Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

μινι τελαρο ζωγραφικης

ngeo23

Recommended Posts

θελω να φτιαξω καδρακια ζωγραφικης για μπομπονιερα για τη βαστιση του γιου μου. εχω βρει 10χ10 που θελω διασταση αλλα θα ερθουν αρχες σεπτεμβη και η βαφτιση ειναι αρχες οκτωβρη και για 200 κομματια δεν θα προλαβω με τιποτα να τα φτιαξω. το θεμα ειναι οτι αυτα ηταν πολυ οικονομικα, ενω βρηκα αλλα με 95 λεπτα το τεμαχιο.

γνωριζει κανεις αν μπορω πουθενα αλλου να βρω πιο οικονομικα;

καθε πληροφορια ευπροσδεκτη!

Η Κατερινούλα μου εχει αποκτησει αδερφούλη 

Διαφημίσεις

Το ίδιο έκανα κι εγώ, με τελαράκια 10χ10, τα ζωγράφισα μόνη μου και βγήκαν καταπληκτικά (τουλάχιστον έτσι μου είπαν όλοι). Τα πήρα από ένα μαγαζί που έχει site, το https://www.art-colour.gr/. Αν θυμάμαι καλά μου βγήκαν 0,80 ευρώ το ένα. Βέβαια ανάλογα την ποσότητα θα σου κάνει και καλύτερη τιμή. Επίσης τα παρέλαβα μια βδομάδα μετά την παραγγελία, αλλά δεν ξέρω μήπως σε καθυστερήσουν τώρα που είναι μέσα στο καλόκαίρι. Anyway, εγώ είμαι ευχαριστημένη από αυτούς και γι΄'αυτό τους συστήνω, επειδή παίρνω κι άλλα πράγματα γιατί ασχολούμαι γενικά με τη ζωγραφική.

Ελπίζω να βοήθησα!

με ενα ευρω απο τζαμπο στη ιδια διασταση,βαλε χρωμα απο κατω κ απο πανω αυτοκολητο κ ετοιμο

εχει το τζαμπο;;;;θα παω απο εκει να ρωτησω αν και θελω 200 τεμαχια...τι αυτοκολλητο λες;εννοεις να μη το ζωγραφισω ε;

Το ίδιο έκανα κι εγώ, με τελαράκια 10χ10, τα ζωγράφισα μόνη μου και βγήκαν καταπληκτικά (τουλάχιστον έτσι μου είπαν όλοι). Τα πήρα από ένα μαγαζί που έχει site, το https://www.art-colour.gr/. Αν θυμάμαι καλά μου βγήκαν 0,80 ευρώ το ένα. Βέβαια ανάλογα την ποσότητα θα σου κάνει και καλύτερη τιμή. Επίσης τα παρέλαβα μια βδομάδα μετά την παραγγελία, αλλά δεν ξέρω μήπως σε καθυστερήσουν τώρα που είναι μέσα στο καλόκαίρι. Anyway, εγώ είμαι ευχαριστημένη από αυτούς και γι΄'αυτό τους συστήνω, επειδή παίρνω κι άλλα πράγματα γιατί ασχολούμαι γενικά με τη ζωγραφική.

Ελπίζω να βοήθησα!

μου ειπαν οτι εχουν 1€ το ενα...ακριβα ειναι αλλα τι να κανω, μου ειπαν θα τα εχουν ετοιμα αμεσα, σε 2 μερες απο την παραγγελια οποτε λογικα εκει θα παω

θα περασω ομως και απο τζαμπο να ρωτησω

ευχαριστω

Διαφημίσεις

εχει το τζαμπο;;;;θα παω απο εκει να ρωτησω αν και θελω 200 τεμαχια...τι αυτοκολλητο λες;εννοεις να μη το ζωγραφισω ε;

μια φιλη τα βαφει κ μετα βαζει αυτοκολητακια νεραιδουλες αντι να τα ζωγραφισει.ωραια βγαινουν κ γρηγορα.επισης μπορεις να κοψεις εικονα κ να την κολλησεις με την τεχνικη της χαρτοπετσετας

Ξέρω από φίλη που πήρε υλικά από τζάμπο,ότι αν πάρεις μεγάλη ποσότητα, όπως αυτή που θέλεις εσύ,σου κάνουν και άλλη τιμή,οπότε κάνε μια ερώτηση.

Ξέρω από φίλη που πήρε υλικά από τζάμπο,ότι αν πάρεις μεγάλη ποσότητα, όπως αυτή που θέλεις εσύ,σου κάνουν και άλλη τιμή,οπότε κάνε μια ερώτηση.

ισχυει αυτο;να ρωτησω κ εγω!

Διαφημίσεις

Λοιπον, πηγα τζαμπο, leroy, practicer αλλα δεν εχουν τοσο μικρο τελαρο...

οποτε θα καταληξω σε αυτα που ειναι 1? ή σε αλλο ενα απο aplada αν θυμαμαι καλα με 95 λεπτα το ενα.

εχω σκεφτει πως θα τα ζωγραφισω, γαλαζιο απο κατω ολος ο καμβας, και απο πανω με μαρκαδορο λευκο ενα αυτοκινητο, τρενο, καραβι και αεροπλανο σε καθε ενα με το ονομα του παιδιου σε χρυσο και μερικα συννεφακια, δεν ειναι δυσκολο.

μια φιλη τα βαφει κ μετα βαζει αυτοκολητακια νεραιδουλες αντι να τα ζωγραφισει.ωραια βγαινουν κ γρηγορα.επισης μπορεις να κοψεις εικονα κ να την κολλησεις με την τεχνικη της χαρτοπετσετας

την τεχνικη της χαρτοπετσετας δεν την εχω κανει ακομα, θα το ψαξω αλλα πιο χρονοβορο μου φαινεται που δεν το εχω κανει ποτε αλλα το αλλο με τα αυτοκολλητα καλο φαινεται, απο που τα παιρνει;ξερεις;

Διαφημίσεις

ειναι για πανω απο 1000 ευρω

Εδώ στην Θεσσαλονίκη πάντως,μια κοπέλα από το φόρουμ πήρε 300 κομμάτια από κάποια κουτάκια και κάτι στολίδια και της έκαναν άλλη τιμή.

Και δεν ήταν με τίποτα πάνω από 1000 ευρώ.

• 3 weeks later...

τελικα πηρα απο το artcolour αλλα δεν ενθουσιαστηκα με τον μουσαμα, ειναι αναγλυφος αρκετα και δεν φαινεται ομορφο το σχεδιο και θελει αρκετα χερια περασμα για να μη φαινονται νερα...τεσπα, εχω κανει περιπου 100 αλλα τοσα θελω!

θα σας ενημερωσω για το αποτελεσμα