Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι συνέβη ξαφνικά?

minak

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα!

Η Ζετούλα μου είναι 8,5 μηνών και μέχρι τώρα είναι σαν να μην είχαμε μωράκι στο σπίτι! Με τα γεύματά της, με τον μεσημεριανό και τον βραδινό κυρίως ύπνο (πέραν της μιας φοράς ξύπνημα, θηλάζουμε) χωρίς πρόβλημα και φασαρίες!

Βγάλαμε και τα 4 πρώτα μας δοντάκια χωρίς να το καταλάβουμε! Ούτε κλάματα ούτε ανησυχίες!

Και όλα άρχισαν ξαφνικά:(:(:(

Μόλις την βάλω για ύπνο ακολουθώντας την συγκεκριμένη ρουτίνα ύπνου αρχίζει και κλαίει ενώ φαίνεται ότι νυστάζει.Και μόλις ηρεμήσει και πάω να βγω από το δωμάτιο γίνεται το έλα να δεις.(Το ίδιο γίνεται και μέσα στη μέρα που την βάζω για ύπνο).Ξυπνάει το βράδυ πολλές φορές και δεν ξανακοιμάται αν δεν την πάρουμε αγκαλίτσα (ποτέ δεν κοιμόταν έτσι). Την παίρνω αγκαλίτσα, αφού πρώτα έχω προσπαθήσει να την ηρεμήσω ξαπλωμένη, και κοιμάται κατ΄ευθείαν σχεδόν. Μόλις κάνω να την βάλω στην κούνια πάλι το ίδιο.

Αν κοιμηθεί, υπάρχει περίπτωση να ξυπνήσει πάλι σε κανά δεκάλεπτο και πάλι τα ίδια.

Προχτές έκανε 3 ώρες μέχρι να ξανακοιμηθεί!!:(:(:(

Εχτές κοιμήθηκε στις 10,30. Ξύπνησε στις 1,30 και αφού στην μια ώρα και κάτι δεν είχα καταφέρει να την κοιμήσω την έβαλα στο στήθος αφού ακόμα θηλάζουμε και κοιμήθηκε μέχρι τις 6,30 το πρωί όπου και τρώμε ούτως ή άλλως.

Τι γίνεται τώρα και συμβαίνουν όλα αυτά?

Έκανα κάτι? Δεν αρκεί το γάλα μου? Είναι τα δοντάκια της? Αλλά αφού τα άλλα βγήκαν χωρίς να το καταλάβουμε!

Πείτε μου σας παρακαλώ την γνώμη σας:?::?:

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

Διαφημίσεις

το οτι τα πρωτα τα εβγαλε χωρις ενοχλησεις δε σημαινει οτι θα τα βγαλει ολα ετσι.ισως τα επομενα να την ενοχλουν η να ποναει!

εμαθε τωρα και την αγκαλια...γιατι δε δοκιμαζεις να ξαπλωσεις μαζι της στο κρεβατι να της δωσεις και ενα πανακι να τριβει τη μουριτσα της(τα μωρα νανουριζονται απιστευτα μαυτο!) και να κοιμηθει?ειναι καλυτερο απο το να την εχεις στα χερια...

υγ . τα μωρα μας ειναι ακριβως την ιδια μερα γεννημενα η νομιζω?

Προσπαθώ όσο μπορώ να μην την παίρνω αγκαλιά!

Αυτή είναι η τελευταία λύση γιατί δεν θέλω να την μάθω όπως λες.:(

Μέσα στην μέρα δεν την παίρνουμε αγκαλιά τόσο ώστε να μάθει. Είναι στο πάρκο της, στην στράτα της ή κάτω για να μάθει να μπουσουλάει. Δεν την έχουμε αγκαλιά δηλαδή.

Μόνο το βράδυ γίνεται αυτό.

Λες να είναι τα δοντάκια της?

ΥΓ Ναι τα ζουζούνια μας. Είναι την ίδια μέρα γεννημένα!:):):) Να μας ζήσουν και να είναι καλά και όλα τα παιδάκια του κόσμου! Να τα χαίρεσαι!:):):)

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

σευχαριστω να χαιρεσαι και εσυ τη μικρουλα σου!

