Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

οφθαλμολογικη εξεταση

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εμας η παιδιατρος μας ειπε να κανουμε εξεταση οταν κλεισει τα 2 Εγω εκλεισα στο παιδων με παιδοοφθαλμιατρο για οκτωβρη.Η κουμπαρα μου οταν ηθελε να παει το βαφτιστηρα μου καποιοι οφθαλμιατροι που επικοινωνησε δεν δεχοντουσαν παιδια και καποιοι αλλοι της ελεγαν φερτον αλλα με "βαρεια καρδια".Πιστευω οτι αν μπορεις να βρεις παιδοοφθαλμιατρο καλυτερα γιατι θα ξερει και πως να χειριστει το παιδι.

UeNTp3.png

Υπάρχουν παιδοοφθαλμίατροι αλλά στο Παίδων όπου προσπάθησα να κλείσω ραντεβού μέσω του 1535 ο αυτόματος έλεγε να ξανατηλεφωνήσουμε για ραντεβού μετά από 2 μήνες...απ' ό,τι έμαθα αργότερα γενικά τα ραντεβού ανοίγουν κάποιες περιόδους και αν προλάβεις τότε έχει καλώς...τελικά πήγα σε έναν ξάδερφο του άντρα μου στην άλλη πλευρά της αττικής αλλά μου έφυγε το άγχος (φοβόμουν για στραβισμό). Το ιδανικό αν δεν επείγεσαι πιστεύω ότι είναι το Παίδων...

eNortjKzUjIyMjA2tVSyBlwwFW8C0g,,43.pngeNortjKzUjIyMjA2M1CyBlwwFVgCyg,,70.png

Να σου πω τη δικη μας οφθαλμο-εμπειρια.

Επειδη μας το ζητησαν απο το προνηπιο που εκανα αιτηση την πηγα στο νοσοκομειο για να ξεμπερδευουμε ανεξοδα.

Ενα ηρεμοτατο απογευμα, χωρις κοσμο χωρις φασαρια ολα χαλαρα.Ηξερε και τον χωρο απο τοτε που εβγαλε τις αμυγδαλες και δεν ειχαμε προβλημα.

Βεβαια να σας πως πως η κολλητη της αδερφης του αντρα μου ειναι οφθαλμιατρος εκει και την ξερει τη μικρη και εγω δε ξερω αλλον οφθαλμιατρο.

Στο ικα δε την πηγαινα με τιποτα ειχα παει εγω καποτε καιδεν εμεινα καθολου ικανοποιημενη απο την αντιμετωπιση σε μενα,δε θα βαζα σε διαδικασια τετοια το παιδι.

Και παλι ομως παρολο που την ηξερε τη κοπελα τη "δυσκολεψε". Οσο και να την προετοιμαζα μερες και την ειχα ενθουσιασει της ειχα πει "θα σου δειχνει ζωακια και τετοια και θα μας λες τι ειναι,και της αρεσε σαν ιδεα"

μετα απο λιγο το βαρεθηκε το "παιχνιδι".Και τελος δεν ηθελε να συνεργαστει με τιποτα στο τεστ με τα χρωμματα οποτε δε βγαλαμε σαφες συμπερασμα σαυτο( εχει ο αντρας μου ιστορικο με δαλτωνισμο στην οικογενεια κ

πρεπει να το τσεκαρουμε κ στα παιδια).

Δε ξερω αν πηγαινοντας σε παιδοφθαλμιατρο θα ηταν καλυτερα τα πραγματα, μαλλον οχι γιατι θα εβλεπε αγνωστο ανθρωπο πρωτη φορα.

Απλα τετοιες εξετασεις ενεχουν παντα τον κινδυνο να μην ειναι και πολυ σωστες εντελει και το παιδι θα πρεπει να ειναι σε καλη διαθεση οταν το πας για να θελει να συνεργαστει...Αν δε θελει τσαμπα τα $$ πραγματικα.

για το τεστ με τα χρωμματα μου ειπε πως θα το κοιταξουμε παλι του χρονου που θα ξαναπαμε για το χαρτι του νηπιου.

Στα γραφω μηπως σε βοηθησει η ιστορια μιας και την εχω προσφατη ;)

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

τελικα ο μπασιακος ειναι ΟΚ? ειδα πολλα ποστ και δεν βγαζω ακρη

αν ειναι τοσο τελειος επιστημονας δε με πειραζει να μην ειναι πολυ ομιλητικος

και οι αλλοι? ζιακας και ακομα ενας?

καταληξαμε καπου? πηγε κανεις προσφατα???

και για τι ποσα μιλαμε για μια εξεταση? με πμ αν θελετε...