη και επανηλθε ο κυκλος μου. Ετσι μπορεσα να συνεχισω τη θεραπεια μου! Ειχα αγχωθει κ στεναχωρεθει κ εγω παρα πολυ γιατι δεν ηξερα τι μου συμβαινει. Αλλα τελος καλο,ολα καλα!!

καλησπερα,,,,,,,,πριν λιγο με πηρε η γραμματεας του γιατρου και μου ειπε να περιμενω κι αυτην την εβδομαδα αν δεν αδιαθετησω μεχρι τοτε να παρω το χαπι primolut για 5 μερες και μετα να περιμενω αλλη μια βδομαδα.........τι τελεια!!!!!!και απο νευρα αλλο τιποτα..........ειναι αυτα φυσιολογικα πραγματα???

Nαι koyki πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό. Ο οργανισμός γίνεται μαντάρα με τις ορμόνες που παίρνουμε κ καθεμία αντιδρά διαφορετικά. Κάνε λίγο υπομονή αυτή την εβδομάδα, όπως είπε η μαια, πιστεύω ότι θα σου έρθει χωρίς να χρειαστεί να πάρεις χαπια