Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αμαρυλίς-Μαρίλια

nena34

Recommended Posts

Διαφημίσεις

ετσι οπως τα ακουω μπορει, ασχετο αν μπορει να προερχεται και σαν συνθετικο του μαρια-ηλιαννα...πιο πολυ μαρεσει το αμαρυλλις παντως απο τα 2...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

εδω αλλοι ταιριαζουν πιο ασχετα

αυτα μοιαζουν τουλαχιστον

μ αρεσει πιο πολυ το Αμαρυλλις

το μονο που με χαλαει ειναι οτι κανει γενικη

της Αμαρυλλιδος

εκει χαλιεμαι πολυ

Γιατί να το χαλάσεις? Λατρεύω το Αμαρυλλίς, ούτε η γενική του με χαλάει ούτε τίποτα. Κάνε μια εύρεση στο διαδίκτυο να δεις τι εντυπωσιακό λουλούδι είναι!

it's never too late to start all over again

Αμαρυλλίς δαγκωτό και χωρίς υποκοριστικά παρακαλώ (για προφανείς λόγους!!!)

Αλήθεια τώρα, θα ήταν σίγουρα το όνομα του 2ου μου παιδιού, αν ήταν κορίτσι!! Και η πρώτη μου λουλουδένιο όνομα έχει! Πραγματικά εντυπωσιακό λουλούδι αν και τώρα παντελώς άχρηστο στον γιο! Stick with it!!

Διαφημίσεις

μ αρεσει πιο πολυ το Αμαρυλλις

το μονο που με χαλαει ειναι οτι κανει γενικη

της Αμαρυλλιδος

εκει χαλιεμαι πολυ

Ειλικρινά πιστεύεις ότι θα χρησιμοποιεί κανείς την σωστή γενική???Αμαρυλλίς θα την φωνάζουν σε όλες τις πτώσεις.(Εδώ λένε όλοι για τους παπάδες ο πάτερ,του πάτερ,κλπ.Αυτό και αν είναι χάλια.)

Κοπέλλες μου ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση! Τη μαμά μου την λένε Μαίρη και την πεθερά μου Μαρία. Μαρία δεν θέλω με τίποτα να βγεί. Το Μαίρη πάλι δεν μου πολυαρέσει. Τη μαμά μου η νονά της ήθελε να την πει Αμαρυλλίς. Εμάς μας αρέσει το Μαρίλια η το Μαιρίλια (αν υπάρχει-παραπέμπει περισσότερο στο Μαίρη)! Για αυτό όλο αυτό το σκεπτικό! Επίσης τον μπαμπά τον λένε Παντελή. (Αν μπορούσα να πω Μαίρη-Παντέλια= Μαιρίλια)!!!

ε αν ειναι ετσι τοτε το Μαριλια ειναι πιο σωστο και μοιαζει και με το Αμαρυλλις. το Μαιριλια νομιζω πως και να το βγαλεις σε λιγο ολοι θα ξεκινησουν μετα απο λιγο να το λενε μαρίλια...

με ενα σπαρο 3 παπουδογιαγιαδες! και πως θα τη βαφτισετε επισημα? Μαρια (ιδιο με το Μαιρη)- Παντελία ας πουμε? (υπαρχει?) Η σας τη βαφτιζει παππας Μαριλια απευθειας? αυτο θα ταν πολυ προχωρημενο!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Μαρίλια θα βαφτιστεί αν καταλήξουμε σε αυτό. Στην Κύπρο βρίσκεις παπάδες που σου βαφτίζουν ότι θες!!!

Διαφημίσεις

Αμαρυλλλίς - ΤΕΛΕΙΟ όνομα!! Αν μπορείς χωρίς να δημιουργηθούν τα γνωστά προβλήματα με τα σόγια...Έτσι να τη βγάλεις σίγουρα!!! Ποτε δεν έχω ακούσει αρνητικό σχολιο γι αυτό το όνομα...!!!Θα είναι πολύ περήφανο το κοριτσάκι σου! Να σου ζήσει κορίτσι μου!

Αμαρυλλλίς - ΤΕΛΕΙΟ όνομα!! Αν μπορείς χωρίς να δημιουργηθούν τα γνωστά προβλήματα με τα σόγια...Έτσι να τη βγάλεις σίγουρα!!! Ποτε δεν έχω ακούσει αρνητικό σχολιο γι αυτό το όνομα...!!!Θα είναι πολύ περήφανο το κοριτσάκι σου! Να σου ζήσει κορίτσι μου!

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Εχουμε ακόμα λίγο καιρό να καταλήξουμε οπότε θα δούμε τι θα γίνει με τα σόγια. Απλά κάνω διάφορες σκέψεις για να είμαι προετοιμασμένη και ψάχνω εναλλακτικές.

Το Μαρίλια μου αρέσει πολύ!! Επίσης και το Μαρίλη είναι ωραίο και πρωτότυπο.

Ευχαριστώ Marigoula για την απάντησή σου!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...