Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εχουμε κρίση?

Recommended Posts

Εδω και λίγες μέρες προσπαθώ να κλείσω ξενοδοχείο στην Καλαμάτα ή στη Φοινικούντα και είναι όλα κλεισμένα μέχρι 15/8(τα περισσότερα) και με τιμές 160ευρώ τη βραδιά!:shock::shock:

Απορώ πως είναι δυνατόν εν μέσω κρίσης να κλείνονται όλα τα δωμάτια με αυτές τις τιμές...για να μην πω για τα ταβερνάκια που είναι μονίμως τίγκα κ δεν βρίσκεις ποτέ να κάτσεις...

Χαζη η απορία μου,το ξέρω,αλλά αν έψαχνα σε νησί θα έλεγα οκ είναι και οι ξένοι τουρίστες.Αλλά Καλαμάτα? και απο οτι μου είπαν οι υπάλληλοι κρατήσεων στο τηλ. δουλεύουν με Ελληνες τουρίστες.

Και εγω το άφησα χαλαρα σίγουρη οτι θα βρω κάτι..τι να πω!

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βλεπω εχει κι αλλος την ιδια απορια με εμενα,εεεεε??

Δεν ξερω ειλικρινα..αλλα ενω εγω προσωπικα το ζω στην τσεπη μου και μπορεις ισως να με πεις κι απο τους προνομιουχους παρολαυτα...κι ενω γυρω-γυρω ολο κλαψες ακουω και "πω-πω τι παθαμε" το μεγαλυτερο ποσοστο των γνωστων και φιλων ολο και καπου θα παει....και δεν μιλαω για το εξοχικο που μπορει να διατηρει μια οικογενεια η την φιλοξενια σε φιλους....μιλαω για διακοπες οπως αυτες που ανεφερες....

Επισης γυρω μου τα καφε ειναι παντα μα παντα γεματα,απο φιλους στην Αθηνα ακουω οτι δεν βρισκεις να παρκαρεις πολλες φορες αν θες να πας για ενα ποτακι και επισης τα μπαρακια ειναι τιγκα,και στον ρουχισμο οι μαρκες δινουν και παιρνουν.....

Δεν ξερω τι να υποθεσω ειλικρινα...επισης προσπαθω να σκεφτω και την αλλη πλευρα..οτι κι εγω αν φετος δεν ειχα καποιες αλλες υποχρεωσεις που με αναγκαζουν να ειμαι "κρατημενη" θα ειχα την ανεση να παω για μια εβδομαδα διακοπες και να χαλασω ενα ευλογο ποσο και θα το εκανα χωρις τυψεις γιατι στο κατω-κατω τα δουλεψα και τα αξιζω....αλλα η ενσταση μου εντελει ειναι στις κορωνες διαμαρτυριας,στην κλαψα και στην ψευτομιρλα....

Δεν μπορει κυριε-κυρια μου να μην εχεις διατεινεσαι οτι "δεν βγαινεις",να ζητας δανεικα αλλα να θες και την πολυτελεια....Δεν ξερω ισως να ειμαι εγω ετσι που ιεραρχω αλλιως τις αναγκες της οικογενειας μου...αλλα ειλικρινα αν δεν ειχα για διακοπες (οπως και δεν εχω φετος) δεν θα πηγαινα πουθενα και δεν θα καθομουνα και να σκασω κιολας!

Αυτό ακριβώς!Η γκρίνια!και μεις κουτσα στραβά θα διαθέσουμε ενα ποσό και θα πάμε κάπου,αλλά μου φαίνεται τοοοσο παράξενο όλοι να κλαίγονται και να μη βρίσκεις ξενοδοχείο.Και δεν ψάχνω και τα τελείως οικονομικά...ενα νορμαλ όμορφο μέρος να περάσουμε καλά.

Και οι ξενοδόχοι?Κριση-κρίση και 200 η βραδιά!και φουλ το ξενοδοχείο...ε,τι βγαίνουν στις κάμερες και γκρινιάζουν δεν μπορώ να καταλάβω...

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Ρε κοριτσια την ιδια συζητηση ειχαμε με τον αντρα μου πριν κανα δυο μερες, αλλα συμπερασμα δεν βγαλαμε...Με την απορια μειναμε ....τι κανουμε εμεις λαθος?????

