Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πονάκια στον αφαλό

Recommended Posts

Είμαι στην 6η εβδομάδα, και εδώ και λίγη ώρα νιώθω πονάκια στον αφαλό και προς στην ευθεία του προς τα κάτω. Επίσης νιώθω αρκετά πρισμένη την κοιλιά μου (δεν διευκολύνομαι με το θέμα της τουαλέτας). Εσείς έχετε αντίστοιχα συμπτώματα? Επίσης έχω τρομερά νεύρα με όλους και με όλα!!!

Όλα μου φταίνε, και μετά από λίγο το μετανιώνω. Έτσι είναι βρε κορίτσια η εγκυμοσύνες?

Διαφημίσεις

γεια σου νεα εγκυουλα.και εγω αυτα ενιωθα στην αρχη και ακομη εχω τα ιδια.δοκιμασε κανενα ακτινιδιο για την τουαλετα.και αυτα που λενε οτι η εγκυμοσυνη ειναι ευκολη υποθεση δεν ισχυουν καθολου.απλα επειδη θελουμε τοσο ενα παιδακι κανουμε υπομονη.

wMpkp2.png

tUiRp2.png

Αχ καλη μου μαλλον ετσι ειναι οι εγκυμοσυνες αλλα πρεπει να κανουμε υπομονη γιατι ''το καλο πραγμα αργει...''Και εγω ειμαι εγκυος κ αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με το εντερο μου.Η γιατρος μου ειπε να τρωω δαμασκηνα, ακτινιδια κ λοιπα αλλα το αποτελεσμα μαλλον δεν ειναι ικανοποιητικο.Αν το προβλημα ενταθει μπορεις να παρεις buscopan plus η να βαλεις υποθετο (που μπορει να μην κανει κ τιποτα εν τελει).

Οσο για τα νευρα δεν το περιμενα οτι θα ειναι ετσι..ολα μου φταινε κ δεν θελω ουτε να με ακουμπανε ...το αγχος?Στα υψη!!Ολο τρεμω οτι κατι κακο θα συμβει...Ασε δραμα αλλα ελπιζω οτι ολα θα εχουν μια καλη εκβαση κ θα καταληξουμε με την απολυτη ευτυχια στα χερια μας μετα απο μερικους μηνες...:D

ClTwp3.png

kiss75 εγω ειμαι 6 + 4 . Τα πονακια στο αφαλο κ γενικοτερα στην κοιλιακη περιοχη τα εχω κ εγω εντονα κ ιδιαιτερα οταν δεν εχω παει τουαλετα πανω απο ενα 24ωρο . Ολη την προηγουμενη εβδομαδα ειχα κ εγω δραματα με το εντερο (κενωσεις με το ζορι , πονο στο εντερο που τρομαζα κ νομιζα οτι ηταν απο την μητρα) αλλα πλακωθηκα στα ακτινιδια κ γενικα στα φρουτα , στα προιοντα ολικης αλεσης κ στα γιαουρτια τυπου activia κ εστρωσα καπως αυτη τη βδομαδα. Νευρα ειχα τις πρωτες μερες που προσπαθουσα να προσγειωσω τους δικους μου να μην το λενε δεξια κ αριστερα κ να μην εχουν τιποτα σιγουρο γτ ειναι πολυ νωρις ακομα . :mad: Αγχος εχω ακομα κ αν δεν περασουν οι 12 εβδομαδες δεν προκειται να ηρεμησω !

Κατα τα αλλα η εγκυμοσυνη ειναι γεγονος που δημιουργει υπεροχα συναισθηματα μεν , αλλα απο πρακτικης αποψεως ναι ειναι καπως μανικι.

64Bcp3.png