Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

οι θηλεσ μπαινουν μεσα οταν ξεκινα ο θηλασμοσ

Recommended Posts

Κοριτσια καλημερα.θα ηθελα βοηθεια απο καποια κοπέλα με παρομοια εμπειρία ή απο τη κ.Αγλαϊα.

Παντα είχα θηλες προσ τα εξω κ πιστευα οτι θα θηλάσω με ευκολία.Η μικρη μου γεννηθηκε πριν 12 μερες κ επρεπε να μεινει στο νοσοκομειο για 10 ημέρες.Απο την 4η μερα κ μετα πηγαινα 3-4 φορες την ημέρα κ τη θηλαζα καποιες συγκεκριμένες ωρες στο νοσοκομείο.Το προβλημα μου εινα το εξης.Ενω οι θηλες ηταν παντα σκληρε κ εβγαιναν αμεσως προσ τα εξω τωρα που προσπαθω να θηλασω μολις την βαζει στο στομα η μικρη μαλακωνει πολύ η θηλη κ μπαινει προς τα μεσα.Εχω παρει ψευδοθηλες τισ οποιες κ χρησιμοποιω συστηματικα ειδικα απο το αριστερο στηθος γτ το δεξι μερικεσ φορες το πιανει χωρις ψευδοθηλη.Δεν ξερω ομως ποσο θα αντέξω έτσι γιατι αρχιζουν κ πονανε την ωρα που ρουφαει.δεν ξερω τι να κανω για να τις βγαλω εξω.Αυτη ειναι μικρουλα κ ζοριζεται πολυ οταν προσπαθω να θηλασω χωρις ψευδοθηλες.Γιατι συμβαινει αυτο? το εχει παθει καποια άλλη κοπέλα?πως μπορω να σκληρινω τισ θηλες ωστε να μπορει να τις πιάσει η μικρη μου.Γαλα εχω αλλα το στηθος μου ειναι αρκετα μαλακο.

Διαφημίσεις

μπορείς να βοηθήσεις τις θηλές με διάφορους τρόπους

πχ με χειροκίνητο θήλαστρο ή με τη νιπλέτα της Avent

images4.jpg

θα ήταν καλό να σε δει κάποιος ειδικός από κοντά και να σε βοηθήσει

• 2 weeks later...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.Χρησιμοποίησησα το ηλεκτρονικό θηλαστρο της medela και τισ ψευδοθηλέσ .Ειναι 2-3 μέρες που το μωρακι πιάνει κ τισ 2 θηλεσ μου κ ετσι θηλάζει τισ περισσότερεσ φορεσ χωρισ ψευδοθηλέσ.Τη βλέπω όμως κ κουράζεται.ετσι γινεται στα μωράκια όταν θηλάζουν? το γεγονόσ ότι καμια φορα κατα τη διάρκεια της ημερας χρησιμοποιώ ψευδοθηλές μπορεί να έχει σαν αποτελεσμα πισογύρισμα?να σημειωσω οτι η μικρη νοσηλέυτηκε 10 μερες ( αο τη στιγμη της γέννησης της) οπότε εφαγε αρκετο ξένο γάλα κ εμαθε στο μπιμπερο οπότε η θηλή την ψιλοκουράζει.Τωρα είμαστε 22 ημερων.

θα συμπληρωσω τη φορμα για να δουμε πως παει ο θηλασμοσ απλα ακόμα δεν εχω επαρκεισ μετρησεισ βάρουσ κ υψουσ.