Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

SOS ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Γέννησα πριν 5 ημέρες ενώ βρισκόμουν στις 35+. Η υπέροχη μπέμπα μου παρουσίασε παροδική ταχύπνοια και την κράτησαν στην θερμοκοιτίδα.

Προς το παρόν της δίνουν γαλατάκι με σωληνάκι για να μην την επιβαρύνουν βγάζοντας την από τη θερμοκοιτίδα. Θέλω να την θηλάσω σε λίγες μέρες που θα την πάρω σπίτι αλλά δεν ξέρω πως να διαχειριστώ το στήθος μου αυτές τις μέρες. Μέχρι χθες που νοσηλευόμουν δεν είχα πολύ γάλα. όταν πίεζα το στήθος τρέχαν κάποιες σταγονίτσες. 1 τέταρτο το καθένα στήθος μου έδινε 15μλ γάλα. Από εχθές το βράδυ όμως έγινε βαρύ και πονάει. Σηκώνομαι κάθε 3 ώρες και το κάνω μασαζ και βγάζω ότι μπορώ για να το ελαφρύνω. Το κάνω όμως σωστά? Πόσο κακό μου κάνει αυτό που μένει μέσα? Ταλαιπωρούμε και κουράζομαι και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βγάζω είναι ένα κίτρινο πηχτό υγρό περίπου 25μλ το καθένα. Είναι όντως αυτό το γάλα αρκετό? Συνεχίζει να μην είναι πολύ. Αυξάνω την παραγωγή όσο περισσότερη ώρα το πιέζω για να βγει? Είμαι στην πέμπτη ημέρα και δεν ξέρω τελικά αν έχω η όχι γάλα. Αν κάποια κοπέλα μπορεί να με ενημερώσει θα της είμαι ευγνώμων. Ότι επιπλέον ξέρετε..πείτε το μου σας παρακαλώ!!!

Διαφημίσεις

πρεπει να παρεις θηλαστρο και να κανεις 8-10 αντλησεις την ημερα!μονο με το χερι δε κανεις δουλεια και θα σου λιγοστεψει παρα πολυ!!!πες στο νοσοκομειο να σου δανεισουν ενα γιατι αυτα του εμποριου δεν ειναι και πολυ καλα

Dimitra83 ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Θα ρωτήσω σήμερα στο νοσοκομείο αλλά δεν νομίζω να μου δανείσουν...Μετά είδα το germany που έχεις στην περιοχή...εδώ όμως είμαστε ελλαδίτσα. Θα αγοράσω ένα όμως, αν έτσι καταφέρω να το κάνω πιο εύκολα και φυσικά να μπορέσω να κρατήσω την παραγωγή.

Να νοικιάσεις νοσοκομειακό θήλαστρο κορίτσι. Υπάρχουν εταιρίες και τηλέφωνα στο αντίστοιχο θέμα. Με το καλό να πάρεις το παιδάκι σπίτι σας.

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Εαν εισαι στην Λαρισα ,εχετε μια συμβουλο θηλασμου την Πέγκυ Πηλίτση μπορεις να επικοινωνησεις μαζι της στο 2410 751323. Ειναι εθελοντρια συμβουλος θηλασμου και μπορει να σε βοηθησει δωρεαν. Θα σε κατατοπισει για το που μπορεις να βρεις και να ενοικιασεις νοσοκομειακο θηλαστρο γιατι θα πρεπει να κανεις αντλησεις.

83hKp3.png

Διαφημίσεις

Το κάνω όμως σωστά? Πόσο κακό μου κάνει αυτό που μένει μέσα? Ταλαιπωρούμε και κουράζομαι και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βγάζω είναι ένα κίτρινο πηχτό υγρό περίπου 25μλ το καθένα. Είναι όντως αυτό το γάλα αρκετό? Συνεχίζει να μην είναι πολύ. Αυξάνω την παραγωγή όσο περισσότερη ώρα το πιέζω για να βγει? Είμαι στην πέμπτη ημέρα και δεν ξέρω τελικά αν έχω η όχι γάλα. Αν κάποια κοπέλα μπορεί να με ενημερώσει θα της είμαι ευγνώμων. Ότι επιπλέον ξέρετε..πείτε το μου σας παρακαλώ!!!

οσο πιο συντομα μπορεις να επικοινωνησεις μαζι της για να σε κατευθυνει και να σε βοηθησει με το πως μπορεις να αρχισεις τις αντλησεις . Υποθετω οτι για να βγαζεις γαλα εχεις καποιο θηλαστρο? γαλα εχεις σιγουρα και τα 25 μλ ειναι μια πολυ καλη ποσοτητα,το χρωμα ειναι οπως το περιγραφεις..

