Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

μηπως καποια κοπελα γνωριζει αν μπορω να γραψω το παιδι μου σε νηπιαγωγειο που να βρισκεται κοντα στην δουλεια μου και οχι στην περιοχη που κατοικω??καποια στιγμη ειχα διαβασει καπου οτι το εχω αυτο το δικαιωμα αλλα δεν το βρισκω :roll: ...

.png.png

Διαφημίσεις

αν διαβασες κατι τετοιο ειναι λαθος.Ο καθενας εγγραφει το παιδι του στο νηπιαγωγειο στο οποιο υπαγεται συμφωνα με την κατοικια του και γι'αυτο ζητανε λογαριασμο δεη/οτε/νερου.Εναλλακτικα αν εχεις καποιον δικο σου εκει κοντα μπορεις να αλλαξεις τη δεη στο ονομα σου για λιγο καιρο ωστε να εμφανισεις λογαριασμο με συγκεκριμενη διευθυνση.Ωστοσο να ξερεις αν ειναι προνηπιο(εγω αυτο καταλαβα)οτι δυσκολα θα το παρουν γιατι απο περυσι που εγινε υποχρεωτικη η μεγαλη ταξη του νηπιου,τα προνηπια τα δεχονται μονο αν υπαρχουν κενες θεσεις κι αυτο μετα απο κληρωση.Οι εγγραφες ειναι μεχρι την παρασκευη που κλεινουν,μην το καθυστερεις,πηγαινε στο νηπιαγωγειο αλλα μαλλον καλυτερα να γραψεις το παιδι και σε παιδικο σταθμο

γνωριζεις σε παρακαλω αν το ιδιο ισχυει και για παιδικο σταθμο? (αναφερομαι στην περιοχη)..αυτο που ειπες για το προνηπιο το γνωριζω γι'αυτο θα τις κανω εγγραφη και σε παιδικο σταθμο.σ'ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :lol:

.png.png

Δεν ισχυει για τους παιδικους σταθμους.Μπορεις να κανεις αιτηση σε πολλους, αρκει να το δηλωσεις γραπτα στην αντιστοιχη ερωτηση πανω στην αιτηση.Εχεις προτεραιοτητα να σε επιλεξουν στον Δημο οπου ανηκεις ομως.Ολοι οι γνωστοι μου κανουν πανω απο μια αιτηση για να ειναι σιγουροι οτι καπου θα τους δεχτουν.Καλη τυχη!

Για νηπιαγωγείο δεν ξερω :? αλλα σε παιδικό κοντα στην δουλειά σου μπορείς.

Γενικα ξεκινα ρωτα και κανε κινησεις γιατι .... γινεται χαμός.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

Ναι αλλα η προυποθεση για να παρουν παιδια εκτος δημου ειναι να υπαρχουν κενες θεσεις... πραγμα απο σπανιο μεχρι απιθανο.. εδω δεν καλυπτονται οι αναγκες του εκαστοτε δημου και μενουν παιδια απ΄εξω..

ίσως μπερδευεστε με το εξης..

το οτι μπορεις να γραψεις το παιδι σου στους παιδικους σταθμου του δημου που εργαζεσαι... αν εισαι δημοτικος υπαλληλος ομως. (δηλαδη να δουλευεις για το δημο εσυ .. ειναι μια παροχη του δημου για τους εργαζομενους του)

O5Lop2.png

kIP3p2.png

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια..τελικα θα την γραψω σε παιδικο σταθμο τις περιοχης μου γιατι τα νηπιαγωγεια ανοιγουν στις 8:00 και εγω πιανω δουλεια 7:30..mamvas εισαι σιγουρη οτι μπορω να κανω παραπανω απο μια αιτηση?γιατι ρωτωντας μου ειπαν οτι παει συμφωνα με την διευθυνση που μενεις και πας στον παιδικο που ανηκεις.

.png.png

να συμπληρωσω οτι απο φετος διευρυνθηκε το ωραριο του νηπιαγωγειου.Σχολανε 4.00-4.15 αντι για 3.30-3.45 που ηταν ως τωρα κι αν υπαρχουν τουλαχιστον πεντε παιδακια που να ενδιαφερονται λειτουργει και πρωινη ζωνη 7-8.Οι νηπιαγωγοι ωστοσο δεν το πολυ-λενε γιατι δεν το θελουν ,αλλα στο χαρτι που σου δινουν να συμπληρωσεις αναγραφεται

Επιβαλεται να κανεις πανω απο μια.

Περισι τους ακουσα και εκανα μια και τελικα δεν με πηραν και ετρεχα σαν τρελλη τον Σεπτεμβριο.

Εννοειται πως κανεις παραπανω απο μια αιτησεις κρυφα[/b]. Δεν το λες στους παιδικους.

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Διαφημίσεις

κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια..τελικα θα την γραψω σε παιδικο σταθμο τις περιοχης μου γιατι τα νηπιαγωγεια ανοιγουν στις 8:00 και εγω πιανω δουλεια 7:30..mamvas εισαι σιγουρη οτι μπορω να κανω παραπανω απο μια αιτηση?γιατι ρωτωντας μου ειπαν οτι παει συμφωνα με την διευθυνση που μενεις και πας στον παιδικο που ανηκεις.

Σιγουρη!!!Ξερω ατομα προσωπικα που το κανουν καθε χρονο.Εγκαιρως μονο να ξεκινησεις γιατι εχει πολλη χαρτουρα.Καλη τυχη!!!