Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Λεπτομέριες βάφτισης

bee

Recommended Posts

Καλησπέρα,είμαι νέα στο φόρουμ και ζητώ τη βοήθεια σας για την βάφτιση της κόρης μου.Θα γίνει το Σεπτέμβριο και θα τα φτιάξουμε όλα με τη νονά της και την αδερφή μου.Θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε πού μπορούμε να βρούμε οικονομικά φαναράκια,μικρά για τις μπομπονιέρες και μεγάλα για το στολισμό.Επίσης,τούλι για τα κουφέτα και διακοσμητικά για τις μπομπονιέρες (χάντρες,κορδέλες και πεταλουδίτσες).Κάποιο καλό κατάστημα με νόστιμα κουφέτα και γλυκά.Εμείς δεν γνωρίζουμε κανένα :-( Τα προσκλητήρια θα τα φτιάξουμε στον υπολογιστή και θα τα τυπώσουμε.

Θα εκτιμούσα την βοήθεια όσων γνωρίζουν και έχουν χρόνο να με κατατοπίσουν.Είναι το πρώτο μας παιδάκι :D

[/url]

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,είμαι νέα στο φόρουμ και ζητώ τη βοήθεια σας για την βάφτιση της κόρης μου.Θα γίνει το Σεπτέμβριο και θα τα φτιάξουμε όλα με τη νονά της και την αδερφή μου.Θα ήθελα να μου πείτε αν ξέρετε πού μπορούμε να βρούμε οικονομικά φαναράκια,μικρά για τις μπομπονιέρες και μεγάλα για το στολισμό.Επίσης,τούλι για τα κουφέτα και διακοσμητικά για τις μπομπονιέρες (χάντρες,κορδέλες και πεταλουδίτσες).Κάποιο καλό κατάστημα με νόστιμα κουφέτα και γλυκά.Εμείς δεν γνωρίζουμε κανένα :-( Τα προσκλητήρια θα τα φτιάξουμε στον υπολογιστή και θα τα τυπώσουμε.

Θα εκτιμούσα την βοήθεια όσων γνωρίζουν και έχουν χρόνο να με κατατοπίσουν.Είναι το πρώτο μας παιδάκι :D

Adorex για τουλια, κουφετα και διακοσμητικα. εγω απο εκει πηρα τα υλικα για τις μπομπονιερες του μωρου μου και τις εδεσα μονη μου. απο 1.70 που μου ζητουσαν σε αλλα μαγαζια μου κοστισαν μονο 0.75. προσωπικα με εξυπηρετησαν αριστα. τωρα τουλια μπορεις να βρεις και στα μαγαζια γυρω απο την αιολου που πουλαν υφασματα, αλλα θα πρεπει να τα κοψεις μονη σου. φαναρακια στα τζαμπο. απο 0.50 τα μικρα και γυρω στα 8 τα μεγαλα για να στολισεις εξω την εκκλησια. γλυκα δεν ξερω τι ψαχνεις. σε ζαχαροπλαστειο που εμπιστευεσαι θα σου προτεινουν λυσεις. διαφορετικα, φτιαξτε ξεροτηγανα ή κουραμπιεδες και τυλιξτε τα σε σελοφαν. τα προσκλητηρια τα εκανα και εγω στον υπολογιστη μου και βγηκαν σουπερ. αν θες σχεδιακια μπες στο picasa. οτι θες να ρωτησεις στειλε πμ.

lRR9p3.png

εχει on line καταλογο η αντορεξ. γιατι δεν πας και στα τζαμπο; στη περιοχη μου το συγκεκριμενο μαγαζι εχει φερει κορδελες που δενεις μπομπο και ρολο τουλι (οχι πρωτης ποιοτητος). με το καλο το νινι.

lRR9p3.png

Θα πάω οποσδήποτε.Για γλυκάκι σκέφτομαι το κλασικό προφιτερόλ ή κάτι σε αμυγδαλόψυχα.Μου είπαν για τον Στεργίου.Έχει καλές τιμές σε αυτά τα γλυκά;

