Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

χρειάζομαι την βοήθεια σας!!!επείγον!!!

Recommended Posts

κορίτσια, βοήθεια!!!!!!!!!!

έκανα τεστ εγκυμοσύνης γιατί μετά την απόξεση δεν μου ήρθε περίοδος ακόμα, αλλά είναι μόνο 2 μέρες καθυστέρησης, και βγήκε θετικό...

τώρα τι σημαίνει αυτό????

έχει συμβεί σε καμία???

μήπως έχω ακόμα ψηλή χωριακή λογω της απόξεσης???

για να κάνω χωριακή πρέπει να περιμένω μέχρι την δευτέρα...και τον γιατρό μου φοβάμαι να τον πάρω...είναι και μακριά και δεν θα μπορούμε να κάνουμε και τιποτα...

μάλλον δεν έπρεπε να πάρω το τεστ αλλά είχα κάποια σημάδια και φοβήθηκα...

τώρα τι κανουμε??????

19-02-2011 my first baby is gone...

25-06-2011 my second baby is gone...

12-05-2012 το θαύμα έγινε..καλωςήρθες μωρό μου!

tXbzp3.png

Διαφημίσεις

Αν είσαι στην Αθήνα, νομίζω μπορείς να κάνεις χοριακή σήμερα, μέχρι το μεσημέρι, στα κεντρικά στο εργαστήριο Διάγνωση, Λουίζης Ριανκούρ. Καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο πρώτα.

Στο μεταξύ ηρέμησε! Μπορεί να συμβαίνει κάτι πολυ καλό και η καλή ψυχολογία δεν κάνει κακό.

Α, ναι... Και ενημέρωσε το γιατρό σου, γιατί μπορεί να είσαι έγκυος και να έχει σκοπό να υποστηρίξει την εγκυμοσύνη με κάποια αγωγή, όπως κάνουν κάποιες φορές.

Αν η απόξεση δεν μηδένισε τη χοριακή, είναι κάτι πολύ σπάνιο.

Nα πάρεις το γιατρό σου !!! Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι, είναι μέρος της δουλειάς του να απαντάει σε τέτοιες αγωνίες κι αν την κάνει καλά θα σου απαντήσει και με χαρά ...

Εύχομαι να έχεις την καλύτερη εξέλιξη

Γιατί φοβάσαι να μιλήσεις στο γιατρό σου; Μόνο αυτός μπορεί να σου πει μια πιο υπεύθυνη γνώμη. Ηρέμησε και τηλεφώνησέ του. Αλλιώς, πήγαινε σε κάποιο μαιευτήριο να σε δει κάποιος άλλος, αν δε μπορείς να ηρεμήσεις διαφορετικα.

NLOdp3.png?XyVO1AM4

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, βρίσκομαι σε νησί και δεν έχει ανοιχτό μικροβιολογικό, ούτε και γυναικολόγο, και δουλεύω εδώ και δεν μπορώ να φύγω έτσι ξαφνικά...έχουν περάσει 29 ημέρες από την απόξεση...μήπως απλά δεν μηδένισε ακόμα?

tXbzp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, βρίσκομαι σε νησί και δεν έχει ανοιχτό μικροβιολογικό, ούτε και γυναικολόγο, και δουλεύω εδώ και δεν μπορώ να φύγω έτσι ξαφνικά...έχουν περάσει 29 ημέρες από την απόξεση...μήπως απλά δεν μηδένισε ακόμα?

Θα σου ελεγα να περιμενεις λιγο ακομα.Περιμενε μερικες μερες και κανε παλι το τεστ. Ειχα και εγω μια παλλινδρομη και εκανα αποξεση και μου ηρθε περιοδος μετα απο ενα μηνα. Πέρασαν εξι μηνες και εμεινα εγκυος και εχω τωρα στην αγκαλια δυο πανεμορφα αγορακια διδυμακια . Ο καλος θεούλης μου έφερε διπλη χαρα! Σου ευχομαι απο καρδιας να εχεις κι εσυ στην αγκαλια σου συντομα δυο μωρακια οπως εγω!

Μήπως υπάρχει κάποια κοπέλα με ανάλογη εμπειρία να με διαφωτίσει?

Ή αν ξέρετε πόσο καιρό συνήθως κάνει να μηδενίσει η χοριακή μετά την απόξεση..:confused::confused::confused:

tXbzp3.png

Από όσο γνωρίζω, μηδενίζει σε ελάχιστες μέρες.

Υπάρχει μια πολυ πολύ μικρή περίπτωση να έχει μεινει κάποιο υπόλειμμα από την απόξεση, που να μη μηδενίσει η χοριακή. Πολύ μικρή όμως.

