Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΕΛΕΙΨΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑΣ

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια τι κανετε?αν και ντρεπομαι λιγακι θα σασ ρωτησω.εδω και λιγο διαστημα δεν θελω να εχω ορεξη για σεξ δεν ξερω και αν πρεπει να το αναφερω στο φορουμ.με το συζυγο μου ειμαστε μια χαρα αλλα μου φαινεται καπωσ ασχημο να του λεω οτι δεν θελω,μπορει να νομισει οτι δεν τον θελω πια.συνεχεια εχω εκκρισεισ καφε και αιμα.12 ιουλιου για πεντε μερεσ και 20 μεχρι και σημερα που συνεχιζεται το αιμα.μηπωσ η ελλειψη ορμονων φταιει για ολο αυτο το αλλαλουμ που εχω παθει?εχει αντιμετωπισει καμια το ιδιο προβλημα?ευχαριστω και σορρυ αν σασ κουρασα

Διαφημίσεις

τονια να παρεις τηλ τον γυναικολογο σου για να μαθεις την αιτια ...κανονικα δε θα πρεπε να χεις αιμα...

τωρα γιατι αλαλουμ; εχεις θεμα λογω ορμονων;

για την επιθυμια οκ δωσε στον αντρα σου να κτλβει οτι εισαι πολυ πιεσμενη ψυχολογικα και οτι ολο αυτο που περνατε ειναι λογικο να μειωνει και την επιθυμια για σεξ. Νομιζω οτι ολες μας λιγο ως πολυ , ολο αυτο μας εχει κουρασει και εχει καταντησει την επιθυμια μας σε καταναγκαστικο εργο!!!!!!:mad:

Τόνια μου αν σε παρηγορεί κι εγλω το ίδιο αισθάνομαι τον τελευταίο καιρό. Κι εγώ ψάχνω να βρω τι μου συμβαίνει. Με τον άντρα μου είμαστε πολύ καλά δόξα τω Θεό. Έσύ λόγω του ότι έχεις τις εκκρίσεις που αναφέρεις, λογικό είναι να μη νιώθεις άνετα.

Τώρα όπως λέει και το καρκινάκι, θα συμφωνήσω. Συμβουλέψου το γιατρό σου να δεις τί είναι αυτό,αυτό επείγει, και στη συνέχεια εξήγησε στον άντρα σου ότι αυτές τις μέρες είσαι κάπως πιεσμένη, κουρασμένη ή ότι άλλο κρίνεις εσύ πιο κατάλληλο,και ότι δεν τον αποφεύγεις για κάποιο λόγο. Καρκινάκι όντως,έχω νιώσει κι εγώ πολλές φορές λες και κάνω καταναγκαστικά έργα. Είναι φορές που κάνουμε ότι κάνουμε μόνο και μόνο με στόχο το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Νιώθω άσχημα και τύψεις που το λέω αυτό γιατί τον άντρα μου τον αγαπάω πολύ και υπάρχει η χημεία μεταξύ μας ακόμη μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί. Αλλά αυτή η αναμονή, σε σκοτώνει... σε κουράζει. Κάθε μήνα να εύχεσαι να γίνει ένα μικρό θαύμα και μετά καθε μήνα η απογοήτευση και μετά ξανά από την αρχή... Τι να πω...

πολυ φυσιολογικο το βρισκω και οχι κατ'αναγκη προβλημα. Κι εγω τα ιδια νιωθω γιατι προσπαθω 3 χρονια περιπου και καθε επαφη εχει εναν και μοναδικο σκοπο, την τεκνοποιηση. Ασε την παραμονη στο κρεβατι για καμποση ωρα μετα την πραξη, να καθεσαι ακινητη μπας και συμβει κανενα θαυμα. Βαρεθηκα. Δεν ειναι ερωτας πλεον, ειναι καταναγκαστικο εργο! Τονια για το αιμα καλο ειναι να ρωτησεις τον γυναικολογο σου, για την ελλειψη επιθυμιας μην ενοχοποιεις τον εαυτο σου και πισγτευω οτι θα επανελθεις, αφου δεν υπαρχει αλλο προβλημα επικοινωνιας! Good luck!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια ειναι τργικο πιστεψτε με να κανεισ ερωτα με τον αντρα σου και να σκεφτεσαι αν ενα σκουλικακι θα προχωρησει για να γονιμοποιηθει μπορει να σασ φαινεται παραξενο αλλα πολλεσ φορεσ πανω στον ερωτα με πιανουν τα κλαματα και αισθανομαι ασχημα που μου συμβαινει αυτο αλλα σκεφτομαι το γιατι,γιατι ειναι τοσο δυσκολα σε μασ να κανουμε ενα παιδι που αλλοι στο κατω κατω το απολαμβανουν και πιανουν και παιδι.νοιωθω να μη μπορω να δωσω στον αντρα μου σημασια και να κανω κατι που το θελω αλλα αδυνατω να το κανω λογω ψυχολογιασ καθαρα.ειμαστε καλα μαζι αγαπημενοι νοιωθω οτι αμα με παρει αγκαλια οτι ολα θα λυθουν.αλλα οταν ξυπνησω απο αυτο το ονειρο επανερχομαι στην πραγματικοτητα και με πιανει μελαγχολια.........:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Tonia, γεια σου. Πρώτα από όλα, να κοιτάξεις το θέμα με τις εκκρίσεις με τον γιατρό σου.

Για το ερωτικό θέμα, το πέρασα κι εγώ πριν κάποιους μήνες και το περνάω και τώρα. Πριν λίγους μήνες, μετά από ένα εξωμήτριο, για 1 μήνα περίπου δεν ήθελα να κάνω έρωτα. Δεν είχα όρεξη καθόλου. Το είπα στον άντρα μου και το κατάλαβε. Τελικά όλα έγιναν όπως πριν φυσιολογικά. Πριν 2 εβδομάδες περίπου είχα και την πρώτη μου αποτυχημένη εξωσωματική. Μέχρι την Τετάρτη που πέρασε είχα αίμα βέβαια. Μέχρι και σήμερα όμως δεν ήρθαμε σε επαφή. Γενικά προχωράω την ζωή μου και είμαι αρκετά καλά (με κάποια ξεσπάσματα βέβαια), αλλά δεν έχω όρεξη για σεξ. Πιστεύω ότι από αύριο θα είναι όλα καλύτερα, την Τετάρτη φεύγουμε διακοπές και θα επανέλθουμε κανονικά.

Γνώμη μου είναι ότι όταν δεν έχουμε όρεξη, δεν χρειάζεται να πιεζόμαστε. Εξηγούμε στον σύντροφό μας βέβαια, δεν του πετάμε ένα ξερό "ΟΧΙ", αλλά του λέμε πώς αισθανόμαστε.

ειναι παρα πολυ δυσκολο αυτο που μασ συμβαινει το χω ψαξει αρκετα το τι μου συμβαινει και θεωρω οτι τα πολλα προβληματα μασ κανουν να ειμαστε απομακροι και πολλεσ φορεσ οξυξυμοι.με το παραμικρο νευριαζουμε και οι δυο αλλα δε μπορει να γινει κατι γι αυτο.λεγαμε να παν=με για κανα δυο μερουλεσ πουθενα κοντα ισα ισα να ξεφυγουμε απο ολα αλλα 12 μερεσ αιμα που να παω αστα πικρα μεγαλη.θα αρχισω ουτροτζεσταν για να ερθει μια κανονικη περιοδοσ για να κανω σαλπιγγογραφια...αντε να δουμε τι θα γινει.....