[/url]

Διαφημίσεις

Στεργιου εχω στην περιοχη μου και του το εχουν κλεισει 2 φορες η νομαρχια και το υγειονομικο. και ακριβος και μπαγιατικα γλυκα. ψαξε και στα πιο "ταπεινα" ζαχαροπλαστεια και μην εντυπωσιαζεσαι απο ονοματα. το προφιτερολ το ειχα και εγω στην βαπτιση του μωρου μου. η αμυγδαλοψιχα ειναι τελεια.

lRR9p3.png

Στο ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς και σε άλλα κοντινά οι τιμές είναι τρελές.Λόγω κρίσης ίσως καταφέρω να πετύχω καμιά καλή προσφορά.Εμείς παίρνουμε διάφορα από Στεργίου και είναι καλά.Για τα συγκεκριμένα είδη δεν ξέρω τι τιμές κάνει στην ποσότητα.

[/url]

Στεργιου εχω στην περιοχη μου και του το εχουν κλεισει 2 φορες η νομαρχια και το υγειονομικο. και ακριβος και μπαγιατικα γλυκα. ψαξε και στα πιο "ταπεινα" ζαχαροπλαστεια και μην εντυπωσιαζεσαι απο ονοματα. το προφιτερολ το ειχα και εγω στην βαπτιση του μωρου μου. η αμυγδαλοψιχα ειναι τελεια.

Σε ποιον Στεργίου αναφέρεσαι; Σε ποια περιοχή;; Όχι οτι τον έχω σε καμία φοβερή εκτίμηση (προσωπικα τον θεωρώ μέτριο σε τούρτα και μεζεδάκια catering) αλλά εχω γνωστους που τον τιμοούν δεόντως σε καθε παιδικά γενεθλια.

Εμενα το μόνο που μου αρέσει από αυτον είναι τα κρουασανάκια τα ατομικά με την πραλίνα που πουλάνε στα σουπερ μαρκετ.

Σε ποιον Στεργίου αναφέρεσαι; Σε ποια περιοχή;; Όχι οτι τον έχω σε καμία φοβερή εκτίμηση (προσωπικα τον θεωρώ μέτριο σε τούρτα και μεζεδάκια catering) αλλά εχω γνωστους που τον τιμοούν δεόντως σε καθε παιδικά γενεθλια.

Εμενα το μόνο που μου αρέσει από αυτον είναι τα κρουασανάκια τα ατομικά με την πραλίνα που πουλάνε στα σουπερ μαρκετ.

δυστυχως εχω πικρη εμπειρια και απο Στεργιου Μεταμορφωσης (δουλευει φιλος μου εκει και ΔΕΝ παιρνει τιποτα), αλλα και απο τον Στεργιου στο Καματερο. η κατσαριδα πεφτει συννεφο, γλυκα προπολεμικα και τιμες που αγγιζουν Θεο. ψαξτε κοριτσια καλα το θεμα "γλυκο" γιατι το τι κοροιδια πεφτει οσον αφορα τη βαπτιση ειναι εξωπραγματικο. στο ζαχαροπλαστειο της γειτονιας το προφιτερολ μου κοστισε 1 ευρω.

lRR9p3.png

Διαφημίσεις

Στεργίου στο Καματερό δεν έχει πάντως.Μεταμόρφωση και Φιλαδέλφεια έχει κατάστημα μόνο.