θα σου πουν και οι πιο εμπειρες μανουλες την διαδικασια,αλλα μην χανεις χρονο και δες που μπορεις να ενοικιασεις θηλαστρο. Μην ντραπεις να επικοινωνησεις με την κα Πηλιτση,αν μπορεις παρτην και αμεσως τωρα..

83hKp3.png

ravT. Να νοικιάσω???? Καλό ακούγεται!!! Και επαγγελματικό και φυσικά πιο οικονομικό απ ότι να το αγοράσω..Ευχαριστώ

paros Ευχαριστώ επίσης για την πληροφορία. Λάρισα είμαι θα επικοινωνήσω μαζί της επειγόντως...Το γάλα δεν περιμένει..

Καλημέρα σε όλους. Γέννησα πριν 5 ημέρες ενώ βρισκόμουν στις 35+. Η υπέροχη μπέμπα μου παρουσίασε παροδική ταχύπνοια και την κράτησαν στην θερμοκοιτίδα.

Προς το παρόν της δίνουν γαλατάκι με σωληνάκι για να μην την επιβαρύνουν βγάζοντας την από τη θερμοκοιτίδα. Θέλω να την θηλάσω σε λίγες μέρες που θα την πάρω σπίτι αλλά δεν ξέρω πως να διαχειριστώ το στήθος μου αυτές τις μέρες. Μέχρι χθες που νοσηλευόμουν δεν είχα πολύ γάλα. όταν πίεζα το στήθος τρέχαν κάποιες σταγονίτσες. 1 τέταρτο το καθένα στήθος μου έδινε 15μλ γάλα. Από εχθές το βράδυ όμως έγινε βαρύ και πονάει. Σηκώνομαι κάθε 3 ώρες και το κάνω μασαζ και βγάζω ότι μπορώ για να το ελαφρύνω. Το κάνω όμως σωστά? Πόσο κακό μου κάνει αυτό που μένει μέσα? Ταλαιπωρούμε και κουράζομαι και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βγάζω είναι ένα κίτρινο πηχτό υγρό περίπου 25μλ το καθένα. Είναι όντως αυτό το γάλα αρκετό? Συνεχίζει να μην είναι πολύ. Αυξάνω την παραγωγή όσο περισσότερη ώρα το πιέζω για να βγει? Είμαι στην πέμπτη ημέρα και δεν ξέρω τελικά αν έχω η όχι γάλα. Αν κάποια κοπέλα μπορεί να με ενημερώσει θα της είμαι ευγνώμων. Ότι επιπλέον ξέρετε..πείτε το μου σας παρακαλώ!!!

Απ' όσα έχω διαβάσει εδώ, ξέρω πως τις πρώτες μέρες αν χρειάζεται να κάνεις αντλήσεις, πρέπει να τις κάνεις με νοσοκομειακό θήλαστρο οπωσδήποτε,τα οποία μπορείς να νοικιάσεις αν έχω καταλάβει καλά. Αυτά είναι τα κατάλληλα επειδή δεν έχει εδραιωθεί η γαλουχία, ενώ αν χρησιμοποιήσεις τα άλλα του εμπορίου θα σου μειώσουν την παραγωγή γάλακτος. Ψάξε και σε άλλα τόπικ να διαβάσεις μέχρι να βρεθεί μια μανούλα πιο ενημερωμένη να σε κατατοπίσει περισσότερο. Να σου ζήσει η μπέμπα!!!!

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Dimitra83 ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Θα ρωτήσω σήμερα στο νοσοκομείο αλλά δεν νομίζω να μου δανείσουν...Μετά είδα το germany που έχεις στην περιοχή...εδώ όμως είμαστε ελλαδίτσα. Θα αγοράσω ένα όμως, αν έτσι καταφέρω να το κάνω πιο εύκολα και φυσικά να μπορέσω να κρατήσω την παραγωγή.

καλυτερα να μην αγορασεις γιατι τα θηλαστρα που υπαρχουν στην αγορα δεν συγκρινονται σε τιποτα με τα νοσοκομειακα που μπορεις να ενοικιασεις και επειδη δεν εχεις εδραιωσει την γαλουχια,δεν θα σε βοηθησουν καθολου. Μονο τα νοσοκομειακα ειναι για την δουλεια που τα θες. Με τα αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα ταλαιπωρηθεις και χωρις αποτελεσμα.

αυτο ειναι το τηλεφωνο της εταιρειας που εχει τα νοσοκομειακα της medela 210 74 85 752. μπορεις να τους ρωτησεις που θα βρεις στην Λαρισα να ενοικιασεις αν και νομιζω οτι τα στελνουν σε ολη την Ελλαδα.

αν και θα επιμεινω στο πριν κανεις οτιδηποτε να μιλησεις με την κα πηλιτση καθως πιστευω οτι θα ειναι παρα πολυ χρησιμη..

83hKp3.png