Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ηχορρύπανση απο πιάνο!!!!!! Τι να κάνω;

Recommended Posts

Παιδιά βοήθεια! Έχουμε μια κοπέλα στην οικοδομή που παίζει πιάνο γύρω στις 7-8. ώρες, στο πάνω διαμέρισμα απο εμάς. Κάνει ασκήσεις επανάληπτικές συνεχώς !!!Δε μπορώ να ηρεμίσω στο ίδιο μου το σπίτι. Μόνο 2-5 το μεσημέρι ησυχάζει και έπειτα πάλι.....Τι να κάνω;Έχει κανείς παρόμοια περίπτωση; Δε μπορώ ούτε να ησυχάσω, ούτε να διαβάσω. Μια μελωδία 8 ώρες! Έλεος!!!!

Διαφημίσεις

Χμμμ αν δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας δεν μπορεις να κανεις κατι νομιζω..

(Ισως να της αγορασεις παρτιτουρες με αλλα κομματια?)

Εαν τηρεί τις ώρες κοινής ησυχίας δεν μπορείς να της κάνεις τίποτα.

Κι εγώ κάποτε μελετούσα πιάνο....

....δεν ήξερα οτι θα μπορούσε να ήταν τόσο ενοχλητικό για τους άλλους! :?

Το μόνο που μπορείς να κάνεις εσύ...

....είναι να ανοίξεις το ραδιόφωνό σου για να....την καλύψεις! :lol:

κομματακι χλωμο αν μελεταει εκτος των ωραριων κοινης ησυχιας.

αλλα εχω την εντυπωση οτι παιζει νομικα κ το οριο του ηχου που εκπεμπεται. οι δικηγορεσες θα σου πουν περαιτερω αν ισχυει!

αν εχεις την οικιοτητα παρακαλεσε τη ευγενικα να χρησημοποιει οσο μπορει το πενταλ της μειωσης του ηχου.

αλλα επισης η αληθεια ειναι πως για να εχει μια πληρη εικονα του τι παιζει, θα πρεπει να παιζει με κανονικο πενταλ.

μα καλα δινει κατατακτηριες για πτυχιο τα χριστουγεννα κ μελεταει απο τωρα τοσο πολυ?! για να δινει τωρα χλωμο το κοβω, εκτος κι αν εχουν αλλαξει οι περιοδοι των εξεταστικων (κ εχω χασει επεισοδια:?)

ευτυχως που οταν σπουδαζα κ μεχρι κ που πηρα το πτυχιο, ηταν μονοκατοικια το σπιτι κ αντιστοιχα οταν το καναμε πολυκατοικια μεναμε μονο εμεις!!! μια γειτονισσα οταν μου ειπε πως την ενοχλουσε, κατεβαζα το πενταλ συχνα!

δυστυχως στις εξετασεις του πιανου θελει συνεχεις επαναληψεις στις ασκησεις κ στις παρτιτουρες!

παρακαλα να μην κανει κ στο υποχρεωτικο πριμα βιστα πρακτισιν στο σπιτι!!! την εκατσες!

εκει θα χρειαστεις οπωσδηποτε ωτασπηδες!:lol:

ελπιζω να μην κανει λαθη κ να μην φαλτσαρει! περαστικαααα!

η να τησ παρεισ δωρο ακουστικα που να συνδεωντε με το πιανο τησ εχει η ανεψια μου κ ετσι κανει μαθημα στο σπιτι αλλιοσ θα μουρλενοταν ολοι

καθωτι πτυχιουχα εις το πιανο βεβαιως βεβαιως οπως καταλαβες, (αλλα δεν ασκω το επαγγελμα) τι ακουστικα ειναι αυτα? μπορεις να ρωτησεις κ να μου στειλεις ενα πιμιο?

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Διαφημίσεις

δε θελω να σε απογοητευσω αλλα να 'σαι χαρουμενη που δεν εμενα εγω απο πανω σου όταν μαθαινα βιολι.............

μονο αυτο?!

φαντασου να καναμε οι δυο μας προβες κ για το μαθημα της μουσικης δωματιου πανω απ το σπιτι της κοπελας!

δηλ. στο μουρλοκομειο κατευθειαν ολη στην πολυκατοικια!:lol::lol::lol:

μην πυροβολειτε τον πιανιστα! (κ μην κανετε εμετο στην πιστα)

μονο αυτο?!

φαντασου να καναμε οι δυο μας προβες κ για το μαθημα της μουσικης δωματιου πανω απ το σπιτι της κοπελας!

δηλ. στο μουρλοκομειο κατευθειαν ολη στην πολυκατοικια!:lol::lol::lol:

μην πυροβολειτε τον πιανιστα! (κ μην κανετε εμετο στην πιστα)

ειδικα το βιολι οταν μαθαινεις ειναι θανατος..... πολυ φασαρια..... κ δε βγαινει κ νοημα.....