Για του λόγου το αληθές http://www.stergiou.gr/ContactUs.aspx?C=9

Όσο για τις τιμές με 9.90 το κιλό η τούρτα με τίποτα δεν το λες τιμές που φτάνουν στον Θεό.Είναι το πιο φτηνό ίσως ζαχαροπλαστείο.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

που μενεις επειδη ειδα πως δεν εισαι κεντρο? εχω ζαχαροπλαστειο να σου προτεινω αγ. αναργυρους που ειναι του πατερα της κουμπαρας μου και μας εφερε και τα δικα μας γλυκα της βαφτισης. τρωμε χρονια απο εκει και φυσικα και η κουμπαρα μου το ιδιο οποτε αν δεν ηταν καθαρα δε θα τρωγανε οι ιδιοι!!!! εκει ισως να βρεις και κουφετα, για προσκλητηρια τι θεμα σκεφτεσαι μηπως μπορω να βοηθησω σαυτο?

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Στεργίου στο Καματερό δεν έχει πάντως.Μεταμόρφωση και Φιλαδέλφεια έχει κατάστημα μόνο.

Για του λόγου το αληθές http://www.stergiou.gr/ContactUs.aspx?C=9

Όσο για τις τιμές με 9.90 το κιλό η τούρτα με τίποτα δεν το λες τιμές που φτάνουν στον Θεό.Είναι το πιο φτηνό ίσως ζαχαροπλαστείο.

ο στεργιου ειναι οικογενειακη επιχειρηση. ο γιος εχει μεταμορφωση και η κορη Καματερο. το θεμα δεν ειναι μονο οι τιμες (απο 13 ευρω), αλλα τα σκουπιδια που σερβιρει. βεβαια καθε αποψη ειναι σεβαστη, αλλα επειδη εχω και φιλο που δουλευει στα κεντρικα και μενω απεναντι απο το συγκεκριμενο μαγαζι, μπορω να πω με σιγουρια καποια πραγματα.

lRR9p3.png

Μα το λινκ που παρέθεσα το λέει ξεκάθαρα ότι μόνο 2 καταστήματα έχει.Εκεί ήταν η αντίρρησή μου με το ποστ σου.Και επίσης η τιμή δεν είναι 13 ευρώ είναι 9.90 και το λέω σίγουρα αυτό.Σεβαστή η άποψή σου αλλά να μην λέμε ανακρίβειες.Προφανώς στο καματερό κάτι άλλο είναι και όχι ο γνωστός Στεργίου.

Επίσης και εγώ έχω γνωστό που δουλεύει στο εργοστάσιο του Στεργίου και οι απόψεις του δεν συνάδουν με τις δικές σου και του γνωστού σου μιας και η οικογένειά του τρώει από αυτά που παράγουν.Δεν θέλω να πιστεύω ότι τους φέρνει σκουπίδια να τρώνε...

Τέλος έχω πάει πάμπολλες φορές και στα 2 του ζαχαροπλαστεία και ήταν πεντακάθαρα και τα γλυκά του είναι πάντα ημέρας.Και μάλιστα έτυχε φορά που ο μικρός μου ήθελε να κατουρήσει και μας περάσανε μέσα από το εργαστήριο να πάμε τουαλέτα και σίγουρα δεν μας περίμεναν και λάμπανε από καθαριότητα όλα ακόμα και η τουαλέτα και ας ήταν ώρα αιχμής.

Σ 08/07/2007

Α 07/08/2011

Θ 06/06/2013

Διαφημίσεις

Μα το λινκ που παρέθεσα το λέει ξεκάθαρα ότι μόνο 2 καταστήματα έχει.Εκεί ήταν η αντίρρησή μου με το ποστ σου.Και επίσης η τιμή δεν είναι 13 ευρώ είναι 9.90 και το λέω σίγουρα αυτό.Σεβαστή η άποψή σου αλλά να μην λέμε ανακρίβειες.Προφανώς στο καματερό κάτι άλλο είναι και όχι ο γνωστός Στεργίου.

Επίσης και εγώ έχω γνωστό που δουλεύει στο εργοστάσιο του Στεργίου και οι απόψεις του δεν συνάδουν με τις δικές σου και του γνωστού σου μιας και η οικογένειά του τρώει από αυτά που παράγουν.Δεν θέλω να πιστεύω ότι τους φέρνει σκουπίδια να τρώνε...

