Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ...

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΝ 30 ΕΒΔΟΜΑΔΑ Κ ΗΔΗ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΑΛΛΟ. Η ΜΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΠΕΘΕΝΕΙ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΩ 6 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ Κ ΥΠΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ. ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΙΑΣΑΝ Κ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ. ΝΙΩΘΩ ΣΑΝ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ. ΤΟ ΣΕΞ ΟΤΙ ΝΑΝΕ. ΔΝ ΕΧΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΡΕΞΗ ΕΝΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ. ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΕΙΜΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ? ΕΧΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΝΟΜΙΖΩ Κ ΟΛΑ ΜΟΥ ΦΤΑΙΝΕ. ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΤΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΧΑΤΕ?

Διαφημίσεις

Εγω την Δευτερα μπαινω 30η εβδομαδα.Σε καταλαβαινω απολυτα εγω περα απο οσα λες εχω και προβλημα με συσπασεις και μου συστησε ξαπλα και ξεκουραση και μου την εχει δωσει απιστευτα.Η ψυχολογια μου ηταν που ηταν χαλια απ την αρχη τωρα παρα εγινε.Νιωθω πως δεν αντεχω αλλο

Κορίτσια τυχαία έπεσα στο θέμα σας, και απλά θα σας πω τις σκέψεις μου...

δεν έχω καταφέρει να βρεθώ στη θέση σας γιατί και τις 2 φορές που έμεινα έγκυος τα έχασα τα μωράκια μου...

την πρώτη φορά που έμεινα είχα πητ 12 σεπτεμβρίου δηλ. 15 αυγουστο θα έμπαινα στον μήνα μου....είχα στενοχωρεθεί πάρα πολύ γιατί σκεφτόμουν πως θα την βγάλω το καλοκαίρι, θα είμαι σαν φάλαινα και άλλα τέτοια κλασικά άγχη των εγκύων...που να το φανταζόμουν πως θα περνούσα τέτοιο γολγοθά και τέτοια στενοχώρια και πως θα παρακαλούσα κάποια στιγμή να φτάσω να γίνω και εγώ μια γλυκειά φαλαινίτσα με ένα φαλαινάκι μέσα στην τεράστια κοιλιά μου....

μην στενοχωριέστε και μην κάνετε τέτοιες σκέψεις..δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από αυτό που ζείτε τώρα και σας το λεει κάποια που τόλμησε να το ζήσει 2 φορές και της το πήραν πίσω και τις 2....

19-02-2011 my first baby is gone...

25-06-2011 my second baby is gone...

12-05-2012 το θαύμα έγινε..καλωςήρθες μωρό μου!

tXbzp3.png

μμμ..χαλαρωσε και κοιτα να απομακρυνεσαι απο οτιδηποτε σε κουραζει..σκεψου οτι εχεις τουλαχιστον 8 εβδομαδες ακομα(δε σου λεω 10 μη σε αποκαρδιωσω:))

λοιπον ειμαι στην 34η εβδομαδα,σεξ εχω να κανω απο τοτε που εμεινα εγκυος, νιωθω κι εγω σαν ελεφαντας,εκανα το λαθος να με δω και σε φωτογραφια και απολαυσα ολο μου το μεγαλειο!θαλασσα πηγα 2 φορες και εφαγα την ταλαιπωρια του αιωνα,συν τοις αλλοις κανω δυο βηματα και νομιζω πως θα μου φυγει το παιδι...οι πονοι πλεον σε λεκανη,μεση και πλατη δεν παλευονται και τα ποδια μου μοιαζουν με φραντζολες! θες κι αλλα?μπορω να γραφω ατελειωτα!

