Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

siblings without rivalry

Recommended Posts

για οσες εχουν προβλημα οπως εμενα που τα παιδια συνεχως μαλωνουν και δεν εχετε στιγμη ηρεμιας......αυτο το συγκεκριμενο βιβλιο μου το προτειναν 2-3 φιλες απο εξωτερικο και μπορω να πω οτι δεν πιστηκα εντελως

αλλα....το αγορασα απο το αμαζον (ειναι αγγλοφωνο) και ειναι φοβερο βιβλιο!!!! εχει να κανει με το πως πρεπει να μιλαμε στα παιδια μας και πως να τα αντιμετωπιζουμε σε διαφορες πολυ ρεαλιστικες καταστασεις....ηδη ειμαι στα 3/4 του βιβλιου και εχω αρχισει να το εφαρμοζω σιγα-σιγα αλλα βλεπω μικρες μεν αλλα πολυ σημαντικες αλλαγες στα παιδια και στον εαυτο μου (φωναζω πολυ λιγοτερο!!)

το συνιστω ανεπιφυλακτα.....το λινκ ειναι αυτο απο αμαζον

http://www.amazon.co.uk/Siblings-Without-Rivalry-Children-Together/dp/1853406309/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1311050548&sr=8-1

Διαφημίσεις

αν και δεν έχω δεύτερο παιδάκι... θα το κοιτάξω οπωσδήποτε! να σε ρωτήσω οι συμβουλές του αφορά μόνο αδέρφια ή και το πως χειριζόμαστε τις διαφωνίες όταν παίζουνε με άλλα παιδάκια;

vyLxp3.pngG7Azp3.png

ειναι κυριως για αδερφακια αλλα διαβαζοντας το βιβλιο προσωπικα θα ελεγα οτι μπορεις να εφαρμοσεις τις τεχνικες στο δικο σου παιδι ανετα.....

Κορίτσια έχω διαβάσει και το siblings without rivalry, αλλά αυτό που πραγματικά μου έδωσε άλλη θεώρηση των πραγμάτων ήταν το:

How to Talk So Kids Will Listen and Listen So Kids Will Talk

επίσης των ίδιων συγγραφέων και επίσης στο Amazon:

http://www.amazon.co.uk/Talk-Kids-Will-Listen-Child/dp/1853407054/ref=pd_bxgy_b_img_b

Η διαφορά του με άλλα βιβλία τύπου διαπαιδαγώγησης που έχω διαβάσει είναι:

-Η πολύ απλή και προσιτή γλώσσα (αν και στα αγγλικά)

-Τα παραδείγματα από το πώς εφάρμοσαν κάποιες μεθόδους άλλοι γονείς

-Το ότι πραγματικά σου λέι τί να κάνεις με παραδείγματα των μεθόδων

-Το ότι είναι άμεσσα εφαρμόσιμα και έχουν αποτέλεσμα!!!

Το συνιστώ ανεπιφίλακτα...

Διαφημίσεις

• 6 months later...
ναι θελω να το παρω και αυτο εχω ακουσει πολλα καλα σε οσους το εχουν εφαρμοσει....

κοριτσια... υπαρχει περίπτωση να μου το δανείσει καμια σας να το διαβάζω και να το επιστρέψω??

μήπως...???????:oops:

xx

SM