Τέλος έχω πάει πάμπολλες φορές και στα 2 του ζαχαροπλαστεία και ήταν πεντακάθαρα και τα γλυκά του είναι πάντα ημέρας.Και μάλιστα έτυχε φορά που ο μικρός μου ήθελε να κατουρήσει και μας περάσανε μέσα από το εργαστήριο να πάμε τουαλέτα και σίγουρα δεν μας περίμεναν και λάμπανε από καθαριότητα όλα ακόμα και η τουαλέτα και ας ήταν ώρα αιχμής.

Δεν θα ελεγα ποτε ανακριβιες. Δεν μου το επιτρεπει ουτε η ηλικια ουτε και ο χαρακτηρας μου. ουτε ειμαι μετοχος στον Στεργιου ή σε αλλο ζαχαροπλαστειο (απο οσο θυμαμαι τουλαχιστον). δεν θελω να επιμεινω αλλο γιατι φοβαμαι οτι θα παρεξηγηθω. ο καθενας μπορει να κανει τις αγορες του απο οπου θελει.

lRR9p3.png

ναι βρε κοριτσια ας βοηθησουμε καλυτερα τη φιλη μας και τσακωνομαστε αλλου για τα ζαχαροπλαστεια ( ουτε δικα μας να τανε!!!!)

Επειδή το γοργόν και χάριν έχει,πήγα σήμερα στο Jumbo για να δω.Αγόρασα 5 μικρά φαναράκια και ένα μεγάλο.Κρατάω από άλλες βαφτίσεις που μας καλούν τούλι,κορδέλες και διακοσμητικά.Θα ξεκινήσω πειραματικά να φτιάχνω για να καταλήξω στο σχέδιο.Λέω να δέσω στη μια πλευρά το τούλι,με καρό κορδελίτσα και μια πεταλουδίτσα.Μόλις φτιάξω 1-2 θα σας τα δείξω να μου πείτε την γνώμη σας :)

[/url]

Έβγαλα,έβγαλα!Βρήκα γλυκάκια από αμυγδαλόψιχα.Νόστιμα και δεν θα λερώνουν.Μου είπαν ότι αντέχουν στην ζέστη.Ααα,και πολύ καλή τιμή :-D

Ξεκινήσαμε τις μπομπο και θα πάρω άλλες για τα παιδάκια.

[/url]

• 2 weeks later...

bee αν τα πηρες απο εκει που σου ειπα ισως να εχουμε τα ιδια και σου το εγγυωμαι πως αντεχουν..... για πες πως ειναι? εχουν μεσα και αυτο που ειναι σα μαρμελαδα?

οσο για τη μπομπονιερα μια χαρα μου φαινεται. ποσο σου βγαινει το κομματι?

Καλή μου v & a ,ευχαριστώ πολύ για το ζαχροπλαστείο που μου σύστησες όμως καταλήξαμε σε άλλο.Δεν έχουν μέσα μαρμελάδα,είναι ολόκληρα από αμυγδαλόψιχα,σε διάφορα σχεδιάκια.Τα γλυκάκια θα είναι μέσα σε διάφανα κουτάκια,δεμένα με ροζ κορδελίτσα και με καρτελάκια που θα τους ευχαριστεί το μωρό.Για τα παιδάκια θα έχουμε μεγάλα γλυφιτζούρια και ξεχωριστές μπομπονιέρες.Η τιμή του κάθε τεμαχίου μπομπονιέρες δεν μπορώ να πω ότι είναι εντυπωσιακή (1,10 ?).Φτηνότερα από όσα θα μας τις χρέωναν στο οποιοδήποτε κατάστημα όμως όχι και τζάμπα.Ένα καλό deal στις μπομπονιέρες θα ήταν να μας ερχόταν περίπου στην μισή τιμή το κάθε κομμάτι...(και μετά ξύπνησα :lol:)

[/url]