Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

περιοδος και αγχος

Recommended Posts

ειμαι 11 τα εκλεισα στι 1 μαρτιου αλλα στις 18 ιανουαριου μου ηρθε η περιοδος!:-(

δεν ειμαι υστερικη ουτε ουρλιαξα ουτε κατι τετοιο και ευτηχως δεν ποναω μονο στην κοιλια ειμαι 62 κιλα και 1,60 σε υψος αλλα φοβουμαστε οτι θα ψηλωσω λιγο ακομη!ο μπαμπας ειναι ψηλος αλλα η μαμα 1,64 αλλα ο παππους πολυ ψηλος!!

θα μπορουσατε λοιπν να μου δωσετε συμβουλες πως να αντιμετωπεισωπονους και τετοια και να μου πειτε αν θα ψηλωσω κιαλλο?:?::?::?:

Διαφημίσεις

εμενα 11.5 μου ηρθε περιοδος!

τωρα ειμαι 1.60 και τοτε ημουν 1.57:rolleyes: δεν ειναι 100% οτι δε θα ψηλωσεις αλλο.εχει κοπελες που ειναι 1.75 κ οταν τους ηρθε περιοδος ηταν 1.65!

αλλα ξερεις κατι?το υψος να μη σε απασχολει.οκ δεν εισαι και νανος!κ 1.65-1.67 να γινεις μια χαρα ειναι πιστευω!

την υγεια σου να εχεις και το υψος θα ανακαλυψεις αργοτερα στη ζωη σου πως τελικα ειναι το τελευταιο που πρεπει να σε νοιαζει!

το αν θα ψηλωσεις εξαρταται και απο το αν ειχες παρει αποτομα υψος πριν την περιοδο. αν οχι τοτε εχεις μεχρι 10-12 ποντους περιθωριο να ψηλωσεις ακομη. εγω μετα την περιοδο (8,5 χρονων απεκτησα περιοδο) δεν ψηλωσα αλλο πηρα μονο μερικους ποντους. πιστευω το ιδιο θα ειναι και η κορη μου γιατι ακολουθει τα χναρια μου στο υψος...μην ανησυχεις παντως νομιζω οτι με μαμα 1,64 και μπαμπα ψηλο θα ψηλωσεις και αλλο. οσο για τους πονους θυμαμαι οτι οτι τις πρωτες φορες (2-3) πονουσα τοσο πολυ που δεν πηγαινα ουτε σχολειο , απο τοτε δεν εχω ξαναπονεσει ποτε!!! εχω περιοδο χωρις κανενα πονο.

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png

Διαφημίσεις

τωρα που το ειπες απρικοτ

και εγω ειχα παρει αποτομα υψος.απλα δεν ηξερα οτι παιζει ρολο:shock:

ναι εχει γιατι σημαινει οτι εισαι πριν την τελικη αυθεια;)

ποπο πολυ νωρις!!εγω δεν ποναω μονο η μεση μου αλλα καταταλα ειμαι ενταξει!!παιρνω αποτομα υψος καθε καλοκαιρι ελπιζω ομως να μην μεινω 1,60!

οχι κοριτσακι μην αγχωνεσαι....:D

έχω δύο δωράκια

UDcLp3.png euQwp3.png