Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Γιατί κλαίει?

loulina

Recommended Posts

Καλησπερα σας μανουλες!

Εχω μια κορουλα 7 μηνων και τις τελευταιες μερες εχει αρχισει και με ανησυχει λιγο η συμπεριφορα της.

Καθε φορα που ξυπναει, κλαιει. Οπου και την εχει παρει ο υπνος (κουνια, παρκο, ριλαξ). Αυτο δεν το ειχε ποτε. Ξυπνουσε και ειτε θα επαιζε μονη της, ειτε θα περιμενε ηρεμη. Τωρα κλαιει και πολλες φορες σπαρακτικα μεχρι να της μιλησω. Καποιες φορες (αρκετες θα ελεγα) που τυχαινει να ειμαι διπλα της οταν ξυπναει, εχω δει οτι αρχιζει το κλαμα πριν ανοιξει τα ματια της και μολις την χαιδεψω και της μιλησω σταματαει. Επισης, για να την παρει ο υπνος το βραδυ στην κουνια της πρεπει να κραταει ενα σεντονακι ή ενα πετσετακι. Δεν της τα δινω, τα αναζητα μονη της. Σημερα το απογευμα εγινε και κατι καινουριο. Καθομασταν στο σαλονι με τον αντρα μου και η μικρη στο ριλαξ, οπου και την πηρε ο υπνος για κανα μισαωρο. Μολις ξυπνησε, παλι τα ιδια. Την καθυσηχασε ο μπαμπας της ενω εγω καθομουν απεναντι της. Και οταν σταματησε να κλαιει, με καρφωσε για κανα λεπτο στα ματια. Τι ειναι ολο αυτο αραγε?

Συγγνωμη για το κατεβατο.

Διαφημίσεις

ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΕΜΕΙΣ!!!!! κ φτεναι τα δοντια κ η ζεστη!!!! Οτι ξυπναει με κλαμα μπορει να εχει δει ασχημο ονειρο η απλως ποναει το καιμενο ! Κ εμεις ειμαστε 6.5 μηνων κ το παθαμε ολο αυτο με τσιριγματα εδω κ μια εδβομαδα , ολο αγκαλια κ ορθοι ειμαστε ουτε για λιγο μονος του δν μπορει να κατσι που πριν λες κ δν υπηρχε παιδι! τοσο ισυχος! Μες την γρινια μην το αγγιξεις μην το αφησεις μην το κοιταξεις στραβα! :shock::eek: Ασε μακαρι σε λιγο να βγαλι το δοντακι γιατι ι μεση μου εχει παει καπου βολτα κ φωναζω κ την ψαχνω! (Την ειδε κανεις? :-D ) ειναι κ 10 κιλα... Τι να κανουμε λιγο υπομονη το παιδι δν εχει τιποτα ! να τη χερεσαι!:D Θα της περαση αλλιος θα νοικασω γερανο χααχαχαχα :lol::cool::-D:D

Εμάς ο δικός μας άρχισε τα κλάματα μέσα στον ύπνο του από τον 6ο μήνα.Ο παιδίατρός μας μας είχε πει πως θα άρχιζε να αισθάνεται ότι χάνει τη μαμά του από τον 5ο και έπειτα οπότε μπορεί να ξυπνάει με κλάματα:(.Παίζει βέβαια και το θέμα των δοντιών:?.

Για τα δοντια το σκεφτομαι και εγω (δεν εχουμε κανενα ακομα) μιας και ολη την ωρα κατι θελει να μασουλαει. Απλα ανησυχησα παραπανω γιατι μου κανει και λιγο ψυχολογικο. Καποιες φορες οταν την χαιδευω απαλα στο υπνο της κανει ηχους ικανοποιησης. Τα σεντονακια και τα πετσετακια δεν μπορω να πω οτι εχουν την μυρωδια μου. Ειναι δικα της. Επισης, οταν φευγει ο μπαμπας της για δουλεια κοιταει την πορτα επίμονα μηπως ξανανοιξει και αφου περασουν καποια δευτερολεπτα με κοιταει με απορια (δικη μου εντυπωση?). Να προσθεσω οτι δεν δουλευω και ειμαι συνεχεια μαζι της. Μηπως εχει προσκολληθει τοοοσο πολυ που πλεον κλαιει ακομα και οταν ειμαστε μπροστα της? Μηπως ειναι φαση που θα περασει και να μην σκεφτομαι οτι εχω κανει κατι λαθος...