επειδη ξερω να σου πω για την συγκεκριμενη πολη, ειναι στις προτιμησεις ελληνων και ξενων τουριστων!καθε χρονο κατακλυζεται απο τουριστες, γιατι συνδυαζει τα παντα!πολλοι την προτιμουν και απο νησι, διοτι οι παραλιες της ειναι απαιχτες (ενταξει, οχι και σαν της κεφαλλονιας, αλλα ειναι πολυ καλες πραγματικα:cool: ).ειδικα η φοινικουντα ειναι αρκετα γνωστη.και μενα μου εκανε εντυπωση στην αρχη , και πριν παω να μεινω εκει για ενα διαστημα, την ελεγα χωριο:oops: αλλα ειναι πολυ ομορφη πολη και ιδιανικη για καλοκαιρι.

edit: παντως την ιδια απορια εχω και εγω με εσας, ανεξαρτητως τοποθεσιας. κριση κριση, αλλα ολοι θα πανε διακοπουλες....

Διαφημίσεις

Συμφωνώ,εχω ακούσει οτι είναι πανέμορφα τα μέρη εκεί.Το θέμα είναι αντε να πας διακοπές αλλά οι τιμές???Εγώ εκει απορώ...δεν είναι 50ευρώ το δίκλινο πχ αλλά 150!Και δεν βρίσκεις κιολας!Υποτίθεται στην κρίση όλοι ψάχνουν κάτι πιο οικονομικό...νομίζω...

10Ddp3.png

OaR2p3.png

οσα και να μου ερχονται στο μυαλο ειναι ακριβα..150αρια και βαλε δηλαδη..αλλα για να μην τα αδικω, τα αξιζουν τα λεφτα τους.πχ το ρεξ, ειναι το καλυτερο που εχω παει.πεντακαθαρο,προσεγμενο απ ακρη σ ακρη, το φαγητο του υ-πε-ρο-χο,τα παντα σου λεω. αλλα αυτη η εποχη δεν ενδεικνυται για να δινουμε 150αρια την βραδια. ενα αλλο οικονομικο ηταν το βυζαντιο, δεν ξερω αν υπαρχει ακομα, ειναι στην κεντρικη πλατεια, την αριστομενους, παραδιπλα.τα αλλα, ειναι κατω στην παραλια, και ειναι επισης ακριβα...εχεις σκεφτει ισως για ενοικιαζομενα δωματια?πρεπει να εχει και στην βεργα, στην παραλια.

Εντάξει,δεν θα κάτσουμε και κανα μήνα...αν αξίζει να τα δώσω.Αρκεί να έχει δωμάτιο τις ημερομηνίες που θέλουμε!

Θα ψάξω το ρεξ που λες στο γοογλ και θα δω

θενκσσσσσ!!!!

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Ωραίο φαίνεται!Απορώ γιατι δεν μου το έβγαζε στην αναζήτηση.Θα τηλ αργότερα και ελπίζω κάτι να πετύχω.

Γράφει τιμή δίκλινου 99ευρώ...χμ καλύτερα απο τα 160!

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

ειναι καταπληκτικο πραγματικα, και οι ανθρωποι ακρως εξυπηρετικοι και ευγενικοι. θεωρειται απο τα καλυτερα , αν οχι το καλυτερο της καλαματας.(εαν φατε εκει, να δοκιμασεις εξοχικο, το θυμαμαι και πεθαινω :P ).θα μεινεις πολυ ευχαριστημενη, στο εγγυωμαι.

Βλεπω εχει κι αλλος την ιδια απορια με εμενα,εεεεε??

Δεν ξερω ειλικρινα..αλλα ενω εγω προσωπικα το ζω στην τσεπη μου και μπορεις ισως να με πεις κι απο τους προνομιουχους παρολαυτα...κι ενω γυρω-γυρω ολο κλαψες ακουω και "πω-πω τι παθαμε" το μεγαλυτερο ποσοστο των γνωστων και φιλων ολο και καπου θα παει....και δεν μιλαω για το εξοχικο που μπορει να διατηρει μια οικογενεια η την φιλοξενια σε φιλους....μιλαω για διακοπες οπως αυτες που ανεφερες....

Επισης γυρω μου τα καφε ειναι παντα μα παντα γεματα,απο φιλους στην Αθηνα ακουω οτι δεν βρισκεις να παρκαρεις πολλες φορες αν θες να πας για ενα ποτακι και επισης τα μπαρακια ειναι τιγκα,και στον ρουχισμο οι μαρκες δινουν και παιρνουν.....