παρε βαθειες ανασες και σκεψου οτι σε λιγο καιρο θα κρατας αγκαλια το μωρο σου...οκ παιδευομαστε λιγακι τωρα αλλα δεν αξιζει τον κοπο?ειναι ολα οσα αναφερεις και αναφερω πιο σημαντικα απο τα παιδακια μας?οχι βεβαια!απλα η ζεστη δυσκολευει λιγο την κατασταση...ολες ζοριζομαστε νομιζω κι αν καποια πει οτι πεταει θα πει ψεμματα.αλλα τι σημασια εχει παγματικα?σε λιγο καιρο δεν θα μετραει τιποτα απ'ολα αυτα,με το καλο το μικρο σου!

tt1108c2.aspx

Κορίτσια τυχαία έπεσα στο θέμα σας, και απλά θα σας πω τις σκέψεις μου...

δεν έχω καταφέρει να βρεθώ στη θέση σας γιατί και τις 2 φορές που έμεινα έγκυος τα έχασα τα μωράκια μου...

την πρώτη φορά που έμεινα είχα πητ 12 σεπτεμβρίου δηλ. 15 αυγουστο θα έμπαινα στον μήνα μου....είχα στενοχωρεθεί πάρα πολύ γιατί σκεφτόμουν πως θα την βγάλω το καλοκαίρι, θα είμαι σαν φάλαινα και άλλα τέτοια κλασικά άγχη των εγκύων...που να το φανταζόμουν πως θα περνούσα τέτοιο γολγοθά και τέτοια στενοχώρια και πως θα παρακαλούσα κάποια στιγμή να φτάσω να γίνω και εγώ μια γλυκειά φαλαινίτσα με ένα φαλαινάκι μέσα στην τεράστια κοιλιά μου....

μην στενοχωριέστε και μην κάνετε τέτοιες σκέψεις..δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από αυτό που ζείτε τώρα και σας το λεει κάποια που τόλμησε να το ζήσει 2 φορές και της το πήραν πίσω και τις 2....

Ειλικρινα λυπαμαι παρα πολυ που βιωσες κατι τοσο θλιβερο.Ειχα μια αποβολη πριν απο αυτη την κυηση και αυτο το εμβρυο με νυχια και με δοντια προσπαθει ο γιατρος να το κρατησω εχω περασει παρα πολλα και ακομα μεχρι να φτασω στο τελος δε ξερουμε.Γι αυτο μ εχει παρει πολυ απο κατω και δε σου κρυβω οτι φοβαμαι πολυ.

Διαφημίσεις

Ειλικρινα λυπαμαι παρα πολυ που βιωσες κατι τοσο θλιβερο.Ειχα μια αποβολη πριν απο αυτη την κυηση και αυτο το εμβρυο με νυχια και με δοντια προσπαθει ο γιατρος να το κρατησω εχω περασει παρα πολλα και ακομα μεχρι να φτασω στο τελος δε ξερουμε.Γι αυτο μ εχει παρει πολυ απο κατω και δε σου κρυβω οτι φοβαμαι πολυ.

Αχ, κοριτσάκι μου, δεν το λέω για να σας τρομάξω...προς θεου!

αυτά συμβαίνουν, απλά θέλω να σας θυμίσω, γιατί εμείς οι άνθρωποι είμαστε λίγο ξεχασιάρηδες, πόσο ΥΠΕΡΟΧΟ ειναι αυτό που ζειτε και όσο κ αν νιώθετε ταλαιπωρημένες ή κουρασμένες να σκέφτεστε ότι είναι ένα πραγματικό ΘΑΥΜΑ, το θαύμα της ζωής και πρέπει να το χαρείτε, να ρουφήξετε κάθε στιγμή και να την φυλάξετε σαν θησαυρό στην μνήμη σας γιατί σε λίγο καιρό θα σας δώσει τα μωράκια σας και τότε δεν θα μετράει τίποτα άλλο!!!:wink:;-)

tXbzp3.png

αυτά συμβαίνουν, απλά θέλω να σας θυμίσω, γιατί εμείς οι άνθρωποι είμαστε λίγο ξεχασιάρηδες, πόσο ΥΠΕΡΟΧΟ ειναι αυτό που ζειτε και όσο κ αν νιώθετε ταλαιπωρημένες ή κουρασμένες να σκέφτεστε ότι είναι ένα πραγματικό ΘΑΥΜΑ, το θαύμα της ζωής και πρέπει να το χαρείτε, να ρουφήξετε κάθε στιγμή και να την φυλάξετε σαν θησαυρό στην μνήμη σας γιατί σε λίγο καιρό θα σας δώσει τα μωράκια σας και τότε δεν θα μετράει τίποτα άλλο!!!:wink:;-)