ισως να ειναι τα δοντια της.δε βρισκω αλλο λογο που μπορει ετσι εντελως ξαφνηκα να χαλασε το προγραμμα της.και ειδικα να θελει αγκαλια.ισως το ζηταει σαν παρηγορια επειδη ποναει.γιαυτο αν ξαπλωσεις διπλα της θα σε αισθανεται κοντα της και θα κοιμηθει πιστευω.

ασχετο αλλα η δικια μου δε καθεται στο παρκο.(τυχερη εισαι)

θελει να μπουσουλαει σε ολο το σπιτι να φωναζει ''κουκου κα''(κουκου τζα:rolleyes::rolleyes:) , να πιανεται απο τραπεζακια καναπεδες να σηκωνεται ορθια και να περπαταει στα πλαγια σαν το καβουρακι!:rolleyes:

συνεχεια το μυαλο σαυτη το εχω και παλι χτυπαει!

παρε καμια φυτικη αλοιφη για τα ουλα της απο αυτες που μπαινουν στο ψυγειο.και υπομονη!!

εχει γινει καποια αλλαγη στο σπιτι γιατι τα παιδια με οποιαδηποτε αλλαγη επηρεαζονται και αγχωνονται,επισης το παιδακι σου μεγαλωνει μην τοξεχνας δεν μπορει να ειμαστε μια ζωη οι ιδιοι καταλαβαινει περισσοτερα εχει τα θελω της οποια και αν ειναι αυτα και γενικα αντιδρα το παιδι οποτε δεν χρειαζεται να ανησυχεις προσπαθησε να την καταλαβεις να δεις τι ακριβως ειναι αυτο που την ενοχλησε και αν υπαρχει πραγματικα κατι που την ενοχλησε μπορει απλα να ειναι ενα αλμα αναπτυξης,ευχομαι συντομα να βρειτε την ηρεμια σας

Διαφημίσεις

σευχαριστω να χαιρεσαι και εσυ τη μικρουλα σου!

ισως να ειναι τα δοντια της.δε βρισκω αλλο λογο που μπορει ετσι εντελως ξαφνηκα να χαλασε το προγραμμα της.και ειδικα να θελει αγκαλια.ισως το ζηταει σαν παρηγορια επειδη ποναει.γιαυτο αν ξαπλωσεις διπλα της θα σε αισθανεται κοντα της και θα κοιμηθει πιστευω.

ασχετο αλλα η δικια μου δε καθεται στο παρκο.(τυχερη εισαι)

θελει να μπουσουλαει σε ολο το σπιτι να φωναζει ''κουκου κα''(κουκου τζα:rolleyes::rolleyes:) , να πιανεται απο τραπεζακια καναπεδες να σηκωνεται ορθια και να περπαταει στα πλαγια σαν το καβουρακι!:rolleyes:

συνεχεια το μυαλο σαυτη το εχω και παλι χτυπαει!

παρε καμια φυτικη αλοιφη για τα ουλα της απο αυτες που μπαινουν στο ψυγειο.και υπομονη!!

Στο πάρκο κάθεται ίσα ίσα γιατί θέλει να μάθει να σηκώνεται! την βλέπω ότι πιάνεται από τις λαβές και βάζει δύναμη να σηκωθεί. Καθιστή με τίποτα!!:) Αλλά κάτι είναι και αυτό!:):) Αλλά ούτε και μπουσουλάει. Προβλέπω να περπατάει κατευθείαν!

