Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΑΠΟΠΤΩΣΗ,ΑΝΕΥΠΛΟΙΔΙΣΜΟΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια ελπιζω να σται ολεσ καλα.θα ηθελα υην πραγματικα πολυτιμη βοηθεια σασ στην πιο κρισιμη στιγμη για την αποκτηση του μωρου μασ.οπωσ σασ εχω πει εχω κανει 5 αποτυχημενεσ προσπαθειεσ ivf με μικρογονιμοποιηση.η τελευται προσπαθεια πριν σχεδον 15 ημερεσ.εμβρυομεταφορα στισ 9 ιουνιου και αιμα περιοδου στισ 19 μεχρι εκει πανε τα εμβρυα στισ 3 τελευταιεσ προσπαθειεσ που εκανα.η αιτιολογια του γιατρου ηταν το κακο σπερμα αν και ειχαμε ενα αριστο εμβρυο φρεσκο και 2 καλα απο την αλασκα κατεψυγμενα δηλαδη.την τεταρτη θα παρουμε τα αποτελεσματα του τεστ τησ αποπτωση και του ανευπλοιδισμου που εβαλαν στο συζυγο μου να κανει.350 ευρο το κοστοσ για μια εξεταση που θα πρεπε να ειχαμε ηδη κανει απο την πρωτη κιολασ προσπαθεια αλλα κανεισ τοτε δεν εδωσε σημασια ακομη και ο τελευταιοσ γιατροσ που μασ εκανε τισ 3 τελευταιεσ φορεσ εξωσωματικη.πραγματικα θα ηθελα να μαθω αν καμια απο σασ εχει αντιμετωπισει αυτο το προβλημα.η αγωναι μου μεγαλωνει μερα με τη μερα μηπωσ και μασ κοπουν τα φτερα και μασ ερθει ο ουρανοσ στο κεφαλι.υπαρχει καμια θεραπεια αν βγαλουμε τεστ θετικο?μασ ειπανε οτι μπορει το dna που εχουν τα σπερματοζωαρια να μην ειναι καλο και γι αυτο να μην προχωρανε τα μωρακια μασ σε εγκυμοσυνη.σασ παρακαλω οποια μπορει και γνωριζει ασ με βοηθησι.συγνωμη αν σασ κουρασα με το κατεβατο αυτο αλλα καταλαω=βαινεται πιστευω την αγωνια μου για το θαυμα τησ ζωησ...:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσι μου ...λυπάμαι για την αρνητική σου χοριακή...ουφ...σε καταλαβαίνω...το βίωσα και δεν ξέρω αν θα το ξαναβιώσω...έχουμε και εμείς ένα θέμα με το σπέρμα...99% ανώμαλες μορφές,..αλλά αυτήν την εξέταση δεν την ξέρω!!

μου έχουν σπάσει τα νεύρα αυτοί οι γιατροί!! σε κάθε αποτυχία θυμούνται και μια εξέταση! δεν μπορούν πρίν γ@μ....!!! να τις κάνουμε όλες;; αμάν..! ούτε να χρήματα έχουμε και εγώ τουλάχιστο δεν είμαι σε ηλικία για να κάνω χημείες με τις βλακείες τους! ουφ συγνώμη..σε πιο γιατρός έκανες τιςτελευταίες σου εξωσω?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ IRENE ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝΤΕΜΜΩΡΕ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ....ΑΣΤΑ ΔΡΑΜΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑ EMBRYOLAND ΕΚΑΝΑ.ΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΠΟΥ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ.ΤΗΝ ΑΠΟΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΙΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ Α[ΠΟΠΤΩΣΗ ΣΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ.Η ΑΠΟΠΤΩΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ...Α ΘΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ?ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΦΥΣΙΚΑ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΩ 3 ΑΠΑΝΩΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.Η ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ...ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙΣ..ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΤΕΣ ΕΛΑΒΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ DNA TEST ΕΧΟΥΜΕ 23% ΑΠΟΠΤΩΣΗ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΟΡΙΟ ΤΟ 20.O Ο ΑΝΕΥΠΛΟΙΔΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ.ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Μ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙ?ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ.ΠΗΡΑ ΠΑΝΤΟ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΙΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΥΔΡΟΣΑΛΠΙΓΓΑ ΝΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΕΙ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΑΣΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ.ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ?

tonia koritsi μου καλησπερα

διαβασα με παρα πολυ προσοχη το προβλημα σας

ειμαι απο θεσσαλονικη και εχω να σου πω οτι η χατζ.....ειναι απο τις κορυφαιες εμβρυολογους των κεντρων εξωσωματικης και να την εμπιστευτεις

η κατατμηση σας αν ειναι 23 %ειναι μια χαρα! πρεπει να ειναι κατω απο 30%

θες να μου πεις οτι σε βαλανε να κανεις εξωσωματικη χωρις να εχει προηγηθει σαλπιγγογραφια;;;;;;;;;;;; φυσικα και παιζει η πιθαντοτητα να ισχυει αυτο που σου ειπαν και απορω πως επιτρεψαν να κανεις εξωσωματικες χωρις αυτη την τοσο σημαντικη εξεταση!!!!!

και εμεις εχουμε θεμα με το σπερμα και κατα kruger το σπερμοδιαγραμμα εδειξε 92%ανωμαλες και τωρα θα κανουμε κατατμηση dna για να δουμε τι θα δουμε!

καλη επιτυχια μην απελπιζεσαι!!:shock:

Διαφημίσεις

tonia koritsi μου καλησπερα

διαβασα με παρα πολυ προσοχη το προβλημα σας

ειμαι απο θεσσαλονικη και εχω να σου πω οτι η χατζ.....ειναι απο τις κορυφαιες εμβρυολογους των κεντρων εξωσωματικης και να την εμπιστευτεις

η κατατμηση σας αν ειναι 23 %ειναι μια χαρα! πρεπει να ειναι κατω απο 30%

θες να μου πεις οτι σε βαλανε να κανεις εξωσωματικη χωρις να εχει προηγηθει σαλπιγγογραφια;;;;;;;;;;;; φυσικα και παιζει η πιθαντοτητα να ισχυει αυτο που σου ειπαν και απορω πως επιτρεψαν να κανεις εξωσωματικες χωρις αυτη την τοσο σημαντικη εξεταση!!!!!

και εμεις εχουμε θεμα με το σπερμα και κατα kruger το σπερμοδιαγραμμα εδειξε 92%ανωμαλες και τωρα θα κανουμε κατατμηση dna για να δουμε τι θα δουμε!

καλη επιτυχια μην απελπιζεσαι!!:shock:

karkinaki καλησπερα σασ ευχομσι κσλη επιτυχια να εχετε.ναι βεβαια με εβαλαν να κανω χωρισ σαλπιγγογραφια.που να ξερα μεχρι που μου ανοιξαν τα ματια και μου ειπαν οτι μπορει να εχω υδροσαλπιγγεσ και να γινεται αποβολη του εμβρυου απο αυτο.εσυ πηγαινεισ σ συτη την κλινικη?ο κυριοσ χρισ...... ο γυναικολογοσ ειναι καλοσ?

Eπειδη κα ιεγω βρισκομαι στη διαδικασια και δε θελω να θεωρηθει τιποτα ως διαφημιση θα σου στειλω πμ

επισης υπαρχει και απο μονο του θεμα για το εν λογω κεντρο εξωσωματικης για να παρεις μια ιδεα

:)