Εχεις δικιο ομως ειμαστε ανθρωποι οπως ειπες και στη φυση μας ειναι να εχουμε και αδυναμιες.Το ξερω οτι το πιο σημαντικο ειναι να καταφερουμε να γεννησουμε τα παιδακια μας αλλα και το ψυχολογικο μαζι με τις ορμονες μας κανουν αδυναμες και ξεχναμε τον στοχο μας.Αν επιτρεπετε ποσο μηνων απεβαλες;

δεν μπορεις να φανταστεις ποσο συμφωνω μαζι σου! ειναι ακριβως οπως τα λες!

σου ευχομαι πολυ συντομα η ζωη να σε ανταμειψει για την διπλη απωλεια σου και να γεμισει την κοιλιτσα σου και λιγους μηνες μετα την αγκαλια σου με ενα γερο και τελειομηνο μωρακι!

tt1108c2.aspx

To πρώτο το έχασα στον 3ο μήνα, σταμάτησε η καρδούλα του, και το δεύτερο πήγα για υπέρηχο 7 εβδομάδων και δεν είδαμε εμβρυο μόνο εμβρυικά στοιχεία...

είναι λογικό να σε επηρεάζουν οι ορμόνες και όλη η κατάσταση, φυσικά και δεν θα είσαι συνέχεια μές στην τρελή χαρα, μα κοίτα γύρω σου...ποιός είναι?όλοι κάποιο πρόβλημα έχουν:rolleyes:

Τουλάχιστον εσύ σε λίγο καιρό θα έχεις να ασχολείσαι με το μπεμπίνι και θα τους έχεις γραμμένους όλους:wink::wink:

tXbzp3.png

δεν μπορεις να φανταστεις ποσο συμφωνω μαζι σου! ειναι ακριβως οπως τα λες!

σου ευχομαι πολυ συντομα η ζωη να σε ανταμειψει για την διπλη απωλεια σου και να γεμισει την κοιλιτσα σου και λιγους μηνες μετα την αγκαλια σου με ενα γερο και τελειομηνο μωρακι!

Σ ευχαριστώ!!!και εσύ ότι επιθυμείς!

tXbzp3.png

Διαφημίσεις

To πρώτο το έχασα στον 3ο μήνα, σταμάτησε η καρδούλα του, και το δεύτερο πήγα για υπέρηχο 7 εβδομάδων και δεν είδαμε εμβρυο μόνο εμβρυικά στοιχεία...

είναι λογικό να σε επηρεάζουν οι ορμόνες και όλη η κατάσταση, φυσικά και δεν θα είσαι συνέχεια μές στην τρελή χαρα, μα κοίτα γύρω σου...ποιός είναι?όλοι κάποιο πρόβλημα έχουν:rolleyes:

Τουλάχιστον εσύ σε λίγο καιρό θα έχεις να ασχολείσαι με το μπεμπίνι και θα τους έχεις γραμμένους όλους:wink::wink:

Εχεις απολυτο δικιο.Σου ευχομαι ολοψυχα να ερθει συντομα μια εγκυμοσυνη και να πανε καλα ολα μεχρι το τελος και να κρατησεις το μπεμπακι σου αγκαλια..

γεια!! εγω εχω διαθεση κ ολα καλα!το μονο που με αγχωνει ειναι οτι τωρα με την πολυ ζεστη πρηζονται τα ποδια ,δεν τρωω ομως καθολου αλατι κ πινω πολυ νερο ..ελπιζω να ειναι απο τη ζεστη κ οχι κατι παθολογικο!οσον αφορα την ψυχολογια πιστευω επηρεαζει κ η ζεστη κ το βαρος κ ολα!ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

ttd6a24.aspx

καλημέρα κορίτσια. Και γω μια απο τα ιδία θα σας πω. την Δευτερα μπαινω στην 32η εβδομάδα και γενναω εαν όλα πάνε καλά στις 30 Αυγούστου. εκτός των υπολοιπων εγω έχω και το άγχος μη μου συμβεί κάτι , γιατι εδω που ζω δεν έχουμε καν γυναικολόγο στο νοσοκομείο. περιμένω να περάσουν οι μέρες και στις 10 Αυγούστου να παω στην Αθήνα. Οσο για την κατάσταση.....σεξ ουτε για αστειο.ολη μέρα ειμαι συνδεμενη με το νερό στο ψυγειο, και μετα με την τουαλέτα. οσο νερο δεν εχω πιει στη ζωή μου το πίνω τωρα. περπαταω ποιο αργά και απο την καθυστέρηση , και οτι κανω το κανω πολυ αργά. το βράδυ εννοειται οτι δεν χωράω να κοιμηθω πουθενα, τα νευρα μου τσίτα, και ο αντρουλης μου το μόνο που μου λέει : υπομονη αγάπη μου. Τι να πω φοβερή υποστηριξη.!!!! κατά τα αλλα ειμαστε μια ευτυχισμένη οικογένεια που περιμένουμε τον πελαργο-καισαρικη στις 30 Αυγουστου. Σας φιλώ και υπομονη

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

καλημερα κι απο εμενα. 31 εβδομαδα με ο,τι αυτο συνεπαγεται. ζεστη αφορητη, αγχος αφορητο, μοναξια αφορητη. σεξ εχω να κανω απο τοτε που συνελαβα (αληθεια, με τον ιδιο τροπο γινεται η το εχουν αλλαξει τωρα;) σας φιλω και με το καλο τα μωρακια μας

slHcp2.png lnj3p2.png

Καλημερα...να σας πω την αληθεια το τελευταιο πραγμα που με απασχολει ειναι αν θα κανω sex.Βεβαια ειναι κατι φυσικο και οταν εχουμε διαθεση κσι οι δυο και το επιτρεπει ο γιατρος γινεται..αλλα οχι συχνα.Τι να κανουμε ειναι δυσκολη περιοδος για μας τισ γυναικες,οταν με το καλο γεννησουμε ελπιζω ολα θα φτιαξουν.

Διαφημίσεις

γεια σας ομοιοπαθουσες.τη δευτερα μπαινω 39 εβδομαδων...ο μπεμπης δεν εχω ιδεα τι σκεφτεται για την μεγαλη εξοδο.εχω απελπιστει τοσο και εχω κουραστει αλλο τοσο που εχω την αισθηση οτι δεν θα βγει ποτε.πολυ το βαρος που κουβαλαω βρε κοριτσια και με αυτη τη ζεστη τα παθη του χριστου νιωθω να περναω.ποναει η λεκανη η μεση καιγομαι!!!!ολα τα χω....σεξ χωρις να θελω και ειναι σκετο μαρτυριο αλλα τι να κανω καθομαι μονο και μονο για να βγει επιτελους το μωρο δεν αντεχω αλλο!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

τα χω δει οοοοοοοοοοολααααααααααααααααααααα............

δεν την παλευω με τιποτα μερες μετραω αντιστροφα......

σα φανταρος εχω καταντησει....

την Δευτερα μπαινω στην 32η εβδομάδα και γενναω εαν όλα πάνε καλά στις 30 Αυγούστου.

καλησπέρα σε όλη την παρέα!

και εγώ 32 βδ είμαι τη δευτέρα αλλά ο γιατρός μου είπε για 12 σεπτ.πητ...

έχω χάσει κάτι;

s0g0p2.png

5wRrp2.png

οχι δεν εχεις χασει φίλη. κανονικά και γω 12/9/2011 εχω πητ, αλλα εμενα ειναι προγραμματισμένη καισαρικη και θα την κάνουμε 38+1 .Με το καλό το μπεμπε σου

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

πραγματικα λυπαμαι πολυ για οσες κοπελες χασανε τα μωρακια τους κ για οσες εχουν προβληματα στην εγκυμοσυνη τους. κανονικα δεν θα επρεπε να γκρινιαζουμε με το παραμικρο αλλα καμια φορα σου ερχονται ολα μαζεμενα κ χανεις την μπαλα. πολλες γυναικες 8α εδιναν τα παντα για να ειναι στην θεση μας. οντως το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη κ να σκεφτομαστε οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα. παντως με παρηγορει που βλεπω οτι δεν ειμαι η μονη που τα περναει ολα αυτα. ευχομαι σε ολες κοπελες τα καλυτερα!!

πραγματικα λυπαμαι πολυ για οσες κοπελες χασανε τα μωρακια τους κ για οσες εχουν προβληματα στην εγκυμοσυνη τους. κανονικα δεν θα επρεπε να γκρινιαζουμε με το παραμικρο αλλα καμια φορα σου ερχονται ολα μαζεμενα κ χανεις την μπαλα. πολλες γυναικες 8α εδιναν τα παντα για να ειναι στην θεση μας. οντως το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι υπομονη κ να σκεφτομαστε οτι υπαρχουν πολυ χειροτερα. παντως με παρηγορει που βλεπω οτι δεν ειμαι η μονη που τα περναει ολα αυτα. ευχομαι σε ολες κοπελες τα καλυτερα!!

κ εγω περασα δυσκολα ειχα μια αποβολη παλια ,σε αυτην την εγκυμοσυνη δεν ειχα καθολου γκρινια (ειχα κ αναγουλες κ νευρα κ πολλα αλλα )πρεπει να μην γινομαστε πια κ πολυ ευαισθητες κ χαδιαρες !!εγκυμοσυνη ειναι δεν ειναι γριπη..

ttd6a24.aspx

καλησπερα κοριτσια.ειμαι αισιως στην38η εβδομαδα.σιγουρα προκειτε για ενα αρκετο δυσκολο διαστημα με την ζεστη να το επιδεινωνει ακομη περισσοτερο.πηγαμε στον γιατρο χθες και μας συνεστησε πολυ σεξ.εμεις κοιταχτηκαμε και γελασαμε μας φαινεται αδυνατο στην παρουσα φαση.ποδαρακια τσουρεκια,κοιλιτσα μπαλονακι ολοκληρο που παει περα δωθε.τσισα ολη μερα χασιμο λογαριασμου,μεση διαλυμενη και νικημενη,αγωνια στο fool,ανχος για την μεγαλη στιγμη που κοντευει,θαλασσα με το μακαρονι,τι αλλο να ζητησει κανεις ειπαμε ομως οταν ερθει το μωρακι φανταζομαι ολα αυτα να τα εξιστορω σε καποιο αλλο εγκυακι και να μου φαινονται μακρινα.ας ειναι καλα ο μικρος και ολα τα ολα δευτερα.καλη δυναμη σε ολες μας γυναικες.

2gq862lerlo78vgo.png

καλησπερα κοριτσια και απο εμενα! εγω θα γινω μανουλα για τεταρτη φορα! εχω 3 γιουσ και περιμενω την κορη μου!!! ειμαι 30 βδομαδων και νιωθω και εγω σαω φαλενα αλλα κοιταω και καποιεσ κοπελεσ που κοιταν την κοιλια μου και ασυνεσθητα χαμογελαν το ιδιο εκανα και εγω οταν δεν ημουν εγκυοσ ! τωρα γρινιαζω συνεχεια αλλα το απολανβανω κ ολασ και τησ βολτεσ μου τα καφεδακια μου !φαγητο το βραδυ εξω! με τα παιδια στην παραλια παντα ομωσ μετα τησ 7! και στην αμμο καθομαι και με τα κουβαδακια παιζω! και το σεχ κανονικοτατα και με τον γιατρο να μου λεει απολευσαι το δεν θα το ζησεισ παλι ειναι η τελευταια εγκυμοσηνη σου! μετα πρεπει να με στειρωσει δεν μαφηνει να κανω αλλο παιδι λογο οτι εχω 4 καισαρικεσ! διασκεδαστε το μην κλεινεστε μεσα!!!