Δεν ξερω τι να υποθεσω ειλικρινα...επισης προσπαθω να σκεφτω και την αλλη πλευρα..οτι κι εγω αν φετος δεν ειχα καποιες αλλες υποχρεωσεις που με αναγκαζουν να ειμαι "κρατημενη" θα ειχα την ανεση να παω για μια εβδομαδα διακοπες και να χαλασω ενα ευλογο ποσο και θα το εκανα χωρις τυψεις γιατι στο κατω-κατω τα δουλεψα και τα αξιζω....αλλα η ενσταση μου εντελει ειναι στις κορωνες διαμαρτυριας,στην κλαψα και στην ψευτομιρλα....

Δεν μπορει κυριε-κυρια μου να μην εχεις διατεινεσαι οτι "δεν βγαινεις",να ζητας δανεικα αλλα να θες και την πολυτελεια....Δεν ξερω ισως να ειμαι εγω ετσι που ιεραρχω αλλιως τις αναγκες της οικογενειας μου...αλλα ειλικρινα αν δεν ειχα για διακοπες (οπως και δεν εχω φετος) δεν θα πηγαινα πουθενα και δεν θα καθομουνα και να σκασω κιολας!

Και εγω την ιδια απορια ειχα,αλλα σημερα εντελως συμπτωματικα την ελυσα μετα απο τηλ. συζητηση που ειχα με φιλη που ενω ειναι πνιγμενη στα χρεη μου ανακοινωσε οτι εκλεισαν οικογενειακως για ενα μηνα να πανε σε κοσμοπολιτικο κυκλδιτικο νησι.Και εμεινα αφωνη. Φυσικα δεν της ειπα κατι.Οπως καταλαβες φιλη Marsolan οι περισσοτεροι αφηνουν πισω απληρωτες υποχρεωσεις και διαθετουν τα χρηματα τους για διακοπες.Σημειωτεων η συγκεκριμενη εχει μονιμως το τηλ/νο κομμενο και παντα μου κανει αναπαντητες απο κινητο για να την καλεσω πισω.Και η κλαψα, κλαψα.Και εγω μαζι σου πρωτα θα καλυπτα τις υποχρεωσεις μου και μετα διακοπες! Και αν δεν μπορουσα Αθηνα και παλι Αθηνα!!

nSRtp3.png

Εξίσου τραγικό-γνώμη μου πάντα και δεν θέλω να προσβάλω κανένα-θεωρώ οταν έδιναν οι τράπεζες τα...διακοποδάνεια!Ε,οχι και να πάρω δάνειο για να το παίξω "κάποια" και να κάνω πλουσιοπάροχες διακοπές.Αν έχω παω αν δεν έχω,όπως λες,μια χαρά και στην Αθήνα!

10Ddp3.png

OaR2p3.png

φυσικα και ειναι τραγικο!εδω δεν ειχαν ουτε να φανε μερικοι, χρωστουσαν παντου, αλλα το διακοποδανειο απαιραιτητο. δεν καταλαβαινω την λογικη τους. εαν εχεις πας, δεν εχεις δεν πας.θεωρω πως πρεπει να γινεται σωστη ιεραρχηση αναγκων.δεν λεω πως ολοι μας εχουε αναγκη απο καποια ξεκουραση.αλλα μεχρι εκει που σηκωνει η τσεπη μας, και αν σηκωνει..

Παίρνουν δάνεια-κάρτες κλπ και μετά γκρινιάζουν το χειμώνα"ακρίβυνε το ενα ακρίβυνε το άλλο-δεν βγαίνουμε"...και μιζεριάζουν για να πληρώσουν τις δόσεις των...διακοπών!

τι να πεις,όπως καταλαβαίνει ο καθένας κάνει

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

revythaki επειδη θες να έρθεις στα μέρη μου, να ξέρεις οτι το ρεξ αν και πολύ ωραίο ξενοδοχείο, είναι στο κέντρο της Καλαμάτας (πιο κέντρο δε γίνεται!) και όχι δίπλα σε παραλία!

αν θες πάρε ενα τηλεφωνάκι στο haikos hotel το οποίο δεν είναι υπερλουξ αλλά είναι στον παραλιακό δρόμο, δίπλα στη θάλασσα και σε αυτη την ευθεία βρίσκονται τα πάντα!!!

