Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μπαλάκι που ανοίγει!!

Recommended Posts

Κορίτσια τα φώτα σας….. Έχει δει ο πιτσιρικάς ένα παιχνίδι, που έχει ένα άλλο παιδάκι στο προ-νήπιο, το οποίο μου το ζητάει και εγώ δεν έχω ιδέα που να το βρω…. Από ότι μου λέει είναι ένα μπαλάκι που το πετάς κάτω αυτό ανοίγει και γίνεται δράκος??? Έψαξα και στο Google αλλά τίποτα…. Μήπως το έχει πάρει το μάτι σας?? Ευχαριστώ!!

Θέλω να βαρεθώ και δεν προλαβαίνω…

Διαφημίσεις

Κορίτσια τα φώτα σας….. Έχει δει ο πιτσιρικάς ένα παιχνίδι, που έχει ένα άλλο παιδάκι στο προ-νήπιο, το οποίο μου το ζητάει και εγώ δεν έχω ιδέα που να το βρω…. Από ότι μου λέει είναι ένα μπαλάκι που το πετάς κάτω αυτό ανοίγει και γίνεται δράκος??? Έψαξα και στο Google αλλά τίποτα…. Μήπως το έχει πάρει το μάτι σας?? Ευχαριστώ!!

αχ! το εχω δει το εχει κ ο ανηψιος μου, αλλα λειπουν διακοπες για να ρωτησω απο που το πηρε. παντως μου το ειχε πει καπως ετσι, μπουγκαμον:rolleyes: μπαγκαμον:confused::lol: αν το λεω καλα κ πιστευω οτι σε ολα τα παιχνιδαδικα θα το βρεις γιατι ειναι της μοδας... !

age.png

το παιδι σου δεν ειναι η συνεχεια της ζωης σου,

ειναι η αφετηρια της δικης του ζωης!

μπαμπουκατ!!!!ετσι τα λενε,ειναι ενας δρακος η πουλι η δεν ξερω και εγω τη αλλο ζωο και γινετε μια μπαλα,στο κουτι εχει και μια καρτα που ειναι μαγνιτης και το μπαλακι απο κατω εχει ενα μεταλικο κουμπι που με το που θα βαλεις εκει την καρτα αυτο ξεδιπλονετε!!!

αυτα ελπιζω να σε βοηθεισα!!!

apHGp3.png

Κορίτσια με σώσατε!!!!!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!! Μπήκα στην ιστοσελίδα και μου είπε ο πιτσιρικάς…. Αυτό είναι!!!!! :D :D :D

Διαφημίσεις

Μόλις γυρίσαμε και ο μικρός έχει τρελαθεί από την χαρά του :D :D…. Σας ευχαριστώ όλες, δεν υπήρχε περίπτωση να το έβρισκα!!!!!