Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ???????

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρα,

μια φίλη μου εχει φάει τα αυτιά με κάτι προιόντα (δεν αναφερω όνομα για ευνόητους λόγους) που έχουν αυτό το μανιτάρι και κάνει λέει θαύματα και για χασιμο βάρους και για ευεξία γενικά

εγώ φοβάμαι γενικά αυτά τα σκευάσματα

έχετε ακούσει κάτι ή έχετε δοκιμάσει?

.png

.png

Διαφημίσεις

Ναι για τον καφε,εχω δοκιμασει αλλά δε μου εκανε καΙ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΟΡΆΣΩ.είναι μια συγκεκριμενη εταιρεια πο ασχολειται με αυτο.

Τα παιδακια μου ειναι η ζωη μου ολη.

ναι αυτα που έχουν καφέ,σοκολάτες κλτ όχι απο τηλεόραση,από ντίλερς

γενικά όσο και να λένε ότι ειναι ακινδυνα,εγώ τα φοβάμαι πάντως

.png

.png

Εχουν 2 ειδων καφε και σοκολάτα νομίζω καθως και μόκα.Τα θεωρώ και εγω κάπως και καλά παιρνοντας γανόδερμα λειτουργει σαν καφες και κατι άλλα λένε.Επίσης προσπαθουν να σε κάνουν μέλος λεγοντας οτι κερδίζουν κάτι υπέρογκα ποσά.Τα θεωρώ και εγώ κάπως.Οταν ρώτησα γιατρό περι του γανοδερματος ουτε το ήξερε.

είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι με αυτή τη "δουλειά" θα βγάλουν τα λεφτά που τους υπόσχονται ?ότι θα θησαυρίσουν?και να κάνουν άραγε δουλεια αυτά τα σκέυάσματα ?ψήνομαι να δοκιμάσω παντως κυρίως για απώλεια κιλών με ενδιαφέρει εμένα αν και όπως μπυ λέει η φίλη μου κάνει γενικότερο καλό στον οργανισμό

πάντως πολύ πορώνονται όσοι ασχολούνται με τέτοιες δουλειές ε?

.png

.png

Διαφημίσεις

• 2 months later...
κορίτσια καλημέρα,

μια φίλη μου εχει φάει τα αυτιά με κάτι προιόντα (δεν αναφερω όνομα για ευνόητους λόγους) που έχουν αυτό το μανιτάρι και κάνει λέει θαύματα και για χασιμο βάρους και για ευεξία γενικά

Απ"ότι ξέρω το γανοδέρμα λούσιντουμ το έχει μια εταιρία σαν συμπλήρωμα διατροφής σε κάψουλα, κάνει για τη χοληστερίνη και χίλια δυο άλλα.

• 2 weeks later...
κορίτσια καλημέρα,

καλημέρα, ξέρω το μανιτάρι Ganoderma Lucidum ή Reishi το οποίο κάνει καλό στο ανοσοποιητικό σύστημα και σε πάρα πολλά άλλα....ειδικά τώρα που χειμωνιάζει........

• 1 month later...

Ο μύκητας Omanitus Ganoderma Lucidum είναι ένα μανιτάρι το οποίο χρησιμοποιείτο στην Ιαπωνία και στην Κίνα για πάνω από 2.000 χρόνια στα πλαίσια της παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρική, και θεωρείτο το φάρμακο που μπορούσε να εξασφαλίσει την νεότητα και την μακροζωία.

Στην κινέζικη παραδοσιακή Ιατρική η χρήση του συστηνόταν για την καταπολέμηση της αϋπνίας, της κατάθλιψης, της ανδρικής ανικανότητας καθώς και για διάφορες άλλες ασθένειες. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αρκετά πειράματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα αυτού του μανιταριού και έχει βρεθεί ότι η χρήση του βοηθάει στην βελτίωση της υπέρτασης και της υπότασης, στην βελτίωση της χοληστερόλης, της χρόνιας βρογχίτιδας, του άσθματος, των αλλεργιών, του διαβήτη, της σωστής λειτουργίας των νεφρών, των συμπτωμάτων της αρθρίτιδας και της εμμηνόπαυσης ενώ παράλληλα θεωρείτο ισχυρό αντισταμινικό και αντιαλλεργικό, ενώ η επίδραση του στην εμπόδιση της μετάστασης του καρκίνου (πειράματα σε ποντίκια μεταλλαγμένου σαρκώματος 180) θεωρείται θετική.

Τα συστατικά του Omanitus Ganoderma Lucidum που το καθιστούν τόσο αποτελεσματικό είναι οι στερόλες, η κουμαρίνη, η μανιτόλη, τα αλκαλοειδή, οι πολυσακχαρίτες, το οργανικό γερμάνιο, τα ακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνες, μέταλλα και τα ολοκληρωμένα πρωτεϊνικά μόρια. Επίσης περιέχει γανοδερικά οξέα (μειώνουν την αρτηριακή πίεση) και Β-3 γλυκάνες, οι οποίες του δίνουν ισχυρές αντικαρκινικές ιδιότητες.