ειδικα το βιολι οταν μαθαινεις ειναι θανατος..... πολυ φασαρια..... κ δε βγαινει κ νοημα.....

εχω πετυχει στο ωδειο ουκ ολιγες φορες κ εχω παθει πλακα!

κ που να ακουσεις τρομπετιστα στα σπαργανα! τσιριγμα λεμε!!!! θανατος!

Διαφημίσεις

Να την παρακαλέσεις να χρησιμοποιεί το πεντάλ μείωσης, όταν μελετά. Όταν θέλει να ακούσει την εκτέλεση, αναγκαστικά θα το βγάζει, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο χάλια.

Διασκέδασέ το, θα μπορούσε να έχει ένα μωρό .... να σκούζει. Τί θα έκανες?

δεν ξερω αν θα εχει εξεταστη τον Β. Κολαση κ αν ερχετε κ σαλονικα.

αλλιως ετοιμασου να καθισεις την βαρκα! προμηθευσου αμετρητες ωτασπηδες κ δη κερινες! εχε κ κανενα λεξοτανιλι ευκαιρο καλου κακου!

αν δεν ερχετε σαλονικα ο Β. Κολασης ενα εχω να σου πω:

εισαi παρα πολυ τυχερη κοπελα μου που μελεταει τοσο λιγο!

κ παρακαλα να μην κανει προβα τα κομματια για του χρονου,

το 2012 δηλ, πασχα η καλοκαιρι!

Εμάς η διπλανή μας παίζει πιάνο και ακορντεόν..Είναι καθηγήτρια μουσικής!!! Έρχονται στιγμές που την ακούω και ηρεμώ πραγματικά. Προτιμώ να την ακούω με τις ώρες παρά να ακούω τα παιδιά της από κάτω να τρέχουν και να τσιρίζουν. Μη σου πω πως όταν αφινιάζουν τα ταλιμπαν(ακια ) της από κάτω παρακαλάω να παίξει καμιά μελωδία να ηρεμήσουμε!!! Δέσ το θετικά. Άλλοι άνθρωποι βάζουν μουσική για να χαλαρώσουν...Έχει και την καλή του πλευρά

Να την παρακαλέσεις να χρησιμοποιεί το πεντάλ μείωσης, όταν μελετά. Όταν θέλει να ακούσει την εκτέλεση, αναγκαστικά θα το βγάζει, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο χάλια.

Διασκέδασέ το, θα μπορούσε να έχει ένα μωρό .... να σκούζει. Τί θα έκανες?

Αυτο θα ελεγα και εγω για το πεντάλ μειωσης.Νομιζω ολα τα πιάνα εχουν.Μειωνει την ενταση και ειναι σαν νακους σε φυσιολογική ενταση ραδιοφωνο.

Με τοση μελέτη σε λίγο θα εχεις και δωρεαν εισιτηρια για το Μέγαρο.Σκέψου να γινει καμια διασημάρα!!!!!!!!

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Διαφημίσεις

Ax κορίτσια να είστε καλά...Απλά όταν είναι σε τέτοια ένταση και όταν εσύ έχεις τα ζόρια σου απο διάφορα οι τόσες ώρες δίχως διακοπή σε χτυπούν στο νευρικό σύστημα. Παίζει εδώ και μέρες μόνο ένα κομμάτι. Κοιμάμαι και το ακούω! Φεύγεις απο τη δουλειά και θέλεις να πάς σπίτι να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου και τις έγνοιες σου και κουράσεσαι...χθές ήμουν 3 ώρες 6-9 το απόγευμα στο πάρκο για να τακτοποιήσω κάτι έγγραφα, όταν γύρισα συνέχιζε να παίζει. Σταμάτησε 10:20....

δεν ξερω αν θα εχει εξεταστη τον Β. Κολαση!

Τί μου θύμισες!!!!!!!!!!!! Μία φορά μου είχε πει: Δεσποινίς να θυμάστε, πιάνο παίζετε, όχι τέννις:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

(η δασκάλα μου δεν ήξερε πού να κρυφτεί!)

Σε παρόμοια περίπτωση στα νιάτα μου και επάνω στην εξεταστική έφερα την αστυνομία και έκανε συστάσεις στην κοπέλα που έπαιζε πιάνο διότι η παρατεταμένη φασαρία και σε ώρες μη κοινής ησυχίας απαγορεύεται.

Κορίτσια είναι πάρα πολύ σπαστικό και δείχνει έλλειψη σεβασμού διότι οι άλλοι ένοικοι σίγουρα δεν φταίνε κάτι αν κάποιος σπουδάζει μουσική να μην μπορούν να σταθούν στο σπίτι τους:rolleyes:

Κορίτσια είναι πάρα πολύ σπαστικό και δείχνει έλλειψη σεβασμού διότι οι άλλοι ένοικοι σίγουρα δεν φταίνε κάτι αν κάποιος σπουδάζει μουσική να μην μπορούν να σταθούν στο σπίτι τους:rolleyes:

Συγγνώμη, αλλά εδώ θα διαφωνήσω.....