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου! Μακάρι να πιάσει κάτι από αυτά:wink:

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

εχει γινει καποια αλλαγη στο σπιτι γιατι τα παιδια με οποιαδηποτε αλλαγη επηρεαζονται και αγχωνονται,επισης το παιδακι σου μεγαλωνει μην τοξεχνας δεν μπορει να ειμαστε μια ζωη οι ιδιοι καταλαβαινει περισσοτερα εχει τα θελω της οποια και αν ειναι αυτα και γενικα αντιδρα το παιδι οποτε δεν χρειαζεται να ανησυχεις προσπαθησε να την καταλαβεις να δεις τι ακριβως ειναι αυτο που την ενοχλησε και αν υπαρχει πραγματικα κατι που την ενοχλησε μπορει απλα να ειναι ενα αλμα αναπτυξης,ευχομαι συντομα να βρειτε την ηρεμια σας[/quote

Καμία αλλαγή δεν έχει γίνει για αυτό μου φαίνεται περίεργο να άλλαξε έτσι ξαφνικά. Λες περα από τα δόντια που μπορεί να είναι αυτό το άλμα ανάπτυξης να οφείλεται στο ότι θέλει πχ να περπατήσει, μπουσουλήσει κτλ ή άσχετο???

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

εχει γινει καποια αλλαγη στο σπιτι γιατι τα παιδια με οποιαδηποτε αλλαγη επηρεαζονται και αγχωνονται,επισης το παιδακι σου μεγαλωνει μην τοξεχνας δεν μπορει να ειμαστε μια ζωη οι ιδιοι καταλαβαινει περισσοτερα εχει τα θελω της οποια και αν ειναι αυτα και γενικα αντιδρα το παιδι οποτε δεν χρειαζεται να ανησυχεις προσπαθησε να την καταλαβεις να δεις τι ακριβως ειναι αυτο που την ενοχλησε και αν υπαρχει πραγματικα κατι που την ενοχλησε μπορει απλα να ειναι ενα αλμα αναπτυξης,ευχομαι συντομα να βρειτε την ηρεμια σας[/quote

Καμία αλλαγή δεν έχει γίνει για αυτό μου φαίνεται περίεργο να άλλαξε έτσι ξαφνικά. Λες περα από τα δόντια που μπορεί να είναι αυτό το άλμα ανάπτυξης να οφείλεται στο ότι θέλει πχ να περπατήσει, μπουσουλήσει κτλ ή άσχετο???

φυσικα μπορει και ειναι ολα αυτα που ειπες θελει να περπατησει να μπουσουλησει και ολα τα σχετικα,θα νευριαζει αν δεν της δινει αυτο που θελει,θα τραβαει την προσοχη σου με διαφορους τροπους κλπ σιγα σιγα θα βρει παλι τους ρυθμους της εστι ειναι αυτα φασης ειναι που περνανε

Ευχαριστώ πολύ Μαρία 2010. Ελπίζω να είναι μια φάση που θα περάσει και για μας και για την ζουζούνα μας!

Να είσαι καλά!

3OQKp2.png

Tyj9p2.png

Εχεις σκεφτει μηπως ζεστενεται???

Κι εμενα η δικια μου εκει που κοιμοταν ολο το βραδυ ξαφνικα απο τον Ιουνιο αρχισε να ξυπναει μεσα στη νυχτα, βεβαια δεν ξυπνουσε εντελως δεν τη σηκωνα απο το κρεβατι της εδινα την πιπιλα της χαιδευα την πλατουλα και κομοτανε αλλα αυτο γινοταν 3-4 φορες κατα τη διαρκεια της νυχτας. Οποτε εδω και μια βδομαδα που ανοιγω το aircondition (στους 27 βαθμους στο πιο χαμηλο και με την πορτα του δωματιου ανοιχτη) η μπουμπου κοιμαται σερι μεχρι τις 9, 10 το πρωι. Τη σκεπαζω βεβαια με σεντονακι αλλα επιδη ξεσκεπαζεται της βαζω κι ενα φανελακι.

bjTVp2.pngDG1bp2.png

Διαφημίσεις

Το σκέφτηκα και αυτό. Γιατί αν εμείς ζεσταινόμαστε μια αυτές οι ψυχούλες ζεσταίνονται δέκα.

Αχ! Τι να πω! Μακάρι να μπορούσα να καταλάβω τι φταίει!:(:(:(:(

3OQKp2.png

Tyj9p2.png