Η χρήση του μανιταριού αυτού μειώνει τον πόνο και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ πολύ σπάνια παρατηρούνται επιπλοκές από την χρήση του καθώς είναι μη τοξικό ακόμα και σε μεγάλες ποσότητες.

Πρόκειται για προσαρμογόνο βότανο.Τα προσαρμογόνα βότανα παρέχουν αυτό ακριβώς που χρειάζεται το σώμα εκείνη τη στιγμή. Για παράδειγμα, ένα προσαρμογόνο βότανο κατάλληλο για την αρτηριακή πίεση μειώνει τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης σε υπερτασικούς, ενώ μπορεί επίσης να αυξήσει τη χαμηλή πίεση του αίματος. Ομοίως, ένα προσαρμογόνο βότανο κατάλληλο για την αντιμετώπιση των επιπέδων της χοληστερόλης, μπορεί να αυξήσει την καλή χοληστερόλη (HDL-C), χωρίς αυξήσει και την κακή (LDL-C). Μόνο 300 βότανα έχουν αναγνωριστεί ως προσαρμογόνα, με το Ganoderma Lucidum να είναι στην κορυφή της λίστας.

Συνοψίζοντας λοιπόν θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα μανιτάρι Omanitus Ganoderma Lucidum μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο πρόληψης διαφόρων ασθενειών καθώς συμβάλει αποτελεσματικά στην βελτίωση μιας πληθώρας ασθενειών όπως αναφέρθηκε παραπάνω χάρη στις αναλγητικές, αντιαλλεργικές, αντιφλεγμονώδες, αντιβακτηριδιακές, αντιοξειδωτικές κ.α. ιδιότητες του.

Ας μην είμαστε τόσο καχύποπτοι όταν γνωρίζουμε κάτι καινούριο!Άλλωστε υπάρχουν τόσα βιολογικά προϊόντα που έχουν μπει στη ζωή μας!Ένα είναι κι αυτό,απλά διατίθεται και συνδυασμένο με καφέ,που σχεδόν όλοι πίνουμε... Εγώ πάντως εδώ και αρκετό διάστημα που πίνω τον συγκεκριμενο καφέ,νιώθω πολύ καλύτερα! :)

Πέρυσι την περίοδο της γρίπης το είχα πάρει για όλα αυτά που αναφέρεις παραπάνω και η αλήθεια είναι πως δεν άρπαξα κάτι. Κατά τα άλλα η απάντηση σου ειναι πολύ δύνατη και ενημερωμένη.

• 3 months later...

Eμενα ο αδελφος μου πουλαει σκετο γανοδερμα και το βαζουμε μονοι μας στο τσαι και στο καφε χωρις να αγοραζουμε τον οργανικο καφε,οποτε ειμαι και σιγουρη την ποσοτητα που περιεχει το ροφημά μου και μου βγαινει και οικονομικότερα.

Διαφημίσεις

• 7 months later...

Το άκουσα από τον αδερφό μου ,που είναι της γυμναστικής κ καλής διατροφής.Μόλις τρείς ημέρες έχω ξεκινησει να το παίρνω σε κάψουλες κ ο καφές καλή ιδέα ακούγεται!

Όπου κοίταξα στο διαδύκτιο, το συγκεκριμένο συμπλήρωμα έχει κ θεραπευτικές επιδράσεις !Εξαιρετικό!

• 1 year later...

Εγώ το χρησιμοποιώ 2 χρόνια...οχι σε καφέδες κ σε χάπια. Σαν φυσικό προιον από ένα συγκεκριμένο μαγαζί. Εγώ το παίρνω σε σκόνη κ καθόλου επεξεργασμένο.

Είναι τρομερά ενεργειακό, προσφέρει ευεξία. Περιττό να πω πως δεν έχω αρπάξει ούτε συνάχι!

Εγώ το χρησιμοποιώ 2 χρόνια...οχι σε καφέδες κ σε χάπια. Σαν φυσικό προιον από ένα συγκεκριμένο μαγαζί. Εγώ το παίρνω σε σκόνη κ καθόλου επεξεργασμένο.

Είναι τρομερά ενεργειακό, προσφέρει ευεξία. Περιττό να πω πως δεν έχω αρπάξει ούτε συνάχι!

Εγω το δινω στο γιο μου.Μπορεις να μου πεις το μαγαζι που το παιρνεις και την τιμη του.Ευχαριστω!:-D

Ο γιος μου ειναι χρονών.Δυστυχως είναι απίστευτα υπερκινητικός χωρίς όμως να υπάρχει διαταραχή.Μετά από μια ειδική εξέταση που κάναμε βρέθηκε ότι δεν μεταβολίζει εύκολα τα βαρέα μέταλλα και για γιαυτό υπάρχει αυτή η υπερκινητικότητα.Ο ίδιος ο γιατρός μου σύστησε το γανόδερμα.Του δίνω μία σοκολάτα την ημέρα και δύο καψουλάκια.Ενα των 90 και ένα των 18 ημερών.Δεν ξέρω αν η δοσολογία είναι σωστή.