Είναι πολύ πολύ πιο πιθανό να είσαι έγκυος (εφόσον ακούγεται ότι είχατε επαφές, μέσα στον τελευταίο μήνα) και σε αυτή την περίπτωση, επειδή είχες και τις παλίνδρομες, μπορεί να έχει νόημα να πάρεις κάποια αγωγή, (ανάλογα με τα πιστεύω του γιατρού, πάνω σε αυτό το θέμα) μέχρι να δείτε σίγουρα τι θα γίνει, σαν να ήσουν έγκυος. Και στην πορεία βλέπετε και τις χοριακές και τα συναφή. Η όποια αγωγή δεν έχει ιδιαίτερες παρενέργειες, σε περίπτωση που δεν είσαι έγκυος.

Προσωπικά, όταν ανοίξουν τα εργαστήρια θα έκανα μια χοριακή και μια εξέταση προγεστερόνης, γιατί υπάρχει περίπτωση (δεν ξέρω πόσο πιθανή στατιστικά, αλλά υπάρχει) οι παλίνδρομες να οφείλονται σε χαμηλή προγεστερόνη. Κάποιοι γιατροί χορηγούν προγεστερόνη βρέξει-χιονίσει σε όλες τις εγκυμοσύνες, όταν υπάρχει θεματάκι γονιμότητας. Κάποιοι άλλοι, λένε να ψαχτείς μετά την τρίτη παλίνδρομη. Πολλές φορές, απλά μια κύηση συνεχίζεται ανεξαρτήτως ιστορικού και οι παλίνδρομες θεωρούνται τυχαία γεγονότα. Άλλοι γιατροί πάλι πιστεύουν σε πρόσθετη αγωγη με αντιπηκτικά ή μαγνήσιο. Τα αντιπηκτικά πάλι άλλοι τα δίνουν εφόσον υπάρχουν ενδείξεις εργαστηριακές ότι χρειάζονται, άλλους έχω ακούσει οτι τα δίνουν καλού-κακού...

Για αυτό το λόγο καλό θα ήταν να ενημερώσεις τον γιατρό σου. Σε όλες τις περιπτώσεις τυχόν φάρμακα ή άλλες οδηγίες τα δίνουν γιατροί. Δεν τον βρήκες το γιατρό;

Και μην αγχώνεσαι εεεε; Θετική σκέψη.

Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση...

τον γιατρό δεν τον πήρα ακόμα τηλ.

έχω σκοπό να τον πάρω αύριο το πρωί, έτσι κ αλλιώς μένω σε νησί και ο γιατρός μου είναι στην αθήνα, και σήμερα κυριακή δεν μπορώ να κάνω κ πολλά πράγματα εδώ που είμαι.θα αγχωθώ περισσότερο..

δεν ξέρω πια τι να υποθέσω οι επαφές που είχαμε δεν ήταν καν ολοκληρωμένες, αν έγινε κάτι θα είναι με τα προσπερματικά...

απλά εύχομαι αν τελικά είμαι να πάνε όλα καλά, γιατί αν όχι, δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει μια 3η παλίνδρομη στον οργανισμό μου...προσεύχομαι και θα σας ενημερώσω αύριο..και πάλι ευχαριστώ

tXbzp3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση, βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη κατάσταση...

τον γιατρό δεν τον πήρα ακόμα τηλ.

έχω σκοπό να τον πάρω αύριο το πρωί, έτσι κ αλλιώς μένω σε νησί και ο γιατρός μου είναι στην αθήνα, και σήμερα κυριακή δεν μπορώ να κάνω κ πολλά πράγματα εδώ που είμαι.θα αγχωθώ περισσότερο..

δεν ξέρω πια τι να υποθέσω οι επαφές που είχαμε δεν ήταν καν ολοκληρωμένες, αν έγινε κάτι θα είναι με τα προσπερματικά...

απλά εύχομαι αν τελικά είμαι να πάνε όλα καλά, γιατί αν όχι, δεν ξέρω τι επιπτώσεις θα έχει μια 3η παλίνδρομη στον οργανισμό μου...προσεύχομαι και θα σας ενημερώσω αύριο..και πάλι ευχαριστώ

Καλημέρα greeklia, διαβάζω τα νέα σου τις τελευταίες μέρες και δεν σου κρύβω ότι αγχωθηκα λίγο με το τεστ αυτό.

Ευχομαι μέσα απο την καρδιά μου η Αγία Άννα που γιορτάζει σήμερα και είναι προστάτιδα των άτεκνων ζευγαριών να σου φέρει τα καλύτερα νέα.

Περιμένω νέα σου όταν μπορέσεις..... μακάρι όλα να πάνε καλά

Μετά από μια φοβερή μέρα, μέσα στο άγχος, αφού μίλησα με τον γιατρό μου και με έστειλε αμέσως για χοριακή...

το αποτέλεσμα 11,9 δηλ. αρνητικό!

και 2 ώρες αφού πήρα τα αποτελέσματα αδιαθέτησα:shock::shock::shock:

αχ, ανακουφίστηκα κορίτσια μου...πρώτη φορά που δεν ήθελα να έχω μεγάλη χοριακή και εγκυμοσύνη...

τώρα την παρασκευή θα πάω στον γιατρό που μου πρότεινε ο γιατρός μου για να δούμε τι εξετάσεις θα πρέπει να κάνω...και βλέπουμε μετα...

tXbzp3.png