Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Να ευχαριστήσω τον κ. Νικολακόπουλο Αθ. (Αγρινίο)

Recommended Posts

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια το γιατρό μου

α)για την τεράστια υπομονή που έδειξε όταν σε κάθε επίσκεψη του κατέβαζα έναν κατάλογο απορίες

β) που με βοήθησε να φέρουμε ένα κοριτσάκι και με έκανε να τον εμπιστεύομαι με κλειστα τα μάτια ( εγώ που έψαχνα απεγνωσμένα μόνο γυναίκα γιατρό και δεν είχα ξαναπάει σε άντρα- μετακομίσαμε στην περιοχή πριν 2 χρονια περίπου )

γ) που τον πρωτοεπισκέφθηκα όχι σαν υποψήφια πελάτισσα, αλλά για να πάρω μια γνώμη ( δεν ειχα περίοδο για 4-5 μήνες μετά από απόξεση)και ασχολήθηκε μαζί μου 2 ώρες.

δ) που η όλη του συμπεριφορά ήταν εξαιρετική και ανθρώπινη.

Επίσης να ευχαριστήσω την Ελένη Κακαλή , μαία στο ιατρείο του Ευηνοχωρίου που με βοήθησε με όλη της την καρδιά σε ασκήσεις χαλαρωσης και αναπνοων ,αν και δε χρειάστηκαν τελικά :| και εξακολουθεί να με βοηθάει με το θηλασμό. Δε δέχτηκε ούτε καν ένα μικρό δώρο :oops:

• 1 year later...

Διαφημίσεις

Και εγώ έχω τον ίδιο γιατρό, βέβαια είμαι ακόμα στην 21η εβδομάδα... Σκέφτομαι και εγώ να κάνω μαθήματα ανώδυνου τοκετού στην ίδια... Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις αν τα πληρώνουμε ή αν μας τα χορηγεί το Ίκα? Ευχαριστώ :-D