Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πως βγαίνει η ταπετσαρία;

Recommended Posts

Καλο μεσημέρι. Στο παιδικό δωμάτιο είχαμε κολλήσει μία ταπετσαρία γύρω-γύρω στους τοίχους από το MOTHERCARE. Τι το ήθελα; Θέλουμε να κάνουμε ανακαίνιση στο δωμάτιο τους για να τους κάνουμε έκπληξη όταν γυρίσουν από παππού και γιαγιά μετά το καλοκαίρι, και δεν μπορούμε να καθαρίσουμε καλά τους τοίχους από τα υπολλείματα της ταπετσαρίας. Δεν ήταν κολλημένη σε όλο τον τοίχο αλλά σαν μπορντούρα γύρω γύρω.

Ξέρετε πως να την αφαιρέσω καλά από τον τοίχο;

Διαφημίσεις

γενικα οι ταπατσαριες βγαινουν ευκολα κ χωρις σημαδια αν πριν την περασεις με μια βουρτσα(πινελο) νερο,ε αφου μουσκεψει αρκετα ειναι ετοιμη για εξοδο!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Η μικρή μου σε κάποια σημεία του τοίχου που έφτανε έχει σκίσει μεγάλα κομμάτια και έχει μείνει από κάτι το χαρτί της ταπετσαρίας. Είναι χάλια αλλιώς δεν θα το άλλαζα φέτος αλλά του χρόνου. Σκεφτήκαμε πως θα είναι ωραία έκπληξη για όταν τις παραλάβουμε μετά το καλοκαίρι.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι για ψέκασμα (ειδικό υγρό) για ταπετσαρίες. Θα δοκιμάσουμε και με σκέτο νερό και πινέλο...

Ευχαριστώ!

Η μικρή μου σε κάποια σημεία του τοίχου που έφτανε έχει σκίσει μεγάλα κομμάτια και έχει μείνει από κάτι το χαρτί της ταπετσαρίας. Είναι χάλια αλλιώς δεν θα το άλλαζα φέτος αλλά του χρόνου. Σκεφτήκαμε πως θα είναι ωραία έκπληξη για όταν τις παραλάβουμε μετά το καλοκαίρι.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάτι για ψέκασμα (ειδικό υγρό) για ταπετσαρίες. Θα δοκιμάσουμε και με σκέτο νερό και πινέλο...

Ευχαριστώ!

Ο ταπετσερης που μας περασε τις δικιες μας μου ειπε ή σκετο νερο ή το ιδιο υλικο(νερο με κολλα) που περαστικαν!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Σε κάποια εκπομπή του "άλλαξέ το" ο Σπύρός Σούλης είχε πεί μαλακτικό αραιωμένο με νερό και καλό μούσκεμα στην ταπετσαρία με σφουγγάρι να νοτίσει καλά.

Διαφημίσεις

Aχ, τι μου θυμίζεις !!!!! Έχουμε βγάλει ταπετσαρία από όλα τα δωμάτια σε 3άρι ..............

Το απλούστερο και πιο αποτελεσματικό είναι βούρτσα για βάψιμο καλά βουτηγμένη σε νερό. Την περνάς 2-3 φορές στην ταπετσαρία, να ποτίσει καλά και σε κανένα 15λεπτο, η ταπετσαρία φουσκώνει και βγαίνει μόνη της. Ανάλογα την ταπετσαρία, ξεδιπλώνει και πέφτει και από μόνη της.

Καλά κουράγια !!!!!!! Αν και εσείς έχετε μόνο μπορντούρα.

ydS7p3.png 3pOXp3.png

E-shops για παπούτσια ΕΔΩ Εshops ΕΔΩ

Το παλιό θέμα ΕΔΩ Πώληση στο ΕΒΑΥ ΕΔΩ

Nεράκι και πάλι νεράκι!!!....Το πατρικο μου ,στο οποιο και εκανα ανακαινηση και μενω τωρα ητανε ολο με ολο και παντου με ταπετσαριες!!!..Φρίκη!!...μπουγελο με νερο και σφουγγαρι...και φυγανε ολα!!!:P

Έκανα το τεράστιο λάθος και έβαλα και εγώ την μπορντούρα με τα αυτοκινητάκια από το ίδιο μαγαζί. Την κόλλησα με ταινία διπλής όψης:rolleyes:

Ο μικρός την κατάσκισε στην πλευρά πάνω από την κούνια και θέλω να την ξηλώσω όλη. Προσπάθησα να την τραβήξω και ξηλώνεται και το χρώμα του τοίχου:rolleyes:

Να προσπαθήσω κι εγώ με νερό?

Διαφημίσεις