Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πως προετοιμαζεις τις θηλες????

Recommended Posts

Κοριτσια εχω ενα προβλημα.

Στην πρωτη μου εγκυμοσηνη μετα που γεννησα οι θηλες μου δεν ειχαν βγει ετσι ωστα να μπορεσω να θηλασω την μικρη μου εβαζα μεν τις ψεφτικες αλλα πολλες φορες μου πονουσαν κ ετσι δεν μπορεσα να θηλασω,τωρα περιμενω το δευτερο κ θελω πολυ να μπορεσω να το θηλασω.Μηπως ξερει καμια να με κατατοπησει πως να προετοιμασω της θηλες μου κ πως γινετε να κατεβασει αρκετο γαλα μετα την γεννα για να χορταινει το νινι???

Ευχαριστω γαι τον χρονο σας

H3Otp3.pngfxwfyd91vycpqaes.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια εχω ενα προβλημα.

Στην πρωτη μου εγκυμοσηνη μετα που γεννησα οι θηλες μου δεν ειχαν βγει ετσι ωστα να μπορεσω να θηλασω την μικρη μου εβαζα μεν τις ψεφτικες αλλα πολλες φορες μου πονουσαν κ ετσι δεν μπορεσα να θηλασω,τωρα περιμενω το δευτερο κ θελω πολυ να μπορεσω να το θηλασω.Μηπως ξερει καμια να με κατατοπησει πως να προετοιμασω της θηλες μου κ πως γινετε να κατεβασει αρκετο γαλα μετα την γεννα για να χορταινει το νινι???

Ευχαριστω γαι τον χρονο σας

Αν κατάλαβα καλά έχεις επίπεδες θηλές; Δυστυχως δεν ξέρω αν μπορεις να κάνεις κάτι απο πρίν για να τις προετιμάσεις. Πάντως με το θηλασμό το μωρό διαμορφώνει τις θηλές. Οσο για το γάλα, απλά πρέπει να βάλεις το μωρό στο στήθος σου το συντομότερο μετά τη γέννα (κατα προτίμηση μέσα στην πρώτη ώρα, ακόμα καλύτερα αν το βάλεις και αμέσως). Επίσης να ζητήσεις αποκλειστικό θηλασμό και να επιμείνεις. Να στο φέρνουν το μωρό κάθε φορά που κλαίει και να θηλάζει για όση ώρα θέλει. Αγνόησε κάθε οδηγία που θα αφορά χρονοδιάγραμμα. Τα μωρά πρέπει να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο στήθος. Οσο συχνά θέλουν για όση ώρα θέλουν.

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!