καφετεριες, ταβερνάκια, παιδοτοπος καλοκαιρινός....

http://www.haikos.gr/gr/where.htm

Παίρνουν δάνεια-κάρτες κλπ και μετά γκρινιάζουν το χειμώνα"ακρίβυνε το ενα ακρίβυνε το άλλο-δεν βγαίνουμε"...και μιζεριάζουν για να πληρώσουν τις δόσεις των...διακοπών!

τι να πεις,όπως καταλαβαίνει ο καθένας κάνει

Revythaki κοιτα και αυτο το ξενοδοχειο στην Στουπα www.tria-apartments.com δεν εχω παει αλλα εχει κλεισει μια γνωστη μου .Μπηκα στο site και μου φανηκε πολυ καλο.Απο τιμες δεν ξερω να σου πω.

Συμφωνω για τα παραπανω που εγραψες και αν εσυ δεν κλαιγεσαι γιατι πας συντηρητικα και εισαι πιο λογικη σου λενε οτι εσυ δεν εχεις αναγκη οτι εχεις λεφτα και αλλες τετοιες χαζομαρες.Για χρονια φιλοι και κουμπαροι μας ζουσαν κιμπαρικα και συνεχεια παραπονιομουν στον αντρα μου οτι ειδες αυτοι πανε τα τριημερα τους σε καλα ξενοδοχεια και εμεις τιποτα, ειδες η ταδε ειναι ντυμενη στην τριχα και εγω δεν μπορω να διαθεσω ουτε 50 ευρω για εμενα κλπ.Και φετος ειναι η χρονια των αποκαλυψεων μια και ολα αυτα τα εκαναν με χρηματα δανεικα.Και ο αντρας μου τωρα μου λεει ειδες που συνεχεια μου γκρινιαζες ετσι ηθελες να ειμαστε και εμεις?Και εχει απολυτο δικιο ο χριστιανος και εγω τον επρηζα τοσα χρονια.

nSRtp3.png

revythaki επειδη θες να έρθεις στα μέρη μου, να ξέρεις οτι το ρεξ αν και πολύ ωραίο ξενοδοχείο, είναι στο κέντρο της Καλαμάτας (πιο κέντρο δε γίνεται!) και όχι δίπλα σε παραλία!

αν θες πάρε ενα τηλεφωνάκι στο haikos hotel το οποίο δεν είναι υπερλουξ αλλά είναι στον παραλιακό δρόμο, δίπλα στη θάλασσα και σε αυτη την ευθεία βρίσκονται τα πάντα!!!

καφετεριες, ταβερνάκια, παιδοτοπος καλοκαιρινός....

http://www.haikos.gr/gr/where.htm

ναι, ξεχασα να το αναφερω. ειναι στο κεντρο, στην αριστομενους το ρεξ.απλα επειδη εγω εκει ειχα μεινει καποιες φορες που χρειαστηκε, ημουν απολυτα ευχαριστημενη και το συνεστησα:D

στο haikos πήρα και δεν υπάρχει τίποτα μέχρι και τα μέσα Αυγουστου...Οντως ωραίο ξενοδοχείο!

Το comfy ειναι καλό?

ναι είναι πολύ ωραίο και καινούριο αλλά δεν είναι ούτε στην παραλία ούτε στο κέντρο!!!είναι ενδιαμεσα!!!

στο Ταυγετος πήρες?

Κρίση υπάρχει...υπάρχει κόσμος άνεργος που δεν θα πάει καν για ένα μπάνιο όχι για διακοπές...μην κρίνεται μόνο από γνωστούς σας....

Τώρα όσοι δουλεύουν ΑΚΟΜΑ και μπορούν να διαθέσουν για ξενοδοχεία πάνε όλοι μα όλοι από μέσα Ιουλίου ως μέσα Αυγούστου που παίρνουν άδεια....γιατί σας κάνει εντύπωση που όλα είναι κλεισμένα?

Βρε παιδιά 11.000.000 είμαστε όλοι θα πεινάμε?? Κάποιοι έχουν ακόμα (και θα έχουν).

Aκριβώς.Και ναι έχουμε κρίση.Εγώ προσωπικα οχι διακοπές δεν μπορώ να πάω,αλλά ούτε για μπάνιο γιατί σκέφτομαι τη βενζίνη.όμως όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων,μπορεί κάποιος να τα αφήνει όλα απλήρωτα και να πηγαίνει στο πιο κοσμοπολίτικο νησί,τι να πείς??