Η μουσική δεν είναι φασαρία! ;)

Ααααχ! κι εγώ μεγάλωσα σε διαμέρισμα που η κόρη των από πάνω μας μάθαινε (χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία να σημειωθεί) πιάνο!!!

Αν τηρούνται οι ώρες κοινής ησυχίας και τα ντεσιμπέλ δεν υπερβαίνουν αυτά που ο νόμος προβλέπει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα...

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

και να εισαι χαρουμενη που ειναι ΜΟΝΟ το πιανο!!!

διπλα μας....τρομπετα!!!

απο πισω βιολι!!!

απεναντη....ντραμς!!!!

και καπου παρα διπλα(που δεν μπορω να προσδιορισω ακομα!!) εχει πιανο!!!

βλεπεις εδω στην Κερκυρα οι μπαντες ειναι mast και καθε οικογενια εχει καποιον μεσα!!!ειμαστε μονοκατοικιες και νομιζουν οτι δεν ενοχλουν,ανοιγουν τα παραθυρα και αρχιζουν........!!

ελατε στο παρτυ.......

apHGp3.png

Η μουσική όλη την ημέρα και όταν θέλει κάποιος να διαβάσει, είναι φασαρία κατά την γνώμη μου;)

Προτιμώ οποιαδήποτε φασαρία που να μην είναι ίδια συνεχώς παρά κάτι τέτοιο...

Και εγώ θα είχα σαλτάρει...

Προσωπικά δεν μου αρέσει το πιάνο καθόλου, οπότε και εγώ το θεωρώ φασαρία...;)

rQGhp3.png

Φανταστείτε να έχετε μωρό στο σπίτι και να αποζητάτε λίγα λεπτά ησυχίας για να κοιμηθεί....να έχετε πονοκέφαλο...να θέλετε να διαβάστε...να κοιμηθήτε γιατί είστε πτώμα σε ώρα χαλαρή και όχι κοινής ησυχίας....να θέλετε να κάνετε σεξ...να θέλετε οτιδήποτε χαλαρό και ήρεμο μέσα στο σπίτι σας....και κάποιος από πάνω να παίζει πιάνο όλη μέρα....δυνατά και μονότονα....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ:shock:

Ax κορίτσια να είστε καλά...Απλά όταν είναι σε τέτοια ένταση και όταν εσύ έχεις τα ζόρια σου απο διάφορα οι τόσες ώρες δίχως διακοπή σε χτυπούν στο νευρικό σύστημα. Παίζει εδώ και μέρες μόνο ένα κομμάτι. Κοιμάμαι και το ακούω! Φεύγεις απο τη δουλειά και θέλεις να πάς σπίτι να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου και τις έγνοιες σου και κουράσεσαι...χθές ήμουν 3 ώρες 6-9 το απόγευμα στο πάρκο για να τακτοποιήσω κάτι έγγραφα, όταν γύρισα συνέχιζε να παίζει. Σταμάτησε 10:20....

Έχεις δίκιο alphae, είναι μονότονο,κουραστικό και εκνευριστικό να ακούς την ίδια μελωδία ακόμη και αν αυτή προέρχεται απο το ίδιο σου το παιδί. Είτε παίζει κάποιο όργανο, είτε την τραγουδάει... Μου έσπασε τα νεύρα ο γιος μου την προηγούμενη βδομάδα που του είχε κολλήσει ένα τραγούδι και το τραγουδούσε συνέχεια όλη μέρα...:-P Επίσης, μου έσπασε τα νεύρα η γειτόνισσα που είχε κολλήσει με μια νέα επιτυχία του Ρέμου πριν απο κάτι μήνες και το έβαζε κάθε μέρα, ξανά και ξανά και ξανά χωρίς διακοπή!!:shock: Και να φανταστείτε ότι μου αρέσει ο Ρέμος...:confused:

Το ίδιο εκνευριστικό είναι όταν ο άντρας μου, βάζει ξανά και ξανά το ίδιο κομμάτι, προκειμένου να πετύχει τις σωστές ρυθμίσεις για το ηχοσύστημα!!! Τα νεύρα μου!!!! :evil:

Αλλά αργότερα αν κάποιο απο τα παιδιά σου, μαθαίνει κάποιο όργανο τι θα κάνεις? Σκέψου το....;) Τότε θα ενοχλείτε εσείς κάποιους άλλους...:D

Τέλος, επειδή κι εγώ έπαιζα πιάνο μικρή, σου λέω μόνο ότι δυστυχώς οι επαναλήψεις είναι απαραίτητες προκειμένου να πετύχεις το σωστό αποτέλεσμα. Έτσι είναι η μελέτη και τα πρώτα χρόνια, τα κομμάτια δεν είναι και ωραία απο άποψη μελωδίας...άστα χάλια... Ακόμη κι εγώ η ίδια που μελετούσα, εκνευριζόμουν... :cool:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!