Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS ΨΥΓΕΙΟ !!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Το ψυγείο μου πεθαίνει ............ Χρειάζομαι καινούριο, μέχρι 75 πόντους φάρδους, ελεύθερο, με αρκετό χώρο στην ψύξη, με κατάψυξη είτε επάνω είτε κάτω, νομίζω ότι αν είναι επάνω έχει περισσότερο χώρο στην ψύξη.

Από τιμή, τι να σας πώ, τα ΣΜΕΓΚ μου αρέσουν αλλά ευχαριστώ δεν θα πάρω. ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ !!!!!!!!!!

Θα μου άρεσε επίσης να έχει χρώμα.

Έχετε κάτι να μου προτείνετε ?

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Διαφημίσεις

εμεις αγορασαμε πριν ενα χρονο ενα aeg electrolux φοβερο.ειναο 70αρι εχει συντηρηση πανω κ καταψυξη κατω.εχει πολυ μεγαλο χωρο συντηρησης χωρο για μπουκαλια ξαπλωτα κ ενα μεγαλο συρταρι για λαχανικα φρουτα.η καταψηξη εχει δυο πολυ μεγαλα σε βαθος κ υψος συρταρια που χωρανε κ μενα μεσα.το διαλεξα πρωτον απο χωρους κ δευτερον για τα συρταρια συντηρησης κ καταψυξης εχουν ραγες κ σταματανε μονα τους χωρις να φοβασαι μηπως σου γυρισουν η σου πεσουν με το περιεχομενο τους.εχει εξωτερικο πανελ με θερμοκρασια που σου δειχνει αν κανει αποψυξη κτλ αν πεσει η θερμοκρασια χτυπαει αλαρμ κ αν ειχε διακοπη ρευματος στο βγαζει στην οθονη.το εχω λατρεψει αυτο το ψυγειο κ εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στην aeg σε οτι εχω παρει.μας κοστισε 1580 ευρω

http://www.kolomvounis.gr/default.asp?pid=19&la=1&catid=213&itmid=17870

έμεις έχουμε αυτό,το πήραμε τον αύγουστο του 2008...από αυτό το σίτε...

πολύ καλοί και μάλιστα μας είχε κατεβάσει την τιμή γιατί κάπου αλλού το είχαμε βρει φθηνότερα...το πήραμε τότε στην ίδια τιμή 780Ε με 30E μεταφορικά.

και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη,δεν είναι ακριβώς η φώτο που δείχνει,δεν έχει για παγωμένο νερό εξωτερικά...δεν γρατζουνίζεται γιατί είναι πλαστικό βαμένο inox.

έχει γυάλινα ράφια και το chill room που έχει πολύ βολικό,έχει αρκετό χώρο,345λτ...

pPyfp1.png

IxVpp1.png