Ο δικός μου κλαίει μες στον ύπνο του και όταν τον πάρω αγκαλιά χωρίς να ανοίξει τα μάτια του ηρεμεί ,χαμογελά και κοιμάται:rolleyes:. Πριν από αρκετούς μήνες έκλαιγε μέσα στον ύπνο του και κάποιες φορές ενώ τον έπαιρνα αγκαλιά και του μιλούσα δεν ηρεμούσε:(σπάραζε στο κλάμα οπότε και αναγκαζόμασταν να τον ξυπνήσουμε να μας δει για να ηρεμήσει:confused:.

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας μανουλες!

Εχω μια κορουλα 7 μηνων και τις τελευταιες μερες εχει αρχισει και με ανησυχει λιγο η συμπεριφορα της.

Καθε φορα που ξυπναει, κλαιει. Οπου και την εχει παρει ο υπνος (κουνια, παρκο, ριλαξ). Αυτο δεν το ειχε ποτε. Ξυπνουσε και ειτε θα επαιζε μονη της, ειτε θα περιμενε ηρεμη. Τωρα κλαιει και πολλες φορες σπαρακτικα μεχρι να της μιλησω. Καποιες φορες (αρκετες θα ελεγα) που τυχαινει να ειμαι διπλα της οταν ξυπναει, εχω δει οτι αρχιζει το κλαμα πριν ανοιξει τα ματια της και μολις την χαιδεψω και της μιλησω σταματαει. Επισης, για να την παρει ο υπνος το βραδυ στην κουνια της πρεπει να κραταει ενα σεντονακι ή ενα πετσετακι. Δεν της τα δινω, τα αναζητα μονη της. Σημερα το απογευμα εγινε και κατι καινουριο. Καθομασταν στο σαλονι με τον αντρα μου και η μικρη στο ριλαξ, οπου και την πηρε ο υπνος για κανα μισαωρο. Μολις ξυπνησε, παλι τα ιδια. Την καθυσηχασε ο μπαμπας της ενω εγω καθομουν απεναντι της. Και οταν σταματησε να κλαιει, με καρφωσε για κανα λεπτο στα ματια. Τι ειναι ολο αυτο αραγε?

Συγγνωμη για το κατεβατο.

Είναι τυπική συμπεριφορά παιδιού που απλά... ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ!

Έχει αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, το ενοχλούν πράγματα, δυσανασχετεί, αντιδρά, αλλά και παρηγοριέται, ανακουφίζεται, έχει προτιμήσεις και τις διεκδικεί!

Εκτός από αυτό μάλλον το πονάνε και τα δοντάκια του!!! :-)

Μην ανησυχείς, μπόρα είναι θα περάσει. Τα ίδια περνάω κι εγώ τώρα με τον γιο μου, τα πέρασα και στην κόρη μου. Τώρα είναι 2,5 χρονών και κοιμάται η μικρή μου σαν πουλάκι. Από τη στιγμή που το παιδί θα μπορεί λεκτικά να εκφράσει αυτό που το ενοχλεί έχουν λυθεί και τα προβλήματά σου αυτού του είδους...

Εμενα αυτο να ξυπναει κλαιγοντας....σκουζοντας θα ελεγα συγκεκριμενα...το ξεκινησε στον 3ο μηνα περιπου..σπανια το εκαε στην αρχη...μετα σχεδον καθε φορα.Τωρα παλι το εχει μειωσει αλλα το κανει.Εκει που κοιμαται ηρεμος αρχιζει σιγα σιγα τα αναφιλητα μεσα στον υπνο χωρις να ξυπνησει.Σα να βλεπει κακο ονειρο και να κλαιει στον υπνο του.Σιγα σιγα γινεται πιο εντονο μεχρι που καποια στιγμη βαζει τα κλαμματα και αρχιζει να σκουζει σε μια κατασταση μεταξυ υπνου ξυπνιου.

