Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φολικό Οξύ

Recommended Posts

Κορίτσια, γειά σας. Σήμερα μπήκα αισίως στην 6η βδομάδα. Ο γιατρός μου είχε δώσει να παίρνω φολικό οξύ 1 κάθε πρωί πριν μείνω έγκυος. Τώρα μου ζήτησε να παίρνω ένα πρωί κι ένα βράδυ. Προβληματίζομαι λιγάκι γιατί όπου ρωτήσω και διαβάσω, παντού γράφει για ένα την ημέρα. Μήπως ξέρετε εσείς κάτι περισσότερο;

Διαφημίσεις

γεια σου!

εγω επαιρνα ενα την ημερα αλλα για να σου λεει 2 ο γιατρος σου κατι παραπανω θα ξερει. μην ανησυχεις γιατι το φολλικο δεν ειναι φαρμακο ουτε και επιβαρυνει τον οργανισμο σου,ισα ισα καλο κανει βοηθωντας να ανπτυχθει καλυτερα η σπονδυλικη στηλη και το νευρικο συστημα του εμβρυου. ριξε μια ματια κι εδω http://www.fitdiet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=193:2009-04-23-11-35-08&catid=36:2008-10-14-09-22-09&Itemid=60

να εχεις μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

tt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

κοριτσια κι εμενα μου συστησε φολικο οξυ το folidex και παιρνω 1 καθε απογευμα,οπως μου ειπε ο φαρμακοποιος.Εχει σχεση τι ωρα θα το παρεις μεσα στην διαρκεια της ημερας?

Τα μωράκια είναι εκεί ψηλά και διαλέγουν σε ποιά κοιλίτσα θα μπούν....!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια κι εμενα μου συστησε φολικο οξυ το folidex και παιρνω 1 καθε απογευμα,οπως μου ειπε ο φαρμακοποιος.Εχει σχεση τι ωρα θα το παρεις μεσα στην διαρκεια της ημερας?

Οχι δεν παίζει ρόλο τι ωρα θα το πάρεις... Αρκεί να μην το ξεχνάς!! Κι εγώ ένα χαπάκι filicine παίρνω κάθε μέρα.

JWhLp3.png

Οχι δεν παίζει ρόλο τι ωρα θα το πάρεις... Αρκεί να μην το ξεχνάς!! Κι εγώ ένα χαπάκι filicine παίρνω κάθε μέρα.

ευχαριστω πολυ..........

Τα μωράκια είναι εκεί ψηλά και διαλέγουν σε ποιά κοιλίτσα θα μπούν....!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• 1 month later...

κοριτσια εγω παιρνω το ferofolic 500 που ειναι σιδερο και φολικο μαζι.Αυτο παιρνω απο παλια γιατι εχω ελλεψη σιδηρου.οποτε αυτο συνεχισα και στην πρωτη και σε αυτην την εγκυμοσυνη.Παντως στην πρωτη εγκυμοσυνη γυρω στον πεμπτο επειδη επεσαν αρκετα τα επιπεδα σιδηρου επερνα 2 την ημερα οποτε 2πλο φολικο επισης.

Διαφημίσεις