Αν τν σηκωσω και τον ξυπνησω πριν βαλει τα κλαμματα καμια φορα ηρεμει.Αλλες παλι φορες και να τον ξυπνησω παλι θα βαλει τα κλαμματα.Εχω ρωτησε το γιατρ...μου ειπε δεν ειναι κατι ανησυχητικο.

• 1 month later...

κορίτσια να σας πω και εγω λίγο τα δικά μας!

Ο μικρός απο τον 5ο μήνα κοιμάται στο δωμάτιό μόνος του.Τον τελευταίο καιρό ξυπνάει το βράδυ και κλαίει.Τον παίρνω αγκαλιά ηρεμεί αλλα δεν ξανακοιμάται εως οτου τον πάρω κοντά μου.Εχω καθήσει στο δωμάτιο του μήπως βλεποντάς με κοιμηθεί αλλα τίποτα.Αυτες τις μέρες που είμασταν στο χωριό είχα την κούνια του δίπλα μου και διαπίστωσα πως ενω έκανε ανήσυχο ύπνο παρ'ολα αυτά δεν έκλαψε,τον πέτυχα μάλιστα κανα δυο φορες να με κοιτάζει.Αναρωτιέμαι για το τι πρέπει να κάνω;Να κοιμάμαι μαζί του στο δωμάτιο ωσπου να του περάσει η θα γίνει χειρότερη η κατάσταση και δεν θα ξεκολλάει με τίποτα;

fVLTp2.png

ο Αργύρης μου γεννήθηκε 10/10/10

Ετσι οπως το περιγραφεις ειινα δικοπο μαχαιρι.

Μηπως ενιωσε εντονοτερα το αγχος αποχωρισμου και θελει ξανα να κοιμαται μαζι σας λογω ανασφαλειας;

Μπορει να φταιει και η ζεστη για ολο αυτο.

εμας παντως μετα απο ταξιδι δυστροπει ιδιαιτερα στον υπνο και στο φαγητο. και εμενα δεν κοιμοταν μετα απο ταξιδι και τον πηρα και στο κρεβατι μας και τον κοιμιζα αγκαλια. ακομα και χθες το μεσημερι κοιμηθηκε μαζι μας στο διπλο κρεβατι ενω κοιμαται κανονικα στο κρεβατι του μονος του.

μηπως για λιγο μεχρι να ξανασυνηθισει να τον επαιρνες σε σας η να τον εβαζες στο δικος σας το δωματιο στο παρκο να κοιμαται μονος του και αφου ενιωθε ασφαλεια να τον εβαζες ξανα στο δωματιο του; δεν ξερω κιολας και το χαρακτηρα του, εσυ ξερεις καλυτερα. αλλα αμα δεν νιωθει καλα και τον αφηνεις μονο μηπως κανεις χειροτερα τα πραγματα

• 3 weeks later...

Κοπέλες θα ήθελα τη γνώμη σας.... Ο γιός μου είναι 13 μηνών , κοιμάται σερί από 2 μηνών περίπου. Πριν κανένα μήνα τον βαλαμε στο δωμάτιο του... ενώ λοιπον τον κοιμίζω στο κρεβάτι μου, πίνουμε το βραδινό μας γάλα και κάνουμε αγαπουλιές οικογενειακώς ώσπου να κοιμηθεί, μετά τον πάμε στο δικό του....

Κατα τη διάρκεια της νύχτας , ξυπνάει (?) και κλαίει.... Μπορεί να κλάψει για λίγα δευτερόλεπτα και μετά να ξανακοιμηθεί μόνος του, ή να κλαίει μέχρι να σηκωθεί κάποιος και να του δώσει την πιπίλα του.....

Το θέμα μου είναι ότι εκτός του ότι κι εγώ και ο άντρας μου την άλλη μέρα είμαστε πτώματα γιατί αυτό γίνεται 4-5 φορές κατα τη διάρκεια της νύχτας, γιατί το παιδί μου κάνει τόσο ανήσυχο ύπνο? τι συμβαίνει??? Και δεν είναι θέμα πιπίλας γιατί αυτή τη βγάζει μόνος του λίιιιγο πριν τον πάρει ο ύπνος.....